64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
n3whous3 #42801 Nekem asszem Inno3D geforce 7600gt alatt volt, hogy csak olyat fogadott el, ami az adott gyártótól jött ki. Lehet, hogy neked is ez van... -
512MB elméletileg de 1GB-t ír a gép. -
ATI 4850
ATI Catalyst 8.12 -
Hát ebből aztán tudjuk.. Milyen kártya, melyik driver?:D -
-
Amikor telepíteni szeretném a drivert ezt írja ki
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/jb.PNG -
Köszönöm Mindenkinek, aki segített! -
Aha. Hát nem is olyan sokkal több, mint a Codegen. Ez is több mint 4000 volt 1 éve. Hát sajnos elég tájékozatlan voltam tápok terén, csak mostanában hallottam h nem túl jó ez a márka, ha ezt tudom akkor nem ilyet veszek. -
n3whous3 #42793 Adott egy realtek hd audio integrált hangcsip és szeretném a hangsávokat én kiosztani. Hogy lehetne, hogy teljesen a szájízem szerint menjen? Szeretném a centerre küldeni nem csak a center, hanem egy másik hangsávot is + a subwooferre is (gta iv alatt van egy kis gondom és ezzel meg tudnőám oldani)
konfigfájlokban nem találtam semmit... -
350es FSP táp van 6-7k-ért (én még 5ért vettem a nyáron). -
Köszi! -
Egy 350-400-as Chiftec vagy FSP táp neked bőven elég lesz. Nagyjából 10k körül vannak. -
Hát Codegen egyelőre marad, de idővel azért majd igyekszem lecserélni. Amúgy mennyi az a minimum ár, amiért már lehet minőségibb tápot venni, és egyáltalán egy ilyen mai viszonylatban kis konfiggal, mint ami nekem van, hány wattosat érdemes? És amúgy (most függetlenül attól h milyen tápom van), a processzor húzása jelentős többletfogyasztással jár? Általában kell amiatt nagyobb táp?
A vinyó tanácsot meg megfogadom akkor, igazából most szükségem nincs rá. Lementem (jó sokáig fog tartani...), aztán ha ki nem is dobom, de kikötöm. -
Ha az intézőben van ilyen gondod, akkor Eszközök->mappa beállításai->Általános fülön van olyan, h kattintás beállításai. -
Sziasztok!
Lenne egy problémám,
Az egérrel ha kattintok valamire, akkor az automatán egy kattintásra megnyílik, és nem tudom hogyan kell visszaállítani, hogy normálisan 2 kattintásosan működjön?
Ha esetleg tudja valaki, hogy hol kell ezt beállítani, akkor írjon, köszi!!! -
Ha eldurran ránt magával mindent, míg egy minőségi (enermax, fsp, chieftec, corsair stb.) tápnál jó eséllyel csak maga a táp döglik meg. -
igen voltak már vele problémák... (mert elvileg intelligens aztán ha már 0.1v oltal vagy akármivel túlépi a határát akkor lekapcsol a búsba...) -
Mennek azok, csak majd amikor megáll... :) -
én 2 éve codegen 350W-al megyek és semmi bajom :D -
A maxtor vinyót sűrgősen mentsd és hajítsd a kukába :D Azt a codegen nevű tápnak nem igazán nevezhető valamit meg nagyon gyorsan cserélném :D -
Csak az a fura, h eddig nem volt semmi baja, meg a lassú másoláson kívül más most sincs, legalább is nem vettem eddig észre. Meg hát 4,5 éves vinyó, nemtom h az hamar meghalásnak számítana-e, ha tényleg bekrepál végleg. Amúgy az újat sem azért kértem, mert baját éreztem, hanem mert már nagyon kicsi volt nekem. -
Hát a MAxtor vinyók ilyenek, hamar meghalnak. Még egy olyan próbát csinálj hogy kiveszed a Sata vinyót és lefuttatod még1x a Sentinelt, meg a biztonság kedvéért a HDTune error scant, és ha még akkor is hibát jelez, kuka. -
és azt hogytudom beállítani? -
n3whous3 #42778 Hangbeállításoknál a sound input a mikrofon legyen és ne a rendszerhang..... -
n3whous3 #42777 Procinak a szorzóját meg az FSB-t pedig tuti lehet nyomni a BIOSban. Mondjuk ami nekem volt gép annak idején P3, ott valamiért nem :D Se szorzót se azt nem állíthattam, mert el se indult a gép, vagy figyelembe se vette a beállításokat. -
Hello! Segítséget szeretnék kérni. Gépem a konfigban leírt, +80 GB Maxtor HDD +1 DVD író +1 FDD +350 W Codegen táp (nincs 1 éves). Karácsonyra kaptam egy Samsung 320 GB-os HDD-t, SATA, a másik vinyó meg az író IDE. Bekötöttem, az új vinyó működik jól, de a régi sebessége nagyon lecsökkent (2-3000 kb/s-mal másol még ha a saját egyik partíciójáról másolok a másikra akkor is.) Feltettem a Hard Disc Sentinel-t, az az új vinyómat 100%-osnak írja, de a régi teljesítményét 50%-nak, kondiját 16(!!)%-nak. :( Azt írja, h több száz hibás szektor van rajta. Vajon mi lehet a gond és hogy tudnám orvosolni? Hozzá kell tenni, h nagyon régen volt formázva.
A másik: a konfigban leírt procimhoz szeretnék egy jobb hűtőt venni (ha lehet szolidabb áron, 5-6e Ft-ért max), mert húzni szeretném. Milyen-t ajánlotok a leírt árban, és vajon kell-e másik táp vagy elég neki a mostani? Tudom a Codegen nem a legjobb márka, de ha nem muszáj nem szeretnék még arra is költeni.
Előre is köszi bármilyen segítséget. -
hanghullám kimenet keverőt rakd át mikrofonra a hangkártya driverébe :) vagy a hangcucc driverébe :) -
helló!
skypeolni szeretnék van egy működő mikrofonom, de a gép nem ismeri fel, nem tudok hangot felvenni vele!
haverom a skypeon pedig a hangomat nem hallja, de a "gépemet" igen (pl. vmi hibaüzenet hangját vagy ha zenét hallgatok)
hogyan tudnám megcsinálni? -
de előbb cooler nélkül hajtani kell egy fél órát super mario alatt melegen könnyebb húzni
-
hahaha -
n3whous3 #42771 a lapon?
fogod, leszeded a hűtőt és jól megfogod a széleit a csipnek. Aztán meghúzod. -
Ja értem:D -
unatkozom.... -
Mi a **csának ilyen régi gépet húzni? -
Régi PI, PII, PIII -mas lapokon, hol tudom húzni a processzort a BIOS-ba??
pls help :D -
FSP ATX-350PNF (asszem iponon CRG400 van, az is jó) -
n3whous3 #42765 42729-et készpénznek vettem, hát akkor jóhogy kell a proci :S -
Oké,köszi! -
Parancsolj. Az hogy free ne ilyesszen meg amire kell arra tökéletes. -
2.8-as cerkája van!!!Most 40-ből proci,vga inkább akkor E5200 olcsóbb, azt jobban lehet húzni és csak 1mb-vel kevesebb a cache.