64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
USB driver frissítés?
Egyébként nekem is samsung mp3 lejátszóm van (yp-u3), vele nem adódtak ilyen gondok. -
peateboy #41560 Sziasztok !!
Egy olyan gondom volna , hogy most lett újra rakva a gépem ... a gépen most XP SP3-al fut ... de itt jön a gond ... van egy SAMSUNG YP-K3J ZB mp3 lejátszom ami USB-n keresztül müködik(ugy tölti magát stb.) ehez nincs telepitő cd csak a gyártó honlapján egy ugynevezett SAMSUNG MEDIA STUDIO progi ami ezt kezelné. De mióta az SP3 van rajta azóta amikor rá dugom az USB-re akkor egyből azt dobja fel hogy ÚJ HARDVER VARÁZSLÓ és telepitsek valami MTP DEVICE nevű dolgot. Már ennek utánna néztem nagyon sok helyen az MTP DEVICE pontos megnevezése : MEDIA TRANSFER PROTOCOL ...a Samsung media studio-nak kezelnie kellene , de az sem látja.Nah Itt meg is állt a tudományom. Kérnék bárkit aki érti mi is ez - de főleg hogy miként - milyen úton módon tudnám kiküszöbölni ezt a hibát ... akkor kérem írja meg ide vagy az email címemre ([email protected]).
Várom mindenki segítségét akicsak tud. Előre is köszönöm szépen. -
storm111 #41559 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem dvd írással kapcsolatban! Létrehoztam egy többmenetes lemezt, írtam rá itthon is, nem zártam le, és írtam hozzá a suliban is. Na most a helyzet az hogy mikor hazajöttem és beraktam a meghajtóba a lemezt, akkor csak azok a fileok látszanak amiket itthon írtam rá, és amit a suliban az nem... Elő lehet azokat a fileokat varázsolni valahogyan? köszi!! -
de nem engedi mert akkor is ezt irja ki :@ -
Rakd újra az office-t? -
láláláláááá!!!! tud vki segiteni? :) -
Hm Akkor is menni fog :D :P. -
jaja psyware csinál ilyet, szedj le vmi írtót aztán megöli a férget -
és ha a pirosba teszi? :)
[kötekszik -.-] -
Nekem volt hasonló bajom, ezt egy spájver vagy vírus okozta mai napig nem jöttem rá. Az volt a dolog háttere hogy nekem is lassú volt, megnéztem everestben és láttam hogy a feltöltésem tette fel max halott kapcsolatokkal. A dosboxba írd be hogy netstat és ne nyiss meg semmi oldalt torrentet se és ha van sok élő kapcsolat akkor megvan a gond. AVG Antispyware és AVG antivírus vitte le nekem.
Ha nem ez a gond akkor max a modem rossz. -
RedRiot #41551 Elég hülye problémám van, a netem döglődik. Diginet, kábeles. Jelenség kb. a következő:
gép bekapcs, csatlakozok, és kb. 3 percig normálisan működik a böngésző. Utána behal: telefonos modemeket idéző lassúság, hosszú percekig töltögeti az oldalakat, általában már be sem tölti őket teljesen. Aztán semmi reakció. Ha bontom a kapcsolatot, és re-connect, ugyanúgy szar. Operával (alapból ezt használom), Explorerrel, Firefoxxal ugyanúgy halál.
Felhívtam az ügyfélszolit, ők vmi speedtestet javasoltak: ott érdekes volt az eredmény: a letöltés elindítása hosszadalmas volt, de ahogy elkezdődött a letöltés, jó volt a sebesség, kb. 2500Kb/s. Utána kapásból meg akartam nézni a leveleket: fos, lassú az egész, döglődés.
Olyan mintha vmi buffer megtelne, és utána blokkol az egész. Vki találkozott már ilyennel?
-
A feketére színezettbe tedd bele. -
Csáó!
Vásároltam egy X360 controllert a gépemhez, de nem akar rezegni. Drivert leszedtem hozzá, windows szerint megfelelően működik. Van esetleg valami speciális beállítása? -
SkylineGTR #41548 hi all.
na vettem 2x1gb geil ramot, kell vele vmit csinálnom? dual channelt beállítani vagy vmit? vannak azok a cl5ös dolgok abba kell e vmit csinálni? -
Hát rakjad újra és ha után is újraindulgat akkor mehet egy memtest86 dos alól. De előtte is lefuttathatod ha gondolod. -
Nagy kössz! :) Nem tudtam, hogy esetleg a rammal lett baj, vagy vírus. De ezek szerint akkor a vírus. -
És ha másik kábelra dugod (táp és adat) akkor sem megy? Próbáld meg még mondjuk azt hogy a HDTune felismeri-e és ha felismerte egy error scant indíts rajta plusz nézd meg a SMART mit ír rá az is benne van a progban. -
kriszwells #41544 Nem tudom partícionálni, és újrarakni sem tudom a rendszert, mivel nem ismeri fel a winchester annyira, hogy a win cdről formázzam vagy telepítsem, se az én gépemen, hogy erről formázzam! -
Ez tuti vírus. Húzd újra a rendszert és akkor jó lesz. -
És particionálni sem tudod a lemezkezelés menüben? -
kriszwells #41541 Az eszközkezelő és winchester berakásakor tálca alján is kijelzi hogy új winchester akkor csak nemfizikai a hiba? Csak látni nem látni a windowsban meg egyik programmal se, hogy ami rajta van leszedjem. Ez miért lehet? Vírus? Esetleg a boot szektor hibája, valami miatt? -
kriszwells #41540 Nem, mindenféle jumperelést kirpóbáltam amit lehet, mindkét gépbe, de egyik sem jó! -
GáborG #41539 nem lehet hogy jumperelési probléma? -
kriszwells #41538 Üdv! Valaki tudna segíteni! Tesóm gépébe nem akar be-bootolni a winchester. Azon a gépen is és az enyémbe átrakva is felismeri a bios, de a bootoláskor hibaüzenetet ír ki.
Ha átrakom az enyémbe akkor a bios felismeri, talán a win is, de nem látni.
Elvileg látja,(a vezérlőpult hardver hozzáadása is ott van benne, meg az eszközkezelő is látja) de mégse, nem tudok róla lementeni, megformázni, semmit se.
Korábban már volt ilyen probléma, hogy nem bootolt, valahogy mindíg sikerült formázni újrarakni, egy darabig ment, de most sehogy se akarja az igazat.
Ez a winchester hibája lehet? Fizikai hiba? -
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám. Az van, hogy bővítettem a gépet memóriával, azóta néhányszor újraindult csak úgy. Átbuheráltam a virtuális memória beállításokat, most így jó is volt pár napig. Aztán tegnap este az AVG beriasztott, hogy ...systemvolume...restore...itt meg ott egy 123456.exe ( a számokra már nem emléxem pontosan) fájlban trojan van. Bevágta a virus vaultba. Amikor a gépet később újraindítottam az xp betöltése után, amikor az asztalt kellett volna megjeleníteni, újraindult. Na és azóta ezt csinája. Még mielőtt megjelenne az asztal újraindul.
Szerintetek mi a gond? Kapcsolatban lehet ez a fertőzött fájllal? -
#41536 Vicces történet!
Csak gondolom nem örült neki a gyerek 120 kidobott az ablakon!
Bárcsak énis ilyen gazdag lennék! -
#41535 Az egy virus nekem is volt ilyenem ujra kell rakni a rendszert -
#41534 kössz a sok helpet mindenkinek!!!!! -
De azért ilyent nem illik csinálni :). Erről az jutott eszembe mikor megjelentek a PCI-E karik és egy gyerek megvette a legdrágább karit itthon 120 volt akkor asszem és a lapja AGP-s volt ő meg fogta és levágott a kari csatijából pár centit hogy beférjen XD, és külföldi fórumon értetlenkedve kérdezte hogy miért nem működik :D:D. -
Amúgy simán, erőlködés nélkül belement...és most is jó, így, hogy visszatettem a PCI-E-st. -
vki segitség erre? -
De elvileg USB driver nincs már egyik laphoz sem... Még azt talán megpróbálhatja hogy kihúzza az összes usb eszközt kivéve egér bill és végigpróbálja az összeset. -
xtimer #41529 amúgy valóban annyi lenne,csatlakoztatod,és felismeri mint egy pendriveot. :) -
xtimer #41528 alaplapod honlapján a saját lapod tipusához biztos találsz usb driver frissítést downloads menü alatt. feltelepíted,kipróbálod... :) azzal is játszhatsz hogy kihúzod a külső vinyót míg bootol a gép,majd mikor felállt a rendszer bedugod,ezt visszafelé is megteheted,szal hogy vele bootolsz...bedugod,újraindítod... ellehet vele játszadozni jónak kell annak lennie ;) -
Maffia91 #41527 Adtak, mondjuk nincs magyar, de angolban sem írnak semmi extrát, csak h csatlakoztatod és kész!
nincs vmi megoldás erre?
Vagy a winyó szar? -
Ja bocsi:) Használati útmutató tudod user manual, már ha adtak hozzá. -
Maffia91 #41525 Mien Júzer manual?
Bocsi, lehet h analfaétának tűnök, de ezt frankón nem értem! -
És a Júzer manual nem ír semmit, hogy valami extra dolgot kellene csinálni? -
Maffia91 #41523 igen, USB-vel csatlakoztatom!
Nyomok egy mégsét és kiirja h hibásan fog működni az eszköz!
Nem jelenik meg a sajáthépben cserélhető lemezként sem!
H érted h USB driver frissítés?
Tudsz vmi pontosabb segítséget nyújtani? (link, leírás stb.)
Noan köszi! -
xtimer #41522 2 magos 2 ghz-s proci,ez aztán sokat mond...^^