Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Sziasztok!
Úgy jártam az előbb, hogy letöltöttem az nvidia oldaláról egy vid kártyámnak megfelelő drivert. (7300 GT-m van) Namármost ,felrakom driver utána gép újraindit, aztán az fogad, h 640*480 és 4 bit :D, és nem lehet átállítani. Egyszerűen nem tudom mi lehet, most azt tudtam csinálni, h visszaraktam az eredeti driverét, ami már nagyon régi, a cd-jén volt ugyebár, és ezzel pedig szépen fut, 1024*768 32 bit.
Ami nagyon vicces a dologban, hogy egy ismerősömmel a mai nap ugyanígy jártunk, és ott sem tudtuk megoldani. Tehát neki 8600 GT-je van, felraktuk a legújabb kiadott drivert, és ő neki is visszaugrott 640-be és nem lehetett átállítani?
Mi folyik itt? Milyen drivereket adnak ki?
Légyszi segítsetek, köszi!!!