Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Csibusz
    Na mostmár elegem van... Nem vgayok hülye a géphez.. de egyszerűen nem értem... Megpróbálom még egyszer leírni mi a gond..
    1. KAptam egy vírust ami megtámadta a vincsit.. gondoltam újrateszem az egészet, majd mindent újra letőltök.
    2. Nem tudtam letörölni se formázni a C-t amin a letőltött dolgaim voltak.. Folyamatosan azt írta, hogy azon vannak a telepítési fájlok amit a telepítés befejezéséig nem lehet törölni.. (el se kedztem a telepítést)
    3. Valahogy sok-sok próbálkozásra sikerült az egészet a Norton partition magic-el letörölni..
    4.Bebootoltam egy régebbi cd-t mert valamiért a másik új carloskát biztos ismeritek.. nem bootolt be. Gondoltam felteszem a régit és majd ár újra a carloskát fél óra ide oda már tök mindegy...
    5. Nem ment.. mert az üresre is azt írta hogy van rajta telepítés.. nem lehetet leformatálni.. valahogy rásikerült tenni.. megsikerült csinálni hogy két partícióra legyen osztva.. na mondom felrakom akkor a carloskát.. de nem.. mert megint azt írta hogy nem lehet mert rajta vannak a telepítés file. MIelött valalki elkezdené hogy hülye vagyok, úgy szoktam telepíteni, hogy a rendszernek szánt partíciót letörlöm újra létrehozom és formázom..
    Köszönöm, hátha valaki tud segíteni..