64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Shifter
    másik gépbe a vinyót...
  • Csibusz
    de ha leformáztam valahogy, akkor h lehet még mindig vírus benne? beleeszi magát?:S és h kell karanténba tenni? mert virusírtózni nagyon ritkán szoktam, légyszives mind2 kérdésre válaszolj köszönöm
  • Shifter
    szedd ki a vinyót és másik gépbe próbáld meg formázni... ha akkor sem megy akkor kuka avagy azokat a szektorokat ahol a vírus van tedd karanténba és akkor vesztettél X gigát de legalább lesz vinyód...
  • Csibusz
    Na mostmár elegem van... Nem vgayok hülye a géphez.. de egyszerűen nem értem... Megpróbálom még egyszer leírni mi a gond..
    1. KAptam egy vírust ami megtámadta a vincsit.. gondoltam újrateszem az egészet, majd mindent újra letőltök.
    2. Nem tudtam letörölni se formázni a C-t amin a letőltött dolgaim voltak.. Folyamatosan azt írta, hogy azon vannak a telepítési fájlok amit a telepítés befejezéséig nem lehet törölni.. (el se kedztem a telepítést)
    3. Valahogy sok-sok próbálkozásra sikerült az egészet a Norton partition magic-el letörölni..
    4.Bebootoltam egy régebbi cd-t mert valamiért a másik új carloskát biztos ismeritek.. nem bootolt be. Gondoltam felteszem a régit és majd ár újra a carloskát fél óra ide oda már tök mindegy...
    5. Nem ment.. mert az üresre is azt írta hogy van rajta telepítés.. nem lehetet leformatálni.. valahogy rásikerült tenni.. megsikerült csinálni hogy két partícióra legyen osztva.. na mondom felrakom akkor a carloskát.. de nem.. mert megint azt írta hogy nem lehet mert rajta vannak a telepítés file. MIelött valalki elkezdené hogy hülye vagyok, úgy szoktam telepíteni, hogy a rendszernek szánt partíciót letörlöm újra létrehozom és formázom..
    Köszönöm, hátha valaki tud segíteni..
  • SzocsA
    mikrohullámú netem van! nem lehet valahogy megbuzerálni hogy nagyobb legyen a sebesség?
    upcnél olyan nincs hogy megvan határozva a fix sebesség 1 mega akkor azt nem lépi át sehogy sem ha este senki sem netezik akkor sem!

most ez nálam úgy van hogy 1 megás netem van napközben ennyi este éjjfél körűl reggelig 4-5-6 mega sebességet is eléri mivel nem netezik senki
    mégsem korlátozták be vagy nemtom!ez hogy lehetséges?
  • Csibusz
    azt tudom, de ennyivel keveseb sose volt... az 500 gigás volt kettéosztva egy 470 a játékoknak stb... és 20 giga a rendszernek...és a rendszeré valahogy eltünt...
  • Lacee86
    Egy vinyó sose akkora mint amennyi névlegesen, hanem valamivel kisebb. (1024-es váltószám miatt).
  • donoki
    help?
  • Csibusz
    Na végre sikerült, persze az Isten se tudja hogy...leformatálni...de az 500 gigából csak 463 látszik... Hova tünt a többi 30 giga? Mert nem találom... Valamivel elő tudom csalogatni?
  • Risa
    Biztos hogy rendszergazda vagyok mivel én telepítettem a win-t és csak egy felhasználó van a rendszergazda.
  • Shifter
    ha nincs jogosultság tuti nem vagy rendszergazdag :D
  • Risa
    Sziasztok!

A következő problémára keresem a megoldást:
    Ha monitort cserélek a gépen, akkor a felbontás 640x480 4 bites lesz és ha feljebb akarom állítani akkor azt írja, hogy nincs jogosultságom ehhez. A videokártya (8600 GT) driver és a monitor driver is fent vannak. Rendszergazdaként vagyok bejelentkezve. Oprendszer_ Win XP Prof SP3.
    Mi lehet a gond?
  • Shifter
    nem tom nekem semmi gondom nincs a páros ramokkal :D
  • Inquisitor
    Miért pont 1066-ost? Mert ha nem tuningol, akkor szívhat vele? :)
    Amúgy meg megjegyezném a sok ramkit ajánlgatás után, hogy többször fordul elő mostanában, hogy a ramkit NEM megy együtt, mint külön vásárolt két sima ramnál, ami elég gáz, már az árak miatt is. Legalább is Geil és CSX-nél tuti.
    És ugye kitnél ha behal az egyik, mindkettőt le kell adni gariba, ha nincs pótram, akkor a gari intézésének idejére szivacs van.
  • Shifter
    hát igazából te is megtudod csinálni bemész 1 számtech boltba hogy csókolom 2gb ramot szeretnék párban mondjuk 1066mHz-el azt kész hazaviszed a régit kibaszod belerakod és örülsz :)
  • donoki
    Nekem is kéne help:

az első képen mit akar az I: meghajtón? Az E-re akarom telepíteni és a D-ről, mi köze az I-nek ehhez?
  • Legend Killer
    :D. még annyi nem lett elmondva a gépről, hogy nem mi, hanem faterom ismerőse vásárolta össze. profi gépész szakember és elmondtuk neki milyen gépet akarunk, ő összeszedegette a cuccokat... hát most ennél fogva nem hiszem, hogy bárhova is visszalehet vinni, de ő eléggé vágja a témát, sztem ő megtudja javítani simán, ha valami gáz van. eddig is hozzá vittük a gépet... csak őseim Indiában vannak még1hetet... :D.
  • Shifter
    hát nincs mit de én biztos hogy egyből garanciázni vittem volna nem is kérdezgettem volna még akkor sem ha nem értek hozzá :D (bár én sem értek hozzá XD) amúgy ha vissza viszed vágd a fejükhöz hogy átbasztak meg mittom én mert nem hiszem hogy nálad ment szarrá a ram...
  • John Cena
    oks meg van 1.06 patch kész de így si el van csúszva akép:S::S
  • John Cena
    nem telepítő file os le töltöttem van 1 mappám azt benne al mappák azt csá:S
  • Legend Killer
    na, látod. nem értek hozzá és ezért kértem itt a segítséget tőletek és meg is lett rá a válasz... habár jobb szerettem pár klikkeléssel elintézni itthon, de ez is megfelel... ha nincs más lehetőség, akkor kösz mindenkitől a választ, gép megy vissza javításra.

respect, hogy segítettetek!
  • Shifter
    99% hogy ram hibás szóval vidd vissza... és akkor szépen kicserélik a ramot...
  • Legend Killer
    ezért minek vigyem vissza? szerintem ettől nem kell. és nem szórakozok veletek, nem tudom miért csinálja és ezért kérdeztem, hátha ti tudjátok.
  • Shifter
    ha nem rég vetted akkor mit szórakozol itt velünk? vidd vissza garanciába...
  • Legend Killer
    és miaza MemTest, hol tudom megcsinálni? amúgy köszi. csak idegesítő, hisz a gépem simán megfelel ezeknek a géjmeknek a követelményének. egyébként nem rég vettük.
  • sgt anderson
    Sztem nyomj egy MemTest-et, ha talál hibát nagy valószínűséggel memória hiba.
  • Legend Killer
    gyík vagyok ehhez :DDDDDDDDDDD
  • pista89
    Típus , frekvencia ?:D
  • Legend Killer
    hogy érted, hol? :D nem értek ehhez. de írtam előbb, hogy két giga.
  • pista89
    Milyen RAM-od van?
  • Legend Killer
    pls help.

csomó géjmnél kidob vmi memória hiba üzenettel... képeket pls nézzétek meg, mer ehhez nem nagyon értek :D.

GTA San Andreasnál kidob, de csak akkor, ha nincs bent iso.

Azonban egyszer-kétszer előfordult úgy is, hogy bent volt az iso és mégis.

Tegnap feltettem NFS Carbont magyarul nosztalgiából, játszottam vele, de ma kidobott. Isoval is, iso nélkül is.

Feltettem MotoGP 08t kíváncsiságból, hogy milyen motorozni, mert még nem próbáltam ki és erre kidob, mikor elindítok egy versenyt.

a hibaüzenet közös bennük, mindegyiknél valami memória bénaságra hivatkozik, pedig hát két giga ram és ati radeon hd 46070 van a gépemben :S.
  • fery02
    A patchek általában úgy működnek, hogy rákattintasz a letöltődött legnagyobb fájlra (ha könyv ikonja van, akkor előtt jobb egérgomb, majd kibontás, vagy valami ilyesmi), majd kattintgatnod kell csak a Next/Tovább gombokra, végezetül feltelepül a patch. Ha pedig a letöltődött tartalmat megnyitva, társítást akar a Windows, akkor le kell töltened előtte netről Winrar programot is, amit szintén csak be kell írni a google-ba (ezt írd: "Winrar") és így könnyen megtalálod szerintem. Jah, meg letöltődés után azt is telepíteni, ami már valószínűleg magyar nyelvű lesz, szal problémát nem okozhat.
  • John Cena
    ... szar egyiket se to mhogy kéen bele tenni..
  • Lacee86
    Nekem legtöbbször nem tetszik, ha vki ilyen Guglis választ nyom, de ez kivétel, jópofa. Még nem láttam. :)
  • fery02
    Segítek
  • John Cena
    nekem ne lefagyott hanem a képe szarxDDD segítsetek PLS!!!!!!!
  • Lacee86
    Nyugi, nekem a Pre 2 is lefagyott.
  • John Cena
    nem találok:S ha meg igen nem tom hogy tegyem bele :S
  • Csibusz
    olyan program netán nincsen amivel írásvédet vagy nem használt windowds fileokat törölni lehet...persze a Cről szeretnám mert az akadályozza.. egyszerűen nem lehet formatálni
  • John Cena
    :P szóval P4-es gépen nem fut mert szar a gépem hozzá?:P XD