64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
GáborG #41281 de ha máskor belekatint a felhasználó névbe akkor automatikusan kiegészíti a nevet és ott lesz még a jelszó is, amig nem törli beállításokban is. -
A szervizbe vittem, és ott csinálták meg. Legutóbb is a procira elég sok szilikont is raktak, szal nem hinném, h most kivételesen nem raktak volna rá, amit mondasz, a hütőpasztát...
Valszeg a gépház hűtőjével vana gond. már gyenge. nekem ezt mondták tegnap neten.
szal nem tudom, h most megiont szaladjak a szervizbe, én má nem tom, léehet így hagyom, ferladom, már unom a sok problémákat:( -
Bocsi igazad van :). De ahhoz elég egy olyan is hogy kettőt bekattint a felhasznév mezőbe az adott oldalon és del-el simán kitörli ami nem kell. -
Hát éppen ez az a lista amit törölnie kell mert onnan veszi a felhasznevet és a jelszót. -
GáborG #41277 Kozman a felhasználok ablakba irta be a jelszót és ott tárolta, nem a jelszavak rublikába! A cél a tárolt felhasználok nevek törlése!
Amit írtam lejebb nem oldja meg a problémát? -
eszközök---beállítások---biztonság elmentett jelszavak gomb és ott lehet őket törölni. -
xtimer #41275 hogyha véletlen van az alaplapon integrált VGA,akkor kitudod zárni a VGA-t sőtt az alaplapot is.nekem is volt ilyen problémám,megesküdtem volna hogy a VGA szállt el,kipróbáltam másik gépben,ment normálisan..na mondom akkor az alaplap szállt el,de végül kiderült hogy a táp halt meg =) -
xtimer #41274 VGA-TÁP-ALAPLAP ezekközül valamelyik,vagy valamelyikkel lehet gond. -
xtimer #41273 ha most vettél úgy hűtőt akkor főleg sok az a 65 fok.
normális illeszkedik a cooler,illetve használtál hűtő pasztát? nálam volt hogy 10-15 fokot jelentett a hűtőpaszta =) -
xtimer #41272 félreértetted amit bandee írt,ő azt írta hogy most intel procit és mellé ati vga-t éri meg venni,nem azt hogy az intel proci jobban megy ati vga-val =) AMD jelenleg csak szerver prociban uralkodik,reméljük hamarosan változik a helyzet =) -
GáborG #41271 nem vagyok nagy firefox-os, de a személyes adatok törése nem oldja meg a problémát?
-
Kozman #41270 sziasztok sajnos nem találtam alkalmasabb topicot ugyhogy bocsi hogy itt hozom fel...a problémám az hogy a firefox elmenti mindenhol a felhasználoneveket ahova belépek és elég sürün előfordult már hogy jelszo irás közben egyszerüen visszaugrott a felhasználonézhez és ott nyomtam le az entert mert a billentyüzetet néztem és most a felhasználonévnél elvan mente a felhasználo néz és mellette a jelszo egy szoban....ugyhogy elég kinos ha valaki megnézi a gépem megtudja a jelszom...teendő?...nem akarok jelszot váltani mert mindenhol ugyanazt használom és hosszu lenne mindent ujra átirni ugyhogy valahogy a firefoxbol kéne kiszedni ötlet?....hogy lehet egyes felhasználoneveket kiszedni a firefox memoriájábol...
köszönöm -
Valaki ért kicsit infrás vezérléshez? Konkrétan távirányítóhoz?
A faxom ki van már a távirányítómmal. Már amikor megvettem is olyan késéssel kapcsol át, hogy idegesítő. Most meg le is merült, és persze nincs itthon AAA-s elemem, mert semmi másba nincs ilyenem.
Incredible, hogy egy 200k-s tv-nek ilyen a távvezérlője. :(
Van ugye ilyen InfraRed-es progi PC-hez (pl. PC Remote Control 4.04b), hogy fogod pl. a TV tuner IR-vevőjét és a progival bármelyik távirányítót betaníthatod a PC-re bármilyen funkciókkal.
Na ez tud tesztelni is. Lehet választani a DATA FORMAT-nak:
- Decimal
- Hexadecimal
- ASCII
És azt szeretném tudni, hogy ha rábökök neki, hogy hexadecimallal teszteljen, és én benyomom 196 -szor a MENÜ -gombot akkor nem kellene 196-szor ugyanazt a számsort látnom a képernyőn?
Mert ez randomra csinálja. Van úgy, hogy mondjuk 6x ugyanazt a számsort írja ki, majd másikat, majd megint azt.
Ez normális szerintetek? -
paganmoon #41268 Üdv. A gondom a következő: adott egy laptop (compaq presario cq70-140ed), és rajta vista home premium sp1. Szeretnék csak XP-t használni viszont ha elkezdem a telepítést kis gondolkozás után kék halál. Utána néztem kicist a dolgoknak miszerint biosban az AHCI-t ki kell kapcsolni satas vinyok esetén, a csel csak az, hogy nem találtam ilyen kapcsolót, ha valakinek lenne ötlete, hogy hogyan tudnám a problémát megoldani megköszönném :) -
destroyer91 #41267 Hy all! Az lenne a gondom,hogy akadnak a videók neten,például a gamestar oldalán a videotesztek valamnit a játékokban az intro video és egyebek mi lehet a gond? kodekeket már probálgattam driverfrissités is volt,szal nem tudom mi lehet,Vki help pls! -
Nem huztam a procit egyáltalán. Legalábbis én nem! és már a cod 4-nél is felmegy a hő, a pc probe jelzi a 65 fokot. utána kikapcsoltam ezt a progit. és játszottam, folytattam a gémet, és egyszer csak restart a gép.
amúgy AMD athlon X2 6000+
szal nem értem az egészet.
a táp az 550 wattos, feszültségek rendben, csak a qrva CPU hőmérséklettel van baj, meghaladja a 65 fokot egy nem gépizzasztó játék cod 4-től:(
Mit tegyek... van ötleted? -
húztad a procit, milyen procid van? am a 60 fok az nem gáz -
Na meg vana gondom... nem bios problémám volt. hanem a procira gyenge hűtőt katam, most lecseréltük nem rég rézcsövesre, de játék közben a CPU hőmérséklete maximum 60 fok. Nem tudom h ez így jó e. de sztem ez elég magas. Most kilptem a játékból (world in conflict) és már folyamatosan hűl le. már 48 fokos. de mikor kilpétem a gémből ismétlem. 62 fok volt. ez sztem sok. de kb 30 percig toltam a páylát, de 62-nél magasabb nem volt. -
Tesztre csak annyit tudok hogy megnézed nincs-e valami kondi felpúposodva vagy égésnyom a lapon. Annyit még próbálj ki hogy másik csatira dugod a vinyót. -
robisilvi #41262 Holnap megyek uj vinyot venni.Kivancsi leszek rá,hogy mi lessz.Mert kb.hetente csak 1-2szer van olyan probléma,hogy bekapcsolás után nincs kép,de a ventilek,a vinyo fut.De van olyan eset is,amikor csak kattog a vinyo,és semmi reakcio.Nem tudsz valamit,mivel lehetne letesztelni az alaplapot,hogy azt is kizárjam?Mert ha visszaviszem az üzletbe,akkor az kb.30 munkanap,hogy visszajön.De nekem a munkám miatt fontos a gép naponta. -
És ha kiveszed a vinyót , vagy másikat teszek bele és úgy indítod el akkor indul elsőre? -
Úgy hogy a bios nem bírja felismerni és így nem indul el. Meg miaz hogy pár hibás szektor nem gond :D LOL. -
robisilvi #41259 Visszavittem a vinyot,mire ott azt mondták hogy pár hibás szektor nem probléma.Csak nem tudom,hogy a monitoron a képet ez hogyan befolyásolja bekapcsolásnál.Mert az üzletben azt mondták hogy a vinyonak semmi köze nincs a monitorhoz. -
Mike65 #41258 Közben rájöttem, hogy az asus eah3650-es videókártyán van valami hangkártya szerűség is, hogy tv-re kötve hdmi-n keresztül adjon hangot, de miért azt használja ha fenn van a driver az alaplaphoz? -
Mike65 #41257 Nem tudna valaki segíteni gigabyte alaplap optikai hangkimenet beüzemelésében? az előlapi hang sem szól, a gyári driver pedig fent van -
Ments le róla mindent adatot és szerintem cseréld ki az a legbiztosabb. De ha a fórumban rákeresel volt már ilyen probléma és valahogy a hibás szektorokat ki lehet javítani azt hiszem. -
robisilvi #41255 Kiprobáltam a HdTune error scant,talált pár Damaged szektort.Igaz ,csak 3-ik futtatásra.Mert elsöre megállt az egyik hibánál,és ujrainditotta a gépet.Most akkor cseréljem ki a vinyot,vagy még használjam ezt? -
Vannak direkt ilyen "benchmarkok". PL ez. De googleban többféle is van. -
Valszeg vinyó gond lesz. Futtass egy HdTune error scant, vagy ha van rá lehetőséged másik vinyót tegyél ebbe a gépbe vagy ha több van benne csak azt használd amin az oprendszer van... -
Bircsike #41252 Sziasztok! LCD monitoron a pixelhibát vásárlás megtörténte után hogy lehet a leghamarabb észrevenni? Pl. ha az egész képernyőn egy nagy fekete képet nézek? -
robisilvi #41251 Sziasztok.Lenne egy problémám.Néha bekapcsolás után semmi nem reagál/képernyö semmi,merevlemez fut,de 2-3 restart után minden jo/,vagy a merevlemez kattog,de akkor sincs kép a monitoron,még a BIOS sem fut fel,szoval semmi.Pc mark 06-05 szintén inditáskor lefagy,az Everest is.Utánna a gép ujraindul,kék képernyö,amin ez áll:az egyik lemezen ellenörizni kell a konzisztenciát.Ez az üzenet nálam elég gyakori.Tud valaki valamilyen megopldást,hogy mi lehet a gond?
-
Valamikor az volt. :D -
Nem nemt :). PH-n tesztek is mutatják VGA terén az ATI alázza az Nvidiát (olcsóbb és gyorsabb VGA-t készít), procinál pedig az Intel alázza az AMD-t. -
2magosba is és 4 magosba is az intel jobb jelenleg -
Én meg úgy tudtam h az amd + ati a legjobb párosítás -
Én tényleg nem akarok beleszólni de az intel proci és ATI VGA jobban megéri, sz meg hogy milyen típus pénztárcafüggő. -
Na jó, talán túlságosan is erős kártyát ajánlottam:))
8800 GT vagy 9800 GT legyen -
De ez 150ből nem jön ki szerintem :). -
hi
az elözö gondom megoldodott (talán) de itt egy másik :s
1-2 játék telepitése közben egyszerűen kifagy :s
lehet ez azért, mert kicsit huzva van a proci?? (sempron 2500+, jelenleg 1,8 GHz-n megy, de nem melegszik, 200-as FSB-n megy, az eredeti ha minden igaz 166)... ez megoldhatná a gondomat?? -
Egy párat írok...
- AMD Phenom 9000+ fölötti
- Gf gx200
- 2 giga ram
no meg ott az alaplap, táp stb. és a BIOS-szal vigyázni :D