Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • KILLER2
    Lenne egy elég nagy gondom. Került hozzám egy Dell Latitude D800 leptop azzal, hogy telepítsem újra a windowst. Kapott is szép új SP2es XP Home-ot. Első benyomás az volt, hogy várhatóan a driverekre szart rá, semmit sem ismert fel. Suépen pendrive-on rácsempésztem a drivereket, de egyhez még nem találtam, méghozzá a WiFi kártyájához.
    Azaz találtam egyet, amit az imént tettem fel, de az a helyzet, hogy amint elindítom a wifi-t, a gépet elviszi a kékhalál.
    Tudnátok segíteni? Bár nem tudom, hogy itt mennyire tudtok. Esetleg ha valahogy kerítenétek egy drivert, én meg megpróbálom valahogy levarázsolni róla ezt a szart, mivel így a windows indulással együtt lévő wifi bekapcs miatt kb 3 mp-ig lehet élvezni a windows nyújtotta élményeket, utána jön a kékség és a reboot.