Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Bandi 18
    Hát max kell 2 gép 2 darab utp kábel, ha szabályos akarsz lenni akkor csavart (ezzel kötöd össze a gépeket a routerrel LAN1 illetve LAN2 csatlakozójával) és még egy darab utp amivel a routert meg a gépet kötöd, de ha a modem és a gép utp-vel kötve akkor azt megspórolhatod :P. Szűrűből jóféle? :D Még sosem vettem vaterán láttam 800FT-ért elvileg egy kis doboz nagyon drágát nem érdemes venni szerintem. Routerből meg ami ajánlani tudok már 2-őt állítottam be és nagyon tetszik a TP-Link 542G. Wireless így ha valaha is valamilyen wireless eszközt veszel nem lesz gond az üzembe helyezésével. KB 5-6000 FT-ba kerül külföldi és magyar fórumokon is nagyon dicsérik. Nagyjából ennyire lesz szükséged ez egy laza 8000-ből meg is van :).