Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lacee86
    Hello! Segítséget szeretnék kérni. Gépem a konfigban leírt, +80 GB Maxtor HDD +1 DVD író +1 FDD +350 W Codegen táp (nincs 1 éves). Karácsonyra kaptam egy Samsung 320 GB-os HDD-t, SATA, a másik vinyó meg az író IDE. Bekötöttem, az új vinyó működik jól, de a régi sebessége nagyon lecsökkent (2-3000 kb/s-mal másol még ha a saját egyik partíciójáról másolok a másikra akkor is.) Feltettem a Hard Disc Sentinel-t, az az új vinyómat 100%-osnak írja, de a régi teljesítményét 50%-nak, kondiját 16(!!)%-nak. :( Azt írja, h több száz hibás szektor van rajta. Vajon mi lehet a gond és hogy tudnám orvosolni? Hozzá kell tenni, h nagyon régen volt formázva.
    A másik: a konfigban leírt procimhoz szeretnék egy jobb hűtőt venni (ha lehet szolidabb áron, 5-6e Ft-ért max), mert húzni szeretném. Milyen-t ajánlotok a leírt árban, és vajon kell-e másik táp vagy elég neki a mostani? Tudom a Codegen nem a legjobb márka, de ha nem muszáj nem szeretnék még arra is költeni.
    Előre is köszi bármilyen segítséget.