64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • SD456
    Igen mértem és 70°C fölé sosem ment. Azt mondják ez normális hőmérséklet ennél a kártyánál.
  • Bandi 18
    Nekem sikerült csökkentett módban kivenni a jelszót :). Ha jól emlékszek beléptem rendszergazdaival és akkor így ki tudtam törölni.
  • Mike65
    a lóf... semmi nem látszik éppen hogy csak hozzá kellett érinteni a pákát, többször is leszedtem nem látszik semmi
  • Met
    viszont így valószínűleg ugrott a gari, visszaviszed az eladó alaposan megnézni mi a franctól eshetett ki a kondi és meglátja a gányolást, nem hiszem, hogy úgy forrasztasz mint egy gép :)
  • Mike65
    visszaforrasztottam őket, nem látszik semmi, az alaplap elindul, majd meglátjuk holnap ha telepítek is rá valamit, ha szaraxszik még vissza küldhetem mert simán le bírom szedni őket :)
  • DJ GamerGirL
    Namost nekem olyan problémám van, hogy lejelszóztam a gépem. Restart, beírom neki szépen, de nem fogadja el. #@!$
    Azért kellett a jelszó, mert különben a 2 gépünk között nem tudtam volna mappákat megosztani, illetve én csak így tudtam megcsinálni. Másik gépen szépen beírtam az enyém jelszavát, mikor megosztási mappába akartam belenézni, szépen el is fogadta. A sajátom meg neeeem!
    Valaki tud valami megoldást? Nincs kedvem most gépet szerelni+telepíteni...
  • Mike65
    nem értem a gyári hűtő sehogy sem akar rendesen felmenni a 4 pöcköt átlósan próbálom bepöccinteni, de mindig 2 kipattan, ferde az alaplapom vagy béna vagyok?
  • Mike65
    az e 5200as proci gyári hűtőjén lévő paszta elegendő szerintetek?
  • DJ GamerGirL
  • kulabácsi
    csak a kezemet figyeljék mert csalok
  • DJ GamerGirL
    Az érdekes lett volna, mivel előttem bontotta ki. :D
  • kulabácsi
    biztos kilopott belőle vmit :D
  • DJ GamerGirL
    Én úgy vettem, hogy kibontotta az eladó a dobozt, szval láttam, mi van benne. Így alapból nem lehet szar. :D
  • Solten
    :D
  • kulabácsi
    miért ha hazaviszed és úgy jössz rá akkor jobb? :D
    (nemhiszem h a boltban nekiálsz kibontani a dobozt...)
  • DJ GamerGirL
    Nem, mert akkor ki kéne cseréltetni, és az nem lenne valami jó.
    Ez szerintem nem nagy segítség volt, de nincs mit. :D

(Ezért nem jó netről rendelni alkatrészeket...)
  • kulabácsi
    lol :D
    am tuti hibás, az mehet vissza sajna, ilyenről még nem is hallottam h leestek a kondik :D
  • Mike65
    nem tennéd meg hogy letörögeted őket és megnézed megy e? mindenesetre köszi a segítséget
  • DJ GamerGirL
    Megnéztem, és rajta van... örülhetsz.
  • Mike65
    mivel a gyári képen ott volt és a zacskóban is ott voltak, gondolom nem pótalkatrésznek küldték :P aminek aztán qrvára fogok örülni mert legalább 1 hét lesz mire visszaküldöm és a többi
  • DJ GamerGirL
    Ugyanilyen alaplap van tesómék gépébe. Ha gondolod, megnézhetem, hogy rajta vannak-e azok a kis 'bigyók'... már ha lesz olyan kedves elmenni húgom a géptől.
  • Mike65
    webshop-ból megjött a gygabite ep43-ds3 alaplap. ha itt megnézitek a nagy képét a bal felső sarokban egy piros kis csati felett van 8 db kis tranzisztor vagy mi. ebből nekem 6 csak úgy leesett úgy hogy a zacskóban volt nem én törtem le. gyanítom felesleges össze szerelnem?
  • Bandi 18
    És játék közben is mérted valamivel? Mert attól hogy alapon megy 65-ön az nem jelent semmit.
  • SD456
    Túlmelegedést már kizártam mert mindig 60-65°C on megy, és ment mindig. Akkor nekiállok VGA-t keresni.
  • Bandi 18
    Igen VGA gond lesz vagy meghalt vagy pedig túlmelegszik.
  • SD456
    Hi all!

Valószínűleg meghalt a videokártyám. Na de kezdjük az elejéről... Tegnap leültem a gép elé, neteztem egy kicsit aztán elkezdtem WoW-ozni egy pár perc után rózsaszín csíkok és kockák jelentek meg aztán egy kék halál. Mondom biztos valami driver hiba. Felraktam egy újabbat, ugyan az. Aztán megpróbáltam egy régebbi drivert és ekkor jött az, hogy már a win ben is megjelentek a csíkok és a kockák és utána kék halál. Aztán szétszedtem megnéztem, semmi hibát nem találtam, összeraktam és ezután újra raktam a Windowst, teljesen formáztam a vinyót. Bekapcsoltam és amit a Vista felraktam drivert azzal tökéletesen megy, de ezzel semmit nem tudtam kezdeni, egyik játék sem megy vele. Aztán felraktam azt a drivert amit adtak a karihoz, azzal ment egy ideig de megint elő jött a hiba kb 20 perc után. Ezután letöröltem a drivert, szétszedés megint,ram-okat kiszedtem nem megy, hangkártyát kiszedtem nem megy. Egy pár indítás után pedig már a BIOS képnél meghal, ilyen csíkokat húz és megfagy. A csíkokból gondolok VGA gondra. A kék halál azt írja, hogy a nvlddmkm.dll a hibás érte. Valaki tud segíteni ?
  • DecenS
    hát... köszi srácok, ma is tanultam valami újat :))

nemsoká hozzáfogok az xp64 installhoz.
    kiváncsian várom...
  • Vagabond1961
    Bandee !

Köszi szépen, akkor maradok azthiszem, és majd ha muszáj akkor váltok.
  • rooney8
    Az előző ide ment :)
  • rooney8
    Nekem nem :/ :)

• rooney8
    Jó, ez így oké... De mondjuk éppen kell valami ami a Program Files-ba van... Akkor mennyek át a másik géphez másoljam át egy másik mappába és utána még az én gépemre is másoljam át. Ezt így én is tudnám :) Ezért kérdeztem, hogy nem lehet-e valahogy megcsinálni.
  • Bandi 18
    Driverből más kell hozzá de semmi gyorsulást nem veszel észre :). Max akkor érné meg ha több mint 4 giga ramod lenne.
  • Vagabond1961
    Bandee !

Hát , nem tudom... szerintem már maradok a vistá-nál, de érdeme-e leszedni és a 64-est felrakni? lesz-e érezhető különbség, és a driverek azonosak vagy más kell hozzá?
  • DJ GamerGirL
    Nagyon szívesen. :D
  • Bandi 18
    Én láttam Laptopon Vistát futni és egy jól belőtt XP 100x gyorsabb volt :).
  • imp99
    Köszönöm mindkettőtöknek!
  • Bandi 18
    Amúgy ja :D Az én 4 éves AMD procim volt az első 64 bites procik egyike és azóta már szinte csak 64 bites van, kivéve a régebbi Sempronok de ma már azok is 64 bitesek ha jól tudom.
  • Vagabond1961
    Bandee !

Megvan, basszus ez x64-es. Akkor most érdemes lenne x64-es vistát felrakni, vagy maradjon az eredeti?
  • Bandi 18
    Akkor töltsd le a CPUid-t és az asszem mindent kiír a procról.
  • DJ GamerGirL
    Ha az én ősrégi P4-es procim tudja a 64bitet, akkor szerintem ez is. :D