64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Az első az az élsimítás lenne. Pl ha a játékban kicsit recésnek látod az éleket, akkor ezzel a módszerrel lehet rajtuk simítani. Az Anisotropic filtering meg, hogy ha alacsonyra van véve, akkor a kicsit messzebb lévő textúrák mosottabbak lesznek. -
zamballa82 #44240 Baj van az egyértelmű.
Nem indul a gép?...
Ez kemény.
Szerintem szerviz a legtutibb erre.
Arra hogy fogy a helyed az meg szokót csak kérdés menyire.
Ha nem használod a gépet nagyon semmire s még is sok hely tűnik el akkor vírus.
Format c: -
vicktory #44239 Sziasztok csak az a kérdésem lenne hogy mi a különbség az Antialiasing és az Anisotropic filtering között?Vagy ugyan azt jelenti mind a kettő? -
2. vírus -
Hali!
Egyre jobban kezd idegesiteni a gépem.
1.mikor bekapcsolom,néha csak zúg,mint a barom.Nem kapcsol be a monitor,nincs a csippanás ami szokott,csak zúg.De mint egy porszivó!
Aztán 2 percen belül ,mikor kedve van,lehalkul a venti és minden beindul.Monitor bekapcsol és minden elindul.Mitől nem megy a gép?Proci,lap?
2.Azt,hogy a C-ről fokozatosan fogy a hely,hogy lehet kikapcsolni? -
SzocsA #44236 mikrohullámú internetem van!
van egy adó vagy egy átjátszó 2 kmre! az meg 7km re lévő faluhoz továbbítja a jelet onnan meg nemtom hova!
-
Ja nincs routered. De akkor mihez kapcsolódsz vezeték nélkül? Vagy WIFIn kapod a netet? -
Üdv!
Egyszer csak yotube-on nézek egy videót és arra leszek figyelmes, hogy nincs hang. Mondom jólvan, megnézem h be van e dugva rendesen. Minden oké. Aztán megnézem realtek hd-ben is a dolgokat ott is minden stimmel (demo is szól). Aztán a vezérlőpult/hangok-nál azt írja, hogy nem érzékelt hangeszközt :| Viszont minden hang van, kivéve amit külön fájlból kell megnyitni. Pl. vannak alap windows hangok meg netezésnél a kattanások, msn hangok, de ha mondjuk megnyitok egy mp3-at azt nem játsza le, mert h nincs hangeszköz... Mi a teenfő? -
SzocsA #44233 TP-link
TL-WN550G/ TL-WN551G pci kártyám van!
eddig is manuálisan kellett beírni az ip címet meg a többi dolgot!
ruterem nincs!
csak a hállókártya +vezeték a parabolaantennához!
a régi smc kártyán is van utyli egy olyan program amivel manuálisan lehet állítgatni
11 chanel között meg infrastruktúra és add hoc stb között!
a régin ez műxik de nem raktam fel ezt a programot hanem hagytam hogy a windows állítsa be!
az újnál is van ilyen de ott nem jó! 23dben megy a 74 helyett hiába állítgatok akármit akkor se jó!
ha nem rakom fel hozzá ezt a programot akkor a windows úgyan beállítja mármint én megadom az ip címeket és ennyi csak az a baj hogy 1 fogadott adat van közben meg a küldött adat számlálója egyfolytában számlál! -
és csatlakoztál is a routerhez?:D nincs DHCP vagy miért írtad be kézzel? -
starweb88 #44231 problem fixed :D -
starweb88 #44230 hali
az miért van, hogy a rainmeter elugrik a poziciójából amikor elinditok egy játékot 1024 be és a desktop 1280ba van..pedig save position bevan nyomva.. más progi nem csinált ilyet :S -
SzocsA #44229 beírtam az ipt a dnseket a következő ip használata fülön! -
IP-t kaptál a routertől? -
SzocsA #44227 nem műxik nem jön be a google!
semmi 10másodperc után kiírja a firefox hogy időtúllépés! -
xp bug, ne foglalkozz vele ha működik -
SzocsA #44225 vettem egy TP-LINK wireless adaptert beteszem és 1 fogadott csomag van! miért? küldött csomag száma közben folyamatosan nő! -
Sziasztok!
Mint általában az átlagfelhasználó és mint nő bajban vagyok:
Szóval az lenne a kérdésem, hogy egyre gyakoribbá vált, hogy 4 rövidet csipog az alaplap, miközben írom épp most is. Utána olvastam, hogy ez a rendszer timer hibája elméletileg... A kérdésem az lenne, hogy ez tulajdonképpen mit jelent, számíthatok esetleg alaplap cserére a későbbiekben, vagy van rá valami megoldás?
Előre is köszönöm. -
Devil093 #44223 Utána néztem a videó kártáymon lévő világítok ledek jelentésének mert azok eddig nem világítottak de amióta ezt megtörtént igen és azt jelzik hogy táphiba és nincs rátéve egy csatlakozó ugy hogy sztem a tápom szart be -
Devil093 #44222 Ugyanugy összeraktam a régi vinyóval akkor se indul csak vagy mennek a ventik és a főkapcsoloval tudom kikapcsolni vagy bekapcsol és 2másodperc után lekapcsolj magát. A másik vinyó meg müködik tökéletesen más gépben volt ezellőtt és rátettem a gépre hogy az egyik vinyóróla másikra tegyek rá adatokat -
tmisi #44221 Devil093:
"ha lehuzom a tápról a procit " Gondolom itt a 4-pines csatlakozóról beszélsz.
Tápnak elég kell lennie. Húzd le a vinyóról a tápot és az IDE kábelt és ha úgy beindul, lehet rossz a vinyó (nem ad ki zajokat?). De próbált ki Cable Select-re állítva is. De akár a kábellel és az alaplapi IDE csatival is lehet gond. Fene tudja. Tesztelni kell, akár más gépében is kipróbálni, hogy kiszűrd mi a hiba.
balcsi70:
Nekünk munkahelyen csinálta, mert rossz volt a switch. De a vezetékek kontakthibái is okozhatják. -
És ha lehúzod az új vinyót akkor elindul? -
Devil093 #44219 Sziasztok! Tegnap tettem a gépembe egy ide seagate vinyót beállítottam a jumpert
elinditottam a gépem irta hogy inditsam ujra megnyomtam az ujrainiditás és leált a gép utána porbált viszakapcsolni vagy azt csinálja elindit minden ventitt kivétel a prociét és megy de se kép se hang. a másik verzió az hogy ha lehuzom a tápról a procit akkor ugyanezt csinálja de ha felteszzem akkor kikapcsol 2 ms perc mulva és ugyanugy nem indul aproci hűtő ha tudja valaki mi lehet a probléma pls segítsen a választ előre is köszönöm!(a tápom egy asus 450wattos A-45GA) -
balcsi70 #44218 ma 21:01 | válasz erre | #15216
Sziasztok.
Szerintetek mitől van az hogy a gép megszakítja az internetkapcsolatot.
Aztán a hálózati kapcsolatoknál, a helyi kapcsolatnál kiírja hogy bontva.(hiába nyomják hogy csatlakozás) csak úgy jön helyre hogyha újra indítják a gépet. Szerintetek xarik be a hálókártya? vagy mi lehet más???
Kösz a választ. -
Ezt is megnézheted -
deepketya #44216 NTLDR fajlt masold ki vagy xp telepito cdrol, vagy egy masik mukodo windows rendszer gyokerkonyvtarabol, rakd be a vinyodat egy masik gepbe es masold be a gyokerebe a fent emlitett fajlt. -
josi #44215 Az üzenet azt jelenti, hogy megpróbál bebootolni egy olyan eszközről, aminek megvan még az NT-s boot sectora, de az már nem mutat jó helyre, vagy mert le van törölve a főkönvtár, vagy mert a fájl sérült.
Győződj meg a biosban, hogy a CD-d az első és ha kell egyetlen boot eszköz. Ha akkor is ezt mondja, sérült a CD-d, szerezz másikat. -
sanci100 #44214 Pc, windows xp-vel. Indulás helyett kiirja, hogy hiányzó NTLDR, ujrainditáshoz nyomjon conrolaltdelt. Nyomom, semmi. Próbáltam rábootolni xp inditócédével, pm8-as floppyval, de a bemutatkozás után csak annyit ir ki, hogy a folytatáshoz nyomjon meg egy gombot. Nyomom a gombot, és semmi.
Előre is köszi a segitséget! -
tmisi #44213 Milyen proci? -
sziasztok!
help kellene de hamar :(
game közben proci fpsem ugrál össze vissza(cod2) és emiatt nagyok az fps laggjaim,átlag 100-125 akadna de igy most 90-25 közt ugrál...
tudna valaki valamit segiteni?talán meghalt a procim ?o.O :( -
WorldTorrent #44211 nah latom senki nem tudja, le irom ami fontosabb dvd-re es ujra rakom az egeszet, ez a legjobb megoldas:D -
WorldTorrent #44210 vagyis a 180gb-os parcio is primary azer nem jelenik meg, de hogyan lehetne megvaltoztatni?:D -
WorldTorrent #44209 Azt probaltam, hogyan tudom megvaltoztatni hogy ne legyen mind Primary ? lehet attol nem jelenik meg a tobbi -
Inquisitor #44208 Nem átnevezést írtam, hanem betüjel adást. De elvileg egy HDD-n nem max. 3 Primary partició lehet? -
BenderRodríguez #44207 Az mitől van hogy különböző játékokban megnyomom pl. az előre gombot, akkor azután is tovább megy ha már rég elengedtem. Több különböző játékban is előjött, és tuti nem akadt be a gomb. -
WorldTorrent #44206
Itt egy kep . ezt irja ha akarok nevet valtoztatni -
WorldTorrent #44205 am utoljara meg Win 7-en volt ilyesmi problemam , miert csinal nekem ilyet?:S es Xp-n soha nem volt ilyen gond -
WorldTorrent #44204 Mar probaltam de error:| , akkor kezdjem el formazni? mert 200gb-os parcio -
Inquisitor #44203 Véletlenül sem lehet, hogy csak betüjelet kéne adni a particónak és nem is kellene formázni? -
WorldTorrent #44202 ujra telepitettem a windowst, ez elott sp3-as xp volt es 64bit-es vistat telepitettem parcionalasnal csak anyit csinaltam hogy a C parciot le formaztam es fel telepitettem ra a Vista-t, de amikor kesz lett a telepites a windows-ba mar csak 3 parcio jelent meg (4 van) es az egyikre csak ugy engedne hogy ra menyek ha le formazom.. ez egy kisebb parcio, de a legnagyobb nincs is ott hanem csak ha a Disc Managment-be megnezem ottvan de nem tudom hogy valahogy elo lehetne hozni?:S vagy mit csinaljak?
Kicsit hosszu lett:D