64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Elvileg a temp mappában lévő cuccok nem kellenek én mindig törlöm is őket. Lehet hogy valami vírust vagy spyware-t kaptál. -
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom, hogy van egy LG DVD-íróm, mellette egy sima CD-író. Mikor bekapcsolom a gépet a DVD író nem működik. Csak akkor áll szolgálatba, ha újraindítom a gépet. Már próbáltam beállítani MASTER-ként, egyedül csak ezt bekötni de semmi. Kérlek segítsetek!! -
Dobronski #43119 Hello skacok!
A hibajelentésben ezt írta hogy ezekben a fájlokban van a hiba:
C:\DOCUME~1\DJ\LOCALS~1\Temp\WERa0b4.dir00\Mini011109-01.dmp
C:\DOCUME~1\DJ\LOCALS~1\Temp\WERa0b4.dir00\sysdata.xml
És ezt az oldalt adta be hogy javítsak a dolgon:¤¤¤¤
Most töltök egy új drivert... -
Szerintem meg teszteld le a vinyód mert ott lehet valami zűr. -
Nekem is 8600GT-m van és nekem is pontosan ugyan ezt csinálta, haveromnak 9500GT-re is szintén ugyan ez volt a reakciója az új drivernek, neki annyival volt szarabb a helyzet, hogy a kártya saját drivere sem volt jó, azzal is ezt csinálta. Azt nem tudom hogy ő hogy oldotta meg, én nekem az bejött, hogy leszedtem innen a drivert, ez valami Beta cucc elvileg, de legalább megy normálisan nekem. De még esetleg azt is próbáld meg ez a driver előtt, hogy a Vezérlőpultban uninstallálod a régi driverét a kártyának, és úgy rakod fel azt, amit leszedtél nvidia.com-ról. -
Sztem format c -
Nem birom már ezt a fost.
Miért van az h néha mehal az egész rendszer?Emléxek,mikor Start menüből inditom az egyik particióm(E),kiirt eg hibaüzit és beszart az egész.Le kellett állitanom az explorert majrd restart.Mindig lefagyott a tálca mikor onnan inditottam az E-t.
VAgy ha nincs hibaüzi és ugy fagy le akkor olyan 5-10 mulva jön be a sajátgép.
Torrenteknél is ez van rányomok és automatikusan meg szokta nyitni.EGYBŐL,nem 5 perc után.
A 3. dolog ami rohadtul idegeit az h néha ha bekapcsolom a gépet elkezd orditani az összes venti vagy 1 percig,addig be se kapcsol a monitor sem,csak ZÚÚÚÚÚGGG.Aztán beállnak rendes sebességre,jön a szokásos csippanás és elindul...Ezek(ez a 3) miért van? -
próbáld meg egy eggyel elöbbi verzióval ne a legújabbal...sajna ilyenek előfordúlnak -
Sziasztok!
Úgy jártam az előbb, hogy letöltöttem az nvidia oldaláról egy vid kártyámnak megfelelő drivert. (7300 GT-m van) Namármost ,felrakom driver utána gép újraindit, aztán az fogad, h 640*480 és 4 bit :D, és nem lehet átállítani. Egyszerűen nem tudom mi lehet, most azt tudtam csinálni, h visszaraktam az eredeti driverét, ami már nagyon régi, a cd-jén volt ugyebár, és ezzel pedig szépen fut, 1024*768 32 bit.
Ami nagyon vicces a dologban, hogy egy ismerősömmel a mai nap ugyanígy jártunk, és ott sem tudtuk megoldani. Tehát neki 8600 GT-je van, felraktuk a legújabb kiadott drivert, és ő neki is visszaugrott 640-be és nem lehetett átállítani?
Mi folyik itt? Milyen drivereket adnak ki?
Légyszi segítsetek, köszi!!! -
mondjuk ha beírnád a google-ba akkor hamarabb találnál megoldást -
ha még 10x leírod valszeg akkor sem fognak elöbb válaszolni... -
de lehet -
vki segítsen 1-2 honlapnál bejön ez a vírus HTLm: Script-inf ezt hogy lehet eltüntetni hogy nem jöjjön be?? -
Puhos #43108 Azt mondja a haver, hogy másik játéknál nem volt gond, pl.: COD5, GTA4. Csak a RS6V-nál.
Nálam tökéletesen futott. -
Puhos #43107 LCPOWER LC5550 550W PFC -
Ram vagy vinyó hiba, teszteljétek a ramot memtest86-al vinyót HDTune error scanjével, plusz még a hőmérsékleteket is nézzétek everestben. Táp márkája milyen? -
Orionk #43105 Sziasztok!
Segítséget kérnék én is, egy rövid kérdésben.
Ujratelepítettem egy számítógépet, pontosabban egy MSI L710X-036EU laptopot. Nem először csináltam, ilyet, vagy már számtalanszor. Minden drivert feltettem helyesen arról a dvd-ről, amit adtak hozzá.
Szóval a probléma az, hogy minden alkalommal, amikor beboot-ol a laptop, akkor miután megjelentek az ikonok VILLAN EGYET A KÉP. Ez miért lehet?
előre is köszönök minden segítséget!
üdv.,
-
Puhos #43104 Sziasztok!
Olyan gondom van, pontosabban a havernak, hogy felraktam neki a Rainbow Six Vegas-t a gépére. Az ő gépe nagyban hasonlít az enyémhez ami lent látható, a különbség: alaplap, táp (550W márkát nem tudok), winchester, optikai meghajtó. Azt hiszem ennyi. Na most amikor játszik teljesen változó időpontban (5 perc, 20 perc... stb.) a gépén hirtelen kék halál, majd a gép újraindul. Ezután a monitoron megjelenik az üzenet "A rendszer súlyos hiba után állt helyre stb..."
Nem tudunk rájönni mi lehet a gond. Valami okosság?
Vírus, spyware nincs.
Köszi a segítséget! -
Dobronski #43103 Én is erre gondoltam.Tudod mit?Megpróbálom levenni a grafikát amikor nagyon pörögnie kéne a vga-nak :)
Egyébként integrált vga :S -
vki segítsen már 1-2 honlapnál bejön ez a vírus HTLm: Script-inf ezt hogy lehet eltüntetni hogy nem jöjjön be?? -
hamedyyyy #43101 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. A GTa4-el játszok,s Az nvidia 181.20-as az az a legújjabb driverrel jobb a játk de ha a desktpop vagyis az asztal pl 1024szer 768 vagy 800 szor 600sban van akkor a játék is abban indul el s mikor játszok minden egyes belépésnél meg kell változtatni a játékon belül a beállításokat. Nos ez a régebbi driverrel nem így van. Nos akkor gondolom ez az új nvidia hivatalos driver nem teljesen tökéletes persze csak a GTA4-el???
Tudna valaki nekem segíteni?
Köszönöm:
Zoltán -
bal oldalon resize partiton vagy egyesítheted az összeset aztán majd felbontogatod... nem töröl semmit -
hát letöltöd megmondod neki honnan hova tegyen megát gigát vagy amit akarsz le okézod 3x megkérdezi hogy biztos vagy-é benne aztán 1-2 óráig csinálja és kész -
leírnád hogy hogyan PLS??? -
de lehet, nekem sikerült :) -
az a gondom mert ezen van az összes adatom -
Adatvesztés nélkül nem lehet még Particion Magicel sem ha jól tudom -
partition magic -
sziasztok van nekem egy 160GB-os winyóm és ezt szeretném eldarabolni 40GB és 120GB-ra adatvesztés nélkül. Ezt hogyan kell? -
Nem a grafika számít, hanem hogy milyen frissítés van beállítva. -
ADSL-nél ez egyáltalán nem meglepő, meg más szolgáltatók se szoktam többet adni. -
SkylineGTR #43090 hi all. nem tudom hány megás netem, van eddig max 1 megával tudtam szedni, de viszont, csak 50kb-tal tuddok feltölteni. az nem kevés az 1 mega mellé?megnéztem speedtesten, 8mega a letöltés és 400kb a feltöltés, ha reálisan nézem, akkor ott kijön az 50kb feltöltés, de nekem az akkor is kevésnek tűnik. nem lehet hogy vmit be kéne állítanom, és akkor többel töltene? -
mikiking #43089 gyerekek tudja valaki mi a szar az ott a jobb also sarokba,ami nem akar már napok óta eltünni ? nem lehet bezárni,semmi. OO defreg programvolt benne,de már uninstalláltam, kitoroltem a program filesból,minden... nagyon zavaro,mert ott a starton levő dolgokat nem tudom megnyitni.
-
lamerrichard #43088 Az hogy lehet mikor én a legtöbb játékkal pl a COD4-el is 1024X768-as közepes grafikán játszok. -
A monitor nem bírja az adott frekvencián azt a felbontást. -
lamerrichard #43086 Hali!
Az lenne a gondom hogy tegnap a Cod4-el játszok multiba és már második helyen voltam és utána elment egy pillanatra a kép és bejött ez:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090110090300DSC00075.JPG
A telefonommal gyorsan lefotóztam és utána meg újra kellett indítani a gépet
Ez mi okozta? Most volt a 2.
-
Dász iszt ájn gúte fráge :D -
Egyik sem: alapból SP3-as Wint telepítettem. Szóval úgy látszik, ez a fájl 2001 óta változatlan, az SP3 sem nyúlt hozzá, ígyhát akkor itt a probléma, hogy SP1 alatt még ment, SP3 alatt már nem megy. Akkor nem ez a fájl a ludas, hanem valami más. De mi...? -
akkor így van :) -
Rosszul tudod, nem kell a kettő. SP1 vagy SP2 kell neki, SP nélkülire nem megy fel.