64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
sziasztok! Az a problémám hogy van egy fél éves gépem, samu dvd íróval és minden szép meg jó volt xD de most xp persze már haldoklik és ujra tettem de az alaplapi cd t nem olvassa be a samu holott fél éve még olvasta, és a laptopomban meg működik... ez mitől lehet? (Két ugyan olyan gépem van és a másikban sem megy a samu íróban) -
deepketya #44200 Szevasztok... D-Link DWL-2100AP wireless-en nem lehet firmware frissitest csinalni, bedig leszedtem hozza az update-et. Azt irja hogy Write flash fail... Esetleg van valkinek tippje????
-
NOs igen ,e z valóban így van, mondjuk már annyira nem zavaró, vagy csak egyszerűen furcsa volt megint szűz oprendszert magam előtt látni...
Sebaj, addig is élvezhetem a full HD mókákat... -
adykag #44198 Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy van egy Toshiba Satellite Pro A120 laptopom, angliából származik, volt rajta egy Windows XP és azzal volt hangja, format, raktam rá egy XP SP3-at és azóta nem tudom megcsinálni a hangot (Realtek HDA), internetes driver frissítés és semmi más nem segített, azóta kapott már több XP-t is SP1, SP2 és egyikkel sem ment a hangkártya. Telepítve van a driver, de nem szólal meg. Lehetne hardveres a hiba, de akkor az előző Windows-al mért működött? Sajna azt nem tudom az előző milyen Windows és milyen driver volt, mert azt nem én raktam rá. Esetleg az számít, hogy angliai a gép? Várom az ötleteket! Köszi! -
SzocsA #44197 smc-t?
d-linkről hallottam hogy nagyon rossz! -
11mbps az nagyon lassú Wifinek. 11mbps wifin az a gyakorlatban inkább 2-3 lesz (lévén a G-s 54es wifivel érhető el kb 20-23 megabit, az N-es 300assal olyan 70-90 között). G-set vegyél. -
11 megabit/sec szerintem.. az kb 1.5 MB/s.. Srácok nagy gondban vagyok :D nemtudok játszani kedvenc RPG játékommal mert *mid kiterjesztésű fájlok az aláfestés zene kiterjesztésének fájljai s egyszerüen a gépem elfelejtette hogy kell lejátszani ezeket.. Játsza játsza de semmi hang :S HEEELP :) -
SzocsA #44194 11 mb/s ot jelent?
lehet hülyeség de ha nem kérdezem akkor hogy tudom!
mivel mikronetem van este nagyobb a sebességem 1 megás este olykor 4-5 megára is megnő a sebesség!
na most ha 54 mbpst veszek akkor sem lesz nagyobb a sebesség?
és az smc az jó márka? és mi lenne ha nagyobb 2.88 ghz működne a jelerőssége jobb lenne? -
SzocsA #44193 2.4 GHz, 11 Mbps Wireless PCI Card
a 11 mbps az mit takar?
-
Radirpok56 #44192 hellosztok plsss HELP az a baj a géppel hogy kikapcsolom és kikapcsol és bekapcsoláskor is bekapcsol de nem jön meg a kép... csak uyg sikerül ha áramtalanítom és ugy kapcsolom be az alaplapi elem lemertült és kicseréltem mi lehet a baja? előre is köszönöm :) -
Jaja, biztos így van, nem nagyon értek hozzá, nekem CRT-m van. -
tmisi #44190 De szerintem csak VGA kimenetnél lehet. Nálam DVI-nél pl. le is van tiltva a frekvencia váltás (60Hz az alap). De állóképnél ez tuti nem számít, mert az LCD nem vibrál, csak akkor frissít, ha kell (és akkor is csak azt a részt ahol változik). -
Akkor biztos rosszul tudom a helyzetet. -
Hát ami LCD-vel én találkoztam (bár régebbi típus), annál kellett, és volt is különbség a szemnek 60 és 75 Hz között. -
LCD monitoron úgy tudom nem kell foglalkozni frekvencia állítgatással. -
Devil093 #44186 Sziasztok! Van egy asus m3a alaplapom és valami történt a hangkártyával(realtec hd audio ALC883)mert 2 bemenett (az egyik a mikrophoné) miután kihuztam a fülesemet és viszaduktam nagyon nagyon halkan szól tettem fel uj drivert avval se történt semi.bedugtam a hangszórót ugy se szól. Az összes többi bemenet müködik kivétel ez a 2
ha valaki esetleg tudja mi baja az irjon a választ előre is köszönöm! -
Radirpok56 #44185 Hellosztók tudnátok segíteni van egy kis gond a gépemmel namármost az egész ugy kezdődött hogy a RAM-ot akartam kicserélni a gépbe nem ment ezért visszakerült a régi ezután felraktam a NOD-ot de közbben fennt volt az Avast is elég szar ügy volt de megoldottam letöröltem a NOD -ot azóta az a baj a géppel hogy kikapcsolom és kikapcsol és bekapcsoláskor is bekapcsol de nem jön meg a kép... csak uyg sikerül ha áramtalanítom és ugy kapcsolom be az alaplapi elem lemertült és kicseréltem mi lehet a baja? előre is köszönöm :) -
hello! szerintem van drivere a monitornak! azt rakd fel! nálam is volt ilyen hiba, s én is driver felrakása után tudtam csak változtatni. nekem lg volt s hiába ismerte fel az xp. ha saját drivert használsz tuti jobb! :-) -
Sziasztok
Olyan kérdésem lenen felétek, hogy újratelepített rendszer után képtelen vagyok 60Hz-ről magasabb frekire váltani a xp-n belül a monitor tulajdonságainál... Samsung 2493hm-ről van szó,, néztem, hogy mintha nem tudna többet, de most 60Hz-en érzem a szememen, hogy valami változott nem volt ilyen. Emlékeim szerint 75HZ-t is "tudott", s akkor nem volt ennyire zavaró az összkép.
Előre is köszönöm a válaszokat -
Már megvan köszönöm, tegnap sikerült... nem tudom szerintem vírust kapott... de megcsináltam. Még egyszer köszi -
Zealot #44181 Egy érdekes problémával fordulnék hozzátok.
Egy asztali számitógépen filmlejátszás közben kieseget másodpercekre a kép, hogyha megy közben a letöltés(mindegy milyen film lehet avi/mkv/dvd...). A számitógép HDMI kimeneten keresztül van rákötve egy samsung LE-40A756 LCD TV-re. Továbbá Airlive WT-2000USB wifi adapterrel kapcsolódik egy routerhez, ami osztja az ADSL netet.
Elég idegesitő a jelenség mivel 3 perc után már kieseget és elég gyakran csinálja. (a hang közben megy, vagy az később esik ki, majd visszajön egy időre mind a 2).
A probléma nem konkrétan nálam van, én csak közvetitek.
Ja, és Vista Ultimate x64 oprendszer van a gépen.
Ha valaki esetleg sejti mitől lehet ez, pls. irjon. -
Ez bevált,köszönöm szépen! :) -
#44175-öt már megoldottam. -
Sajátgépen jobb gomb, Tulajdonságok, Speciális fül, Indítás és helyreállítás résznél Beállítások gomb, ott kiválasztod azt a rendszert, amelyiket alapértelmezettnek szeretnéd, a Rendszerek listájának megjelenítését meg vagy kikapcsolod úgy, hogy kiveszed a pipát, vagy pedig beraksz valami nagyon kicsi időt, 1-2mp-et és akkor nem kel végigvárnod a fél percet... -
ha ez így van akkor a ddr1 a leggyorsabb:D -
donoki #44176 hát akkor miért nem ddr1-et használunk?xD nem vok vmi nagy zseni ebben a témában:D -
Hello! Leszedtem a Valami Amerika 2 filmzenéjét. 320 kbps a bitráta, a PC játssza gond nélkül, de az mp3 lejátszóm sajnos nem (kikapcsol, amint erre az albumra ér, mást játszik rendesen). Bár elvileg viszi a 320-at az mp3 lejátszó, de Easy CD Extractorral betömörítettem 192-be hátha ez a gond, de így sem jó. Mi lehet a probléma, van vkinek vmi ötlete? -
Inquisitor #44174 Azt mutatja mennyit kell várakoznia a procinak, hogy hozzáférjen a memóriában tárolt adatokhoz. Nagy vonalakban. Értelemszerűen minnél kisebb, annál jobb. DDR1-ből létezett CL2-3 (sőt a végén már CL1!), a DDR2 általában CL4-CL6, míg a DDR3 nem ritkán CL9-es ... -
Sziasztok!
Arra szeretnék választ kapni,hogyan lehet megszűntetni azt,amikor bekapcsolom a gépet ne kelljen választanom,hogy melyik xp-t inditsam el,hanem automatikusan induljon az alapértelmezett. -
ez nekem is kell -
itt próbáld meg tesztelni -
donoki #44170 akkor a CL4 jobb mint pl a CL6?
és ez most mire vonatkozik? -
magyar67 #44169 Segitsetek! Vettem egy játékot a gyereknek. Rise@fall a játék nem indul a hiba üzi vertex does not suport a kártya nvidia geforce4 mx440 a telepitő szerint a játéknak menni kéne. A gfore-hoz a legfrisebb drivereket raktam fel. Tudom hogy öreg vga de ez van.Megnéztem az aidán valamilyen vertexeket kezel is a kártya -
Kisebb -
hello!
kék nekem egy segítség! :-) delux k7005 driver kéne nekem, de a google nem a barátom! :-( már egy órája szarakodok hogy találjak, de nem találok! :-( köszy! -
donoki #44166 a ramokba melyik a jobb? ha nagyobb a CL-száma vagy ha kisebb? CLx? -
Nekem sincs 1066-os CL5-ös CSX em van -
Minden partíciót töröltél? -
nekem meg olyan problémám akadt hogy a monitor villog ki be kapcsolgat illetve nem a monitor hanem mintha a VGA nem küldene jelet tök random-ra (most is fél sort vakon írtam) valszeg haldoklik a VGA? -
másik gépbe a vinyót...