64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Gorkyus #41401 Rendben. Köszönöm a gyors választ:)
Remélem az megoldja a problémát:)
Én a 4x es foglalatban 16x es kártyát gondoltam a fő oknak:)
De akk új táp:)
Mégegyszer köszi:) -
Ari18 #41400 Venned kellene egy tápot mert a mostanidat mindennek nevezhetjük csak tápnak nem.
FSP -
Ari18 #41399 Leszeded az EVEREST nevű programot és ott a számítogép--->Érzékelő menüpont alatt megnézheted a hőmérsékleteket.
A másik meg hogy passzív hűtésű e a videokártya? tehát nincsen rajta ventilátor csak egy nagy borda,Ha igen akkor túlmelegszik.Ilyenkor egy ventit rá kell rakni. -
Gorkyus #41398 Hali.
A problémám a következő.
Új vga. nVidia 9800 GT 1 gb GDDR3 256 bit. Játéknál változó idöközönként kifagy és általában kis kockák lesznek a képernyőn piros zöld.... csaka restart segít. Kaptam egy üzit hogy a vga nem kap elég energiát. Csatlakoztasam a kiegészitő tápkábeleket. Na megvolt már elöte. de igy sincs változás.
Gépem adatai:
Alaplap: ASrock 4CoreDual-Sata2
VGA: nVidia 9800 GT 1 gb GDDER3 256 bit
RAM: 2X1GB DDR2 533 Mhz
Proci: Intel Celeron 2 GHz (2.3 ra húzva már rég így megy és sohasem volt semmi gond)
HDD: WD 400 GB
Optikai meghajtó: Asus DRW-2014s1
Táp: Colors 420 W
Az alaplapról anyit
Hogy 8 AGP van rajta az elözö kártya azt használta 7600 GT 256 DDR3 128 bit
A PCIE Express pedig 4 x es. És aban van a 16X es vga.
Mi lehet a gond?
A táp gyenge és az nem bírja vagy a 4x es foglalatban 16x kéártya a gond.
Léci akinek van valami ötlete az segitsen.
Előre is köszi. -
Ezeket honnan tudhatom meg? :D
Hülye vagyok ilyen dolgokhoz... :S -
Köszi. Amúgy van a gépemben elvileg procihűtő ventilátor is.
Egy hülye kérdés. Leszedtem a programot (Speedfan), de ezen belül mit kell csinálni? Hogyan kell mérni? :D -
Ari18 #41395 Akkor szokott ilyen jelentkezni,ha a VRAM adja fel.
Esetleg passzív a vga ? -
SovereignX #41394 Megpiszkáltam mindent. Minden rendben volt. Működés közben is néztem forognak a e hűtők igen. Egyenlőre még megy. Egyúttal kikapcsoltam a sajátgépben az automatikus újraindulás hiba esetén-t is. 33 perce már megy. 15 perc volt eddig a max amíg bírta. -
Nufy #41393 sziasztok ismét!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért van az, hogy ha játszom az NFS Undercoveral akkor a 6000+ os x2-es procim egyik magja maxon az-az 100%-on megy még a másik játék közbe 50-56%-on van amikor szaggat is, pedig nincs maxon a felbontásom. 3870-es videókarim van benne 4GB memóriával. ha leviszem tálcára akkor is az egyik mag 100%-on pörög a másik meg 2-3%-on. a proci hőmérséklete meg játék közbe 55-58C pedig egy Cooler Master Hyper TX2-es hűti a prockóm.
Mit tanácsoltok mit kéne tennem hogy ne 100%-on fusson? illetve valaki találkozott más ilyennel?
Előre is köszi a válaszotok! -
Nufy #41392 Szevasz!
Első kérdésem: procidon gyári hűtés van? illetve ha igen, akkor mennyire burkolt a házad, mennyi friss levegőt kap a géped? mivel ez az x2-es 6000+ nagyon melegszik, sajnos nekem is. nézd meg hogy mennyi a procid hőmérséklete ezzel a programmal: speedfanha a core után kiírt hőmérséklet 60C alatt van, akkor nincs probléma, ha felette van akkor az is lehet, hogy nem érintkezik rendesen a procihűtőd a procidal, vagy egyszerűen nem bírja lehűteni, és kéne venni valami jobb procihűtőt, vagy "huzatosabbra" csinálni a házad, pl lekapod az oldalát. ha viszont nem ez a baj akkor még driver problémád is lehet. ebbe az esetbe töltsd le ezt és telepítsd. nVidia
Amúgy a géped nem elavult, rendesen kellene futtatnia ezeket a játékokat akár maxon is hibátlanul. -
Hello!
Mostanában ez a problémám az új játékoknál:
NFSU, CoD WaW, és néha a FIFA09-nél is megjelennek ezek a zöld négyzetek.
Nem tudom mitől lehet, félek, hogy valami kezdi felmondani a szolgálatot.
Az asztalom felbontása 1024*768 és általában 75/85 Hz, a játékokban is ezt állítom be.
Az is lehet, hogy a gépem kezd "elavulni" ezekhez a játékokhoz:
- MBO Gigabyte GA-M57SLI-S4 sAM2 DDR2-800 PCI-K, IEE1394, GB LAN
- GeForce 8600GTS 256MB DDR3 PCI-E DVI/TV Asus
- CPU AMD Athlon64 X2 6000 dobozos Dual-Core (sAM2)
- 2 db RAM DDR2 1GB 800 MHz Kingmax
- HDD Western Digital 160 GB SATA2 7200 8MB + MobilRack
Amúgy WindowsXP SP2 oprendszert használok.
És most nézem, hogy a procira még garancia sincs, remélem nem azzal van baj.
Néha megfagy a rendszer is 2-3 másodpercre, mondjuk ez ritkán fordul elő.
Remélem tudtok valamit mondani nekem, előre is köszönöm! -
Nufy #41390 sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért van az, hogy ha játszom az NFS Undercoveral akkor a 6000+ os x2-es procim egyik magja maxon az-az 100%-on megy még a másik játék közbe 50-56%-on van amikor szaggat is, pedig nincs maxon a felbontásom. 3870-es videókarim van benne 4GB memóriával. ha leviszem tálcára akkor is az egyik mag 100%-on pörög a másik meg 2-3%-on. a proci hőmérséklete meg játék közbe 55-58C pedig egy Cooler Master Hyper TX2-es hűti a prockóm.
Mit tanácsoltok mit kéne tennem hogy ne 100%-on fusson? illetve valaki találkozott más ilyennel?
Előre is köszi a válaszotok! -
Nufy #41389 Szevasz! kapcsold ki, szedd szét, mozgasd meg a procihűtőd győződj meg róla, hogy biztosan érintkezik-e a prociddal, mozgasd meg a memóriákat, illetve nézd meg, hogy az alaplapba nem-e éget bele a táp csatlakozód. én ezzel a hárommal találkoztam eddig, ezek miatt lehet, hogy újraindul, majd kérem a választ, hogy jó-e lett. -
SovereignX #41388 Tudna nekem vki segíteni. Ma reggel óta a gépem 10-15 percenként magától újra indul. Semmit nem állítottam rajta, semmit sem tettem fel. Mi lehet a probléma? -
Szvsz gyorsabb lesz az egész géped (főleg ha dual channel-be megy a memó páros) -
SkylineGTR #41386 hi, tegnap kérdezgettem, hogy ha 2gb ramom lesz nem 1. mennyivel lesz gyorsabb a gépen.írták, hogy max a töltéseknél gyorsabb.de gondolom a játéknál is észrefogom venni nem?például nekem most ez az új nfs med grafon szaggat egy kicsit, na már most ha van még 1 gb ramom, akkor azzé nem fog nem?gyorsabb lesz tőle a játék. -
Tudod az a helyzet, hogy épp ezért kéne a wifi rá, mert ahol használva lesz, ott nincs lan. De már megoldottam. -
lépj be csökkentett módban, tiltsd le hogy a wifi automatikusan induljon, dugd rá a vezetékes lan-t. -
Lenne egy elég nagy gondom. Került hozzám egy Dell Latitude D800 leptop azzal, hogy telepítsem újra a windowst. Kapott is szép új SP2es XP Home-ot. Első benyomás az volt, hogy várhatóan a driverekre szart rá, semmit sem ismert fel. Suépen pendrive-on rácsempésztem a drivereket, de egyhez még nem találtam, méghozzá a WiFi kártyájához.
Azaz találtam egyet, amit az imént tettem fel, de az a helyzet, hogy amint elindítom a wifi-t, a gépet elviszi a kékhalál.
Tudnátok segíteni? Bár nem tudom, hogy itt mennyire tudtok. Esetleg ha valahogy kerítenétek egy drivert, én meg megpróbálom valahogy levarázsolni róla ezt a szart, mivel így a windows indulással együtt lévő wifi bekapcs miatt kb 3 mp-ig lehet élvezni a windows nyújtotta élményeket, utána jön a kékség és a reboot. -
F1-et vegyé'
-
Ja van 4 éves Samsungom...
Ne írj hülyeséget plz.
-
Hát nekem csak samsung vinyóm van és 1-3 évesek és semmi bajom nem volt velük eddig. -
#41379 Samsungot ne vegyél nem jók max 1-3 évig élnek -
-erről
Mivel egy ilyet szeretnék venni -
Köszi a választ! Van valami véleményed erről erről a picurról? -
Igen ugyanaz mind2. -
Persze támogatja. Az új lapok mind támogatják. -
SkylineGTR #41374 hi.
ez a kettő ugyanaz igaz?
ipon
aqua
bár az iponosnál cl5, az aquanál meg spd5 van, nem tudom hogy az más e. és ezek dual channelesek igaz? az iponosnál az van írva. -
Sziasztok! Azt sezretném megkérdezni h a Gigabyte GA-945GCM-S2C alaplapom támogatja-e a SATA2-s hardwareket,mert én csak sima SATA-s csatlakozokat olvastam a leírásban. -
Hello !
Érdekes problémám van, valamennyire hardver-függő a dolog, ezért ide is teszem be. Vettem egy 16 gb -s maxell pendrive-ot. Volt rajta egy iStar nevü progi, ami engedte partícionálni. Felosztottam 2 partícióra, egy ntfs-re formázva meg egy fat32-re. Eddig minden szép és jó volt, látta is a gép (vista), másik gép is látta (xp)
Csakhogy úgy gondoltam, átméretezem a partícióit. Próbáltam a progival, amit adtak hozzá, de az nem akaródzik azóta működni. Próbáltam a vista beépített partíciónálójával, de az sem engedte. Próbáltam Paragon Partition Manager 9-cel, az elvileg engedte törölni, ki is írta, hogy törölve, mégis 2 partíció maradt a penen. Viszont azóta nem látja a vista, mint meghajtót. A partícionáló progija látja, formázni is engedi, de meghajtóként nem megy. Valami "Microsoft WDP fájlrendszerü kötét illesztőprogramja" dolognak hozza ki "Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)" hibával. A másik gépen az XP szépen felismeri továbbra is, nincs vele gondja. Mit lehetne vele kezdeni, hogy lássa ismét a vista, illetve milyen programmal lehetne ismét 1 partícióssá tenni a pen-t ? -
phoenix1 #41371 Szevasz Bandee. :)
Nálam is volt nem rég egy hasonló hiba, "Nem sikerült a késleltett írás", tudod melyik hdd-n. Ah, 2GB elveszett. :( -
Oké, köszi a segítséget.
Garancia van a winchesterre szóval visszaküldöm akkor.
Ez is garanciás hibák közé tartozik ugye? -
Igen szinte 100% -
Akkor ez a hiba is valószínű e miatt van?:Nem sikerült a késleltetett írás. -
Hát igen sajnos... Próbáld meg még a particionálást formázást de szerintem az sem segít rajta már. -
Rögtön az elején talált hibát, ezután már fölösleges végigfuttatni nem? -
Valszeg valamelyik szektor hibás a vinyódon. Futtass egy HDTune error scant vagy a HDSentinellel vizsgálódsz mind2 jó erre a célra, ha nincs hiba akkor vírus/spyware hajkurászás, ha hibát talált probáld meg particionálni/formázni majd megint futtasd le a kettő közül valamelyiket és ha még mindig fenn áll a hiba akkor véglegesen kuka.
-
Sziasztok.
Van egy olyan problémám, hogy letöltéskor mindig leáll a letöltél és szinte megfagy a gép, torrentnél ezt írja ki: Hiba: A ...... nem találta a kért szektort. Ha fájlokat másolok winchesteren belül akkor meg egyszerűen a jobb alsó sarokba megjelenik egy felkiáltójel(hiba jele)
és abbahagyja a másolást és az egész elveszik. Ezek után rendkívül lelassul a gép és csak egy restart segít.
Légyszi segítsetek.
Üdvözlettel: African -
Mind a kettő nagyon jó és megbízható márka szóval mind1 :). Igen szerintem vedd ki a 2x512-őt és add el. -
SkylineGTR #41362 KINÉZtem 2őt ami 2*1gb:
kingston
geil black
melyik ajobb?