Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
RedRiot #41551 Elég hülye problémám van, a netem döglődik. Diginet, kábeles. Jelenség kb. a következő:
gép bekapcs, csatlakozok, és kb. 3 percig normálisan működik a böngésző. Utána behal: telefonos modemeket idéző lassúság, hosszú percekig töltögeti az oldalakat, általában már be sem tölti őket teljesen. Aztán semmi reakció. Ha bontom a kapcsolatot, és re-connect, ugyanúgy szar. Operával (alapból ezt használom), Explorerrel, Firefoxxal ugyanúgy halál.
Felhívtam az ügyfélszolit, ők vmi speedtestet javasoltak: ott érdekes volt az eredmény: a letöltés elindítása hosszadalmas volt, de ahogy elkezdődött a letöltés, jó volt a sebesség, kb. 2500Kb/s. Utána kapásból meg akartam nézni a leveleket: fos, lassú az egész, döglődés.
Olyan mintha vmi buffer megtelne, és utána blokkol az egész. Vki találkozott már ilyennel?