Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hi all!
Valószínűleg meghalt a videokártyám. Na de kezdjük az elejéről... Tegnap leültem a gép elé, neteztem egy kicsit aztán elkezdtem WoW-ozni egy pár perc után rózsaszín csíkok és kockák jelentek meg aztán egy kék halál. Mondom biztos valami driver hiba. Felraktam egy újabbat, ugyan az. Aztán megpróbáltam egy régebbi drivert és ekkor jött az, hogy már a win ben is megjelentek a csíkok és a kockák és utána kék halál. Aztán szétszedtem megnéztem, semmi hibát nem találtam, összeraktam és ezután újra raktam a Windowst, teljesen formáztam a vinyót. Bekapcsoltam és amit a Vista felraktam drivert azzal tökéletesen megy, de ezzel semmit nem tudtam kezdeni, egyik játék sem megy vele. Aztán felraktam azt a drivert amit adtak a karihoz, azzal ment egy ideig de megint elő jött a hiba kb 20 perc után. Ezután letöröltem a drivert, szétszedés megint,ram-okat kiszedtem nem megy, hangkártyát kiszedtem nem megy. Egy pár indítás után pedig már a BIOS képnél meghal, ilyen csíkokat húz és megfagy. A csíkokból gondolok VGA gondra. A kék halál azt írja, hogy a nvlddmkm.dll a hibás érte. Valaki tud segíteni ?