64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
zamballa82 #44121 "Sziasztok van egy játékom (Dune 2000) elindítom és olyan szinten elvan csúszva a kép hogy a képernyőm középpontján nem tudom áthúzni az egeremet és ötletem sincs hogyan tegyem normálissá a képet még az options-ba is csak annyit tudok állítani hogy 8 vagy 16 bit segítsetek PLS!!!"
Dune 2000.
Hm 1000 éves game - 1000 éves gép kel hozá.
:) -
nem jelenítődik meg a kép:( de remélem a progamok segítségével sikerülni fog.. ha nem akkor nem tudom mi lesz.. -.- -
Sziasztok van egy játékom (Dune 2000) elindítom és olyan szinten elvan csúszva a kép hogy a képernyőm középpontján nem tudom áthúzni az egeremet és ötletem sincs hogyan tegyem normálissá a képet még az options-ba is csak annyit tudok állítani hogy 8 vagy 16 bit segítsetek PLS!!! -
Szivesen mindkettőtöknek :) -
Ez tök jó, főleg a saját fotóimhoz lesz fasza. Köszi. -
köszii -
Csoportos átméretező?
http://www.microsoft.com/windowsxp/Downloads/powertoys/Xppowertoys.mspx
Jobboldalt az image resizer. -
Így se?:
-
Hi
Van olyan program esetleg amivel több kép méretét egyszerre tudom
beállitani és elmenteni? -
Tök mindegy mire gondolt, mert sajnos semelyik sem formázta le. Most megpróbálom azt a programot amit írtál:) -
Sztem arra gondolt,hogy amikor a windowt telepíted, kérdezi, hogy melyik partícióra rakja magát, akkor tudod leformázni a partíciókat.
Van program is rá: Norton/Paragon partiton magic/manager. -
De amikor ezt megpróbáltam amit mondtál akkor meg azt írta, hogy nem lehet formázni a legvégén.. windowson belül:S
Talán van valami formázó program? -
Üdv mindenkinek!
Van 2 számítógépünk, egyik az enyém, másik fateromé. Ma reggel arra keltettek fel, hogy faterom gépe nem működik, valami kékhalállal leáll a BOOT folyamat. A hiba UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME volt, ez nem most jön elő először, a korábban kiesett Samsung vinyóim is így kezdték pályafutásuk végét. :D Na szóval, megnéztem a vinyót az én gépemben is, ott is ugyan ezt a hibát írta, ezután az én gépemben egy másik vinyóról indítottam a Windózt. A problémás vinyó 3 partíciójából az első (amin a rendszer van) eltűnt. Nagynehezen mire be tudtam hozni egy Command Prompt-ot, nyomtam neki egy Chkdsk-t, és miután ez végigment, visszajött a problémás partíció, a lemezellenőrző pedig talált 4KB hibás szektort. Ezután már HD Sentinellel is megtudtam végre nézni a vinyót, se a rövid, se a teljes öntesztet nem nyomja végig, azt írja ,hogy az Olvasó egység hibája miatt nem hajthat végre, a kezdőképernyőn pedig azt írja, hogy van 1 gyenge szektor, amit majd később áthelyezhet és a kondícióhoz pedig 99%-ot ír.
Nos a kérdés, hogy ez nem fog megállni 1-nél, hanem majd szépen elkezd szaporodni és nem lehet vele semmit se kezdeni, csak cseréltetni minél előbb? A másik pedig, hogy ez a sorozatos vinyó hullás mitől lehet, mert mint említettem korábban is volt ilyen problémám. Korábban 2-3 havonta hulottak a vinyók, ez most egy éve volt bent a gépben. Én a tápra gyanakszom, hogy nagyon nem OK vele valami, viszont amikor elvittem egy számtech boltba, hogy vizsgálják meg, azt mondták hogy semmi baj nincs vele. Tipp, ötlet? Előre is köszi mindenkinek. És bocs a regényemért, nem tok rövdebben írni :D -
rakd újra a vindózt és ott formázd az egészet majd particionálj ennyi... -
Sziasztok, nagy problémám lenne. C és D meghajtóm van.
D=20 giga
C= 450 giga
Mindkettőt szeretném leformázni, a D megy is. De a C-re azt írja nem lehet törölni a partíciót mert a partívión van egy telepítési fálj ami nincs befejezve... erre van valami megoldás, hogy valahogy mégis le tudjam formázni a C-t mert mindenféleképpen teljesen üres particiókat szeretnék létrehozni. Előre is köszi.. -
A hangoknál nincs lenémítva a mikrofon bemenet? Vagy legalábbis nagyon lehalkítva? -
Sziasztok!
Van egy mikrofonom de nem működik. Másik gépben működik. Hogy lehet beállítani hogy működjön? -
Hellsing47 #44104 Sziasztok!
Az mitől lehet hogy egyik napról a másikra az egyik dvd-meghajtómat nem érzékeli a gép?
Mindössze egy új router van rádugva a gépre, vagy ez bekavarhat? :| -
Árnyékmásolatok, rendszervisszaállítás. -
Ám,,Az mi a facért van,hogy egyszercsak el kezd fogyni a hely a C:-ről?:D
Egyszer arra lettem figyelmes,h nem tölt be egy weboldalt(má nem tom melyik volt),mondom megnézem mennyi hely van a C:-n. 0kb..Mi a f*sz?Előtte volt rajta 19GB.
Átmásoltam 47MB-t a másik meghajtóra és figyletem.Frissitettem kb 2 mpenként a C:-t,és mindig lement belőle 2mb.Picit vártam(3-4mp-5mb hopp.
Azért irok mert most is ez van és nem az első eset(kb 4.) és nem tom miért van.Nem is találtam ekkora méretű mappát. -
donoki #44101 hogy tudom a ramom időzítését változtatni? vagy hogyan kell?:D -
Novartis #44100 megoldva -
Novartis #44099 sziasztok
winchester formázva op. rendszer újrarakva aztan meg nincs bootolható partíció gondolom nem árt partíciós táblát létrehozni de nem talalom hogy hol lehet
segítsetek pls
kössz -
Elolvastam 2x ezt az ismertetőt az Ati Tray Tools-ról. Csak az enyém (v1.3.6.1067) kicsit más. Ilyet ablakot vagy panelt vagy mit nem találtam. Ilyet se, ilyen feszültségállítás fület. És így se lehet nálam feszültséget állítani. Nem tudom, de sehol se találtam a feszültséget. De letölthető ez a beállítás. Azt írja:Csak az ATT beállításai az alábbi 3D profilokkal, valamint monitorozással, bármely ATI Radeon VGA-hoz, miközben az üzemmódok váltását ráhagyjuk az ATI bios-ára és driverére Ha letöltöm nem fogom elrontani a videó kártyámat? Ati Radeon 9600 XT 128 MB. És hova kell bemásolni ezt? Pont az ATI Tray Tools könyvtárba vagy valamelyik alkönyvtárba? -
Hali! Nem probléma, inkább csak kérdés: a dual channel az pontosan mit csinál? Nekem eredetileg 1 giga ramom volt, vettem még1-et, és dual channeles alaplapom van, tehát úgy raktam be, ahogy a könyvben írták, h az 1. és a 3. modulba. Az everest így több pontot adott a ram sebességre, de a ramok órajelei ugyebár 667-en maradtak ugyanúgy. A másik dolog, h ha én szeretném még rammal bővíteni a gépem, akkor ha csak 1 gigát teszek még hozzá, akkor lesz 2 modul dual channelben, 1 meg csak magányosan, vagy ez a dual channel megszűnik, hacsak nem 3 hanem 4 gigára bővítek? -
Már írtuk korábban, hogy azzal lap-memó párossal sokan szopnak, pláne ha 4 modul van. Legjobb ha veszel 2*2gigát (bár ha nem használsz 64bites OS-t akkor tök felesleges, úgyis csak hármat fog tudni kezelni), a régi meg elpasszolod Hardveraprón -
Chipi85 #44095 Páronként azonosak legyenek külömben nem fognak dualban menni! -
Rendben! Akkor bemegyek a szakboltba becseréltetem a kakis ramot! Így 4 modul lesz benne! Tegnap kisült hogy az egyik memória kakis! Azért emlegettem itt csak 3gb ramot! -
Chipi85 #44093 Ne egyből 1066-ra rakd!
Alacsonyabb frekin kezd, és léptetsd.
Ha instabil akkor jöhet egy lépték fesz! És ezt igy tovább!
-
Ha csak két modult hagyok bent ami detto azonos, úgy még nem próbáltam emelni a feszt de én biztos vagyok benn hogy nem lenne jó! Sztem itt az a tuti amikor minden auto-n van, bekapcsolom a gépet és felismeri hogy 1066-os a ramok. Ennyi :S -
Esetleg nem lehet hogy a kétoldalas ramok gagyik? Mármint az hogy kétoldalas és nem egy :S -
amint a frekit felteszem 1066-ra! és úgy mentm a BIOS-t leáll a gép, visszakapcsol de nem kapok képet és nincs pitty! :S -
Chipi85 #44089 Igy is próbáltad emelni a frekit + feszt?? -
Chipi85 #44088 Csak 2 modul legyen benne!
3 modul nem a legjobb megoldás! -
Kivettem az árvát! Tehát csak a dual channelbe lévő csont azonos ramok voltak! Úgy is 800mhz! :S -
Na kérem szépen! BIOS frissítve lett! A gépbe most dual channelbe van kötve az egyoldalas ramok! Pluszba a DIMM A2-be van kötve egy 1 db 2 oldalas régebbi de kingston 1066-os ram! Legfrissebb BIOS-al indítva azt írja hogy DD2 800 dual channel asymmetric mode! :S Tipp ötlet? -
Chipi85 #44085 Esetleg az még segíthet! -
BIOS update? mert a legutolsó bios update-re ezt írja:
"Enhance compatibility with certain memory!" -
Chipi85 #44083 Elvileg ha 1066-on megy egy memória, akkor annak alap beállításon (gárilag 1,8V-al) stabilan kellene mennie!
De mivel 1,9-en is instabil, 2. dolog lehet!
Az FSB és DRAM nincs összhangban, ezt finomhngolással lehetne beállítani (a CPU FSB-jéhez keresni egy olyan DRAM frekit, amin stabil 1,8V-on, esetleg 1,9-en)
Vagy át****tak, és nem 1066-os memóriát kaptál, hanem csak 800-ast, ha még garis a memória akkor kicseréltetni! Ebben az esetben nagyobb feszt kellene adni, de mivel nincs rajta hűtés ezért veszéjes!
Max adj neki 2V-ot és nézd meg hogy mit reagál rá a memtest! -
Igen de akkor meg főleg kevés neki az 1.8. Én csak azt mondtam hogy 1.8 az alapfesz amin minden DDR2-es modul megy.