64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • manhunt1992
    Sziasztok!!!Egy olcsó videókártya szerviz érdekelne.Gigabyte 9800GT 512Mb GDDR3-as kártyám van.A számítógépem el sem indul amikor rákötöm a tápkábelt a videókártyára!!!A segítséget előre is köszönöm!!!
  • Lacee86
    És az FSB overlock az biztonságos?
  • [HUN]FaTaL
    Hm tévedtem még FSB overclockal a többi proci is megy. Biost lehet frissíteni persze :)
  • [HUN]FaTaL
    945ös chipsettel elvileg csak a 65nanos core2k mennek bele tehát e2xxx, e4xxx, e6xxx
  • Lacee86
    Találtam egy ilyen táblázatot. Ebben mindenféle Bios verziókról magyaráz. Megnéztem, nekem most "FE" van, de akkor ezt szükség esetén lehetne frissíteni?
  • Lacee86
    Hát ezt így konkrétan nem találom. Core 2 Extreme dual-core, Core 2 duo, Pentium D, Pentium 4, Celeron D; illetve 1066/800/533 FSB, ezeket írja h támogatja. Gigabyte GA-945P-S3 rev: 3.3: ez a pontos típusa.
  • [HUN]FaTaL
    Azt nézd meg hogy a lapod kezeli e a 45nanos procikat mert az e5xx, e7xx, e8xx sorozat mind 45 nanométeres már (ahogy a q8xx és a q9xx) is. E7000es sorozat is jó persze. E8akat jobban lehet húzni, nagyobb az FSB és több a cache.
  • Lacee86
    Szóval már a leendő tuningért is fizetni kell?! Ez azért szemétség... Amúgy én a távoli jövőben (idén még biztos nem) E7300 vagy E7400-at néztem ki magamnak. Azért elég jók ezek is nem? (1066-ot tud a lapom max.)
  • [HUN]FaTaL
    Hát ez érdekes nálam hibátlanul megy.

Lacee86: Nagyobb a szorzó, minél nagyobb a szorzó annál jobb tuningot bír a kicsike. Tehát nem konkrétan a megahertzért kérnek pénzt :)
  • fery02
    Ez az állításod nem igaz. Miután klónoztam a Mac Address-t, azután netem még azután sem volt, miután router nélkül kapcsolódtam a gépre. Csak úgy lett netem, ha visszadugtam a routert, kikapcsoltam a klónozást, majd utána router nélkül kapcsolódtam. Totálisan tanácstalan vagyok. :S
  • Lacee86
    Ha már szóba jöttek a procik, az E7200, 7300, 7400, 7500-ök között csak órajelbeli különbség van, vagy vmi más is? Mert ha csak órajel, akkor irreálisan többet kérnek plusz 100-200 MHz-ért...
  • [HUN]FaTaL
    E5200 ha van, de E2200 is sokkal jobb, és nagyon jól húzható.
  • Lacee86
    Inkább E5200-at. Nem sokkal drágább, és sztem legalább annyival jobb is.
  • balint1111
    Intel Dual Core E2200-as proci már jobb lenne?
  • Csibusz
    És ventilátor kb hány % h van benne? alapból?
  • Csibusz
    ezt nálam a burnoutnál csinálta... nálam a sima gombkiosztás az nem a nyilak volt, átállítottam azokra és akkor kezdte ezt csinálni..
  • SzocsA
    autós játékoknál az miért van hogy amikor megnyomom a balra vagy a jobbra billenytűt a kocsim csak 1 másodpercel később reagál rá????
  • Csibusz
    akkor ez tuti jó:) rendben.. hát az én alaplapom az ASUS M2M fizikai formátum ATX akkor jó igaz? csak a megerősítés kedvéért
  • Shifter
    attól függ milyen lapod van... ATX szabvány sztem jó lesz neked...

(ATX, Micro ATX, Full ATX ott írja ez tuti jó lesz neked)
  • Csibusz
    http://www.hoc.hu/index.php?p=articles&cid=&y=381&z=2
    ezt a házat szeretném amúgy, és akkor ebben van két ventilátor is?
  • Csibusz
    sziasztok, gépházat szeretnék venni, és megszeretném kérdezni, hogy mindegy a méretei? vagy sem? mit kell nézni vételkor? köszi előre is:)
  • tmisi
    Nézd meg a kábelokat, nem-e csak kontakthiba áll fenn (monitor táp és VGA-kábel).
    Legegyszerűbb szerintem kipróbálni egy másik kártyával vagy a monitort egy másik gépen, így egyszerűen kiderülhet mi a ludas.
  • Legolász
    Hi!
    Rejtélyes hibám van, kérlek segítsetek! A gépem leállítása után a monitor 1-2 másodpercre adja csak a képet, utána azonban elsötétül. Kézi ki- és bekapcsolás után újra elveszi a képet. Valószínűsítem, hogy a videokártya teszi ezt, de tehetetlen vagyok. Kb. fél órai ki-be kapcsolgatás után helyreáll a kép és minden OK, amíg ki nem kapcsolom a gépet. Aztán újra kezdődik minden előlről.
    A gépem adatai
    Alaplap: Asus P5Q Pro
    Cpu: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600
    Memória 4096 MB DDR2-800
    VGA: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB)
    Monitor: LG W2234
    Na ennyi fiúk, segítsetek PLS!!!!
  • Bandi 18
    Akkor ott a monitorral van valami. főleg ha ezt 2 különböző gépen produkálta.
  • tmisi
    Cerkával nálam a HL2 is gyatra teljesítményt nyújtott, meg-megakadt főleg ilyen hordó robbanásoknál, P4-gyel viszont maxon ment mint a vaj. Pedig a kártya maradt (9600XT). És még anno mondták nekem, hogy nem kell az erős proci...
  • Seithennin
    eh:S anno volt egy pioneer íróm még 50k volt akkoriban jöttek be ezek a dvd írók gépbe és az huzta 4 évig gond nélkül, ez meg ennyi idő alatt halt meg f*sza -.- pedig vagy 20 fórumon kérdeztem hogy mi a jó márka manapság és ezt ajánlották... na mind1 köszi az infót
  • pudingman
    *a hangokat hallom de nem észleli ha beszélek.
  • pudingman
    Hello

Tegnap nem pontosan írtam le. Az a gondom hogy a mikrofont nem észleli a gép a hangot hallom de nem hallja a hangom. Megkérdeztem másokat is azt mondták hogy lehet a driver a gond.

Nvidia nforce hangkártyám van és nvidia geforce driver van fenn. Lehet ez a probléma?
  • [HUN]FaTaL
    Samsung :/

Optikai meghajtóik nem a legjobbak sajnos, a vinyókkal nekem még nem volt gondom.
  • Lacee86
    Ahogy gondolod, ennél a játéknál speciel nem biztos h amiatt, csak sztem. De amúgy sem egy erős processzor.
  • amdopteron
    halli vki nem tudja megmondani...hogy mire jó az ha felpolírozák a proci hütőt nekem van egy ac.cooling azt felpolírozom mivel lesz jobb?:)
  • balint1111
    Ebből mindenképp procicsere lessz.
  • Lacee86
    Csak laikusként, én arra tippelnék, h a sebesség elég neki, csak a proci memóriája kevés.
  • Seithennin
    Hali! Két kérdésem volna. Az 1. hogy van két kb fél éves gépem, és samsung SH203P DVD író olvasó van bennük! A gond hogy mindkét gépnél kb 2 hónapja jelentkezett az, hogy beteszek egy filmet vagy zenei lemezt teljesen mind1, ha nézem nincs gond, de ha leállítom 1 percnél több időre akkor először akadozik, majd elkezd a Samu kiadni egy olyan hangot mintha próbálná olvasni a lemezt de nem menne majd lefagy a program amivel lejátszom, és a Samumat nem látja az xp csak ha ujra indítom és akkor ujra működik amíg le nem állítom a filmet/zenét pár percre mert akkor megint ez van!

A 2. gond hogy ezek a lejátszók olvasták anno az alaplapi dvd-t, majd most mikor ujrahuztam az xp-t akkor betettem még előtte a lemezt és nem olvasták egyik lemezt sem egyik lejátszó sem a kettő ből, majd mikor ujra tettem az xpt akkor sem olvasták, ezért laptopon lemásoltam és akkor már olvasta mind2.
    Jelzem: próbáltam főleg Verbatim lemezt, aztán TDK, Philips, Maxwell, stb lemezeket is mindell előállt az 1. probléma! Pedig eddig csak verbatimot használtam és sosem volt gond fél évig ezekkel a Samukkal sem! PLS help! Gari van ha tönkrementek volna
  • balint1111
    De azt nem értem hogy megy rendesen egy 5 percig utána egy lagg utána meg megint egy 5 perc utána megint lagg. A lagg 4-5 másodperc.
  • Lacee86
    Kicsit talán gyenge neki a processzorod. P4 2,4 GHz minimumot írnak.
  • balint1111
    Sziasztok tudtok arra valami megoldást adni hogy a Cobra 11 Crash Time 2-ben ha mediumon van ha lowon mindkét esetben megy folyamatosan, de egyszer laggol eggyet ritkán és megy tovább ez miért van? Szinte azonos időközönként.
  • [HUN]FaTaL
    FSX miatt most 3,8on van de a GTA nem érdekel:D
  • kidboy
    üdv. szeretném valakinek a segítségét kérni. bekaptam néhány trójait, de sikerült törölni mindet. de rendszer újratelepítés után a kaspersky vírusirtó jelzi nekem hogy talált valamit de nem vírus. a word, powerpont, exel .exe ékre, és a winamp exe re írja ki. felmegyek kaspersky oldalára és

ezt adja ki !!!

ha valaki eltudná nekem magyarázni pontosan hogy mi ez, előre is köszönöm. Aggódjak-e emiatt vagy már elmúlt a veszély?
  • Lacee86
    Basszus, még húzni is kellett ezt a procit?! Nem semmi...