64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Hali! Olyan problémám lenne hogy a notim billentyűzetét elhagyta az egyik gomb, pedig vigyáztam rá, és sajna visszarakni nem lehet mert ami oda tartja az a kis pöcök levált! ASUS egyébként és még van bőven a garanciából is! Ezt javítják vajon, esetleg egy teljesen új klaviatúrát kell bele venni? Meg ha ezt elakarom intézni akkor vajon egy hét alatt sikerülhet? -
Nézd meg hogy IP címet kapsz-e egyáltalán.
Vezpult---hálózati kapcsolatok---és ott kattints kettőt a kívánt kapcsolat ikonjára majd a támogatásra. Ha nincs IP nézd meg hogy az automatikus IP kiosztás be van-e kapcsolva
Ugyanitt tudod megtenni csak az általános fülön a tulajdonságok gombra kattintva. Itt válaszd ki a listából a TCP/IP-t, majd ismét tulajdonságok. Ha automatikusra van rakva akkor próbáld meg manuálisra beállítani. Az értékeket lesd le a másik gépről, mégpedig az átjáró címét az a fontos. Az IP cím az legyen a másik gép IP címe plusz 1 PL: egyik gép IP címe: 192.168.1.101 akkor a másiké legyen 192.168.1.102 az alhálómaszkot pedig magától belövi. Remélem érthető volt ha valami kérdésed lenne bátran tedd fel. -
vezérlőpult->felügyeleti eszközök->számítógép kezelés->lemezkezelés és itt látnod kéne. itt tudod particionálni és formázni. -
particionáld és formázd. -
smigiboy #43517 1.5 őt adtam neki remélem jól döntöttem vagy adjam meg az 1.7 et..? -
smigiboy #43516 jó és akkor mégis menyi feszkot adjak neki..? -
sajnos meg csak E2180@3,4GHZ,4GB DDR2,GA P35 DS3L...ezaz amivel jatszom mert csak malesz talan jo alaplap a Phenom-hoz:)))
AM igy nemtom mennyi az FPS de nagyonsok...tobb mint 200 maxon:D:D -
Sziasztok!
Kezdő vagyok gép építésben.Tegnap tettem be egy Samsung 500GB-s winyót a CMOS felismeri de már a sajátgépbe nem jeleníti meg.Mi lehet baj?
PLS Help! -
Üdv!
Gondoltam írok nektek, mert tényleg foglalmam sincsen mit csináljak...
Adott egy router + egy ADSL internethozzáférés. A routerhez kettő gép csatlakozik, az egyikről írok most (továbbiakban 'fenti' gép). A problémám a következő: ugyebár a router osztja ki az IP-t, viszont a lenti gépnek valamiért nem tudja kiosztani, és az a vicc, hogy idáig semmi gond nem volt...ma gondolt egyet és szar lett egy restart után..pedig semmi nem lett állítva meg telepítve.. :/ Már próbáltam azt is, hogy másik slotba dugom a kábelt, de úgy is szar...főleg hogy most abban a slotban van az én gépembe menő kábel, ami a lenti gépébe volt eddig eredetileg. Aztán úgy is próbáltam, hogy csak a lenti gép kábele van bedugva a routerbe, és a fenti nem, viszont úgy sem működik...egyre csak azt írja, hogy "Nincs kapcsolat vagy korlátozott". Szóval itt nálam ezen a fenti gépen van net, viszont a lentin nincsen sehogysem. Próbáltam azt is, hogy kihúzom az adaptereket, és visszadugom, naná hogy nem jó az sem....Szóval már próbálgattam mindent szinte, legalább 3 órája ezzel vacakolok és már nagyon elegem van, főleg hogy szükség lenne lent is a netre. Mit lehetne tenni ilyenkor? Kérlek titeket segítsetek mihamarabb! -
donoki #43512 és mennyi fps-ed van ilyen konfiggal mint ami le van írva az aláírásodba? -
Hali! Vki esetleg tudja, h a Cod 5-ben a játék újratelepítésekor hogyan lehet visszahozni a régi multi állásom (nem eredeti a game)? A topikjában sajnos nem nagyon segítenek. Előre is köszi. -
Frissítsd le először is a biost. Másodszor az autofeszkót felejtsd el, ki akarod nyírni a procit? -
igen jatszom:)
COD2 multi+single
COD4 single
COD5 nemtetszik:) -
donoki #43508 Barny ha lehetne egy kérdésem, te játszol Call of Duty szériával? -
EK1TEP #43507 Hali!
Nemtom jóhelyen járok e...
Philips 190WV monitorom van és nemtudom eldönteni hogy melyik szín beállítást használjam!
65000K vagy sRGB? vagy esetleg 93000K,Original Color? Melyik adja vissza a valóságos színeket? -
jas #43506 Ilyen pici több is van
-
2000-ben vettem... 
es van egy gepem amibe kell egy ien agp-s oskovulet... -
jas #43504 ja 2 gigás őskövület, de működik.
-
megorultel???mergakarod olni??
autofeszt azonnal vedd ki!!!!!!!! -
smigiboy #43502 Hali!
Most vettem nem rég 1 core2 (e7300)a procit és mostanság 1 kis tuning után ien 2 perc allat lefagy a kép....Nem értem mért pedig csak 45 fokos vki tudna nekem segíteni azt megköszönném!
Továbbá boakapcsoláskor F1 el kell belépnem mert nem ismeri fel a procit mit kell tennem bios frissítés vagy csak 1 ujra tegyem fel az xpt?
Előre is köszia válaszotokat
Tuning:2.66 -->@3.5 auto feszkon 10 es szorzóval volt maximum 49 fok terhelés alatt !Kéne 1 új hűtő? -
A BIOS-ban nezzel korul ... lehet engedelyezni kell a PS/2-t -
2GB vinyo
-
Hello...adott egy NVIDIA Riva TNT2 64 32MB AGP 4X VGA kartya.
Jelenleg nemtudom kiprobalni,h mukodik-e de eleg furcsa szine van a CHIP-nek,mintha kilenne egve...szerintetek???
???:D -
jas #43498 Sziasztok!
Az volna a gondom , hogy bedöglött a vinyóm!
volt itthon egy régi 2 gigás beraktam és feltelepitettem rá az
XP-t. egyfolytában azt irja hogy kevés a hely a merevlemezen töröljek
róla nem használt dolgokat.
Lehet, hogy marhaságot kérdezek, de van egy 8 gigás Pendriv-om nem lehetne valahogy arra telepiteni az xp-t,hogy az legyen a master meghajtó,és a 2gigás vinyó pedig a másodlagos.
Ha valaki tud segitsen nem akarok venni új vinyót mert a másikat meg tudják csinálni
Minden válaszért hálás vagyok.
Jas -
hentesferi #43497 Nah meg oldottam a problémát , mert megnéztem , és vicces :D Anyámnak újabb billje van , és az USB-s :D szal kicseréltem a kettőt , de akkor is mi lehet a baj ? :S Lehet elromlott a 2 port a gépem hátulján ? és már csak USB-s egeret , meg billt tudok mostantól használni ?
előre is köszönöm a válaszokat :D -
hentesferi #43496 sziasztok
(képernyő billel irok , szóval ne nézzetek furcsán :D)
remélem tudtok segiteni . mert este bekapcsolva hagytam a gépet és reggelre nem müködött se az egér se a bill. világitott mindkettő de nem reagáltak. aztán levettem az egérröl az átalakitot és bedugtam az usb-be, és az ugy jo lett.
a billel viszont nem tudom mit kene csinalni , mert azt nem tudom usb-sé tenni. elromlott az alaplmból kiövő egér és bill csatlakoztató ? remélem vhogy meglehet oldani :)
előre is köszönöm a segitséget :)
-
:ASD:D:DDDDD -
ASDF:ASASFASF:SASD -
Ari18 #43493 -igen
-jó az 1is de ha újat veszel akkor mindenképpen 2-est
-igen -
Elméletileg fel. SATA1es vinyót SATA2esre cserélni semmi értelme, ha hibátlan a vinyó. Minden mostani alaplap támogatja a SATA2-t (kivéve a 600 éves beragadt készletes alaplapokat). -
hubispace #43491 üdv.
lenne egy lehet hülye kérdésem, a sata2-es alaplap az felismeri a sata1-es winyot??? szerintem igen de gondoltam megkérdezem, egyébként szerintetek érdemes foglakozni a sata2-vel vagy teljesen jó az 1-es is??? Nem volt még semmilyen nekem csak szeretnék azért kérdezem, ja és még egy kérdés, azok az alaplapok amiket mostanság adnak ki azok már mind támogatják a sata2-öt??
Előre is köszönöm a válaszokat -
donoki #43490 ?:_AD_A?DAS? -
-
Nem, előtte még nézz meg 2 24 évadot, írj rövid összefoglalót, küldd el az nVidiának. Ők majd (ha elfogadják a beszámolód), küldenek egy kódot, ami szükséges a driver feltelepítéséhez. -
Sziasztok!Most szeretném letölteni a GeForce 9-es szériához a legújabb meghajtó programot.Az lenne a kérdésem ha letöltöttem akkor csak simán tegyem fel a drivert és aztán menni fog?
-
sziasztok ez a hiba jön ki mert lefagy aztán kékhalálozik a gép
0x0000007A és nem tudom hogy miért? -
Valaki segítsen!
Egy frissen vásárolt D-link DRI-615 routerbe megy egy gép Realtek LAN-on, egy pedig Intel Wireless WiFi Link 4965AGN-el kapcsolódik (+ egy kábelmodem a WAN portba, de azzal nincs gond).
Ha mindkét gépet UTP kábellel dugom a routerbe gyönyörűen lehet másolgatni 12,5Mb/s-el, ha viszont wifizek, folyton elakadnak a fileok (úgy hogy jelenleg egy szobában van a két gép, a laptop ~4m-re a routertől, semmi nem árnyékol, a relatív jelerősség 100%).
A routerren minden advanced wireless beállítást babráltam már, az intel driverében úgyszintén, de nem tudok a két gép közt fileokat mozgatni.
Pl ha egy 50Mb-os RAR-okból álló mappát kezdek kopyzni intézőben vagy total commanderben, ingadozó de átlagosan jó sebességgel viszi, majd pár file után megáll, és azt mondja nem fér hozzá a filehoz. Ha retryzek, akkor se tudja lemásolni, ha viszont nyitok egy új böngészőt, vagy TC-t, akkor abban már elérhető a kérdéses file. Ha skippelem a filet, akkor a következő RAR-al megint megindul, míg újra hibát nem dob, és így tovább.
Ha a laptop driverében engedélyezem a DraftN módot, akkor gyorsabb az átlag átvitel, de jobban is ingadozik a sebesség, ilyenkor a kapcsolat tulajdonságinál is szaladgál az érték 130 és 58 Mbps közt, majd hamar meg is áll egy fileon és vagy folytatja lassabban, vagy hibát dob és skippelni kell a filet.
Ha letiltom az N módot, akkor G-ben 58Mbps módban csatlakozik, a kapcsolat tulajdonságánál nem is ingadozik ez az érték. A fileátvitel 2,7Mb/s, viszonylag stabil, csakhogy ilyenkor is megáll néha gondolkozni a fileokon, és néha ilyenkor is előjön a hiba, hogy elérhetetlen a file (de szokás szerint újranyitott böngészővel vagy TC-vel mégis elérhető, és ha ugyanott skippelem az adott RAR-t, akkor ugrik a következőre és másolja szorgosan...)
Valami tipp? G-s módban ritkábban szakad, de lassabb is, úgyhogy végülis ugyan ott vagyok.
Ma újraraktam mindkét gépen a windowst is, a laptopon 2 wifi drivert is próbáltam, de ugyan ez a helyzet.
És RAR-oknál még ok, ha 2x kell nekimenni egy mappának, de 9Gb-os mkv-nál is eljátsza, olyankor előről kell kezdeni az egész filet, és csak 3., 4. próbára ér végig.
A laptoppal netezgettem már az egyetemen, igaz ott eleve csak G-s módban, és nem nagyon álltam neki nagy fileokat tölteni.
Sőt, koliban volt, hogy 2 hétig G-s AD-Hoc-on használtam a netet, akkor töltöttem is le fileokat torrentről (sok szálon, akkora sebességgel ami a csövön kifért...), szintúgy sosem láttam hogy szakadozna.
Tehát nem szoftveres a gond, LAN-on mezognak a fileok, nem hibás a laptop adója se, a routernek is csak a wifi része lehet rossz, de maga a kapcsolat nem szakad meg, a kis sávszélű netezés hal meg, csak a helyi hálózaton lebonyolított nagy forgalommal van baja.
A router lehet a hibás? Nincs frissebb firmware mint ami gyárilag rajta volt (2008.05.16, a driver pedig 2008.12.08).
Ha visszaviszem mennyi az esélye, hogy kicserélik valami nagyobb routerre? Vagy egyáltalán maga a router a hibás, vagy a kettő wifi eszköz nem kompatibilis? Mit csináljak? -
mivel csak azt a mappát elennöriztem...:D...akkro én ezt a eset smart szart nem értem...eddig nem votl vele problémám...akkor ez nem is virusirto...hanem virus keresö....megtalálja és ott hagyja..ezért nem tudom hogy képes vki is fizetni 10 ezreket -
"az ellenörzést a felhasználó megszakította" -
Villám0 #43482 Valami nem stimmel, 20 másodperc alatt nem lehet leellenőrizni egy gépet, ellenőrizd az egészet.