64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • david18
    sziasztok.Tudnátok nekem segíteni egy sata-s vinyó-val kapcsoltaos problémába?Van a gépemben egy 80gb-os samsung sataII-es vinyó.Van rajta jumper de le van véve így "3gb/s on fut".Vettem mellé használtan egy 160-as maxtor sata2-es vinyót.Azonban ha rádugom ezt is az első képernyőnél amikor kiírja az alaplapom márkáját nem megy tovább és lefagy.Bios-ba is csak akkor enged tovább lépni ha gyorsan nyomok del-t.Illetve csak engedne tovább lépni mert mielőtt belépne végig fut h mi van csatlakoztatva a gépre és amikor a maxtor vinyót érzékeli leáll.Próbáltam már úgy is h levettem a samsungot és csak a maxtort raktam rá de akkor is ugyan ez volt.A jumper erre sincs rátéve.Próbáltam már jumperrel.De ha a maxtor rá van kötve ugyan az az erdmény.lefagy.Az alaplapom amúgy asus P5GC-MX.
  • [HUN]FaTaL
    Lassú. Adattárolásra sata kártya + sata vinya.

#44593: Akkor vegyél AGPs vidkarit meg DDR ramot ide vinyóval..
  • Met
    akkor szerintem elég egy usb-s, ha kell akkor bekapcsolod ha nem akkor meg nem pörög feleslegesen
  • marsu
    csak tárolásra, és onnan kiírásra
  • Met
    Mire kell? Rendszer win vagy csak backup?
  • marsu
    Külső usbés???
  • fery02
    Csak annyit kellett csinálni, hogy kihúzni az ampert a modemból, meg a routerből is, majd vissza a modembe, majd a routerbe. Még állítani se kellett semmit sem, egyből lett net.
  • Falcon87
    Nem tudom, ide írjam-e, de van egy problémám:
    Akármilyen fps-t tolok, nem esek működni az iránytógombok, elsősorban a W. Egy ideig (2-3mp) megy, de aztán megáll a karakter. Nagyon zavaró. Valaki tudna segiteni? Windows Vista 64bit
  • Met
    érdekes hozzá állás...
  • [HUN]FaTaL
    IDE vinyóra meg kár a pénzt fecsérelni.
  • Bandi 18
    De ha csak IDE interfésze van... A Sata kártya meg nem a legjobb megoldás szerintem, főleg ha arra akarsz Win-t rakni...
  • [HUN]FaTaL
    IDE vinyót én már egyáltalán nem vennék. Elavult, lassú, f*s.
  • cargame
    Mind1 megoldottam, de nem javitott. :S
  • wowfan
    Felülírja.
  • cargame
    Hello!!
    Epp most video kartya driver frissitest csinalok, szoval az aq kerdes h a regit le kell venni vagy most az uj felulirja ??? Mi tegyek??? Hogy kell leszedni a regit?
  • marsu
    nem ragaszkodom a satához!
  • [HUN]FaTaL
    sata kártya és samsung sata vinya, azokat lehet jumperelni sata1re (legalábbis a 320ast még lehetett), mert kártyából nem létezik sata2es.
  • wowfan
    Üdv!
    Lenne egy olyan problémám, hogy van egy samsung usb-s winchesterem. Bedugom, felismeri minden ok, viszont ha valamit másolnék róla, akkor egyből szétkapcsol, mintha be se lenne dugva. Használtam már a vinyót, akkor nem volt vele gond. Kipróbáltam mindegyik usb porton, de semmi.
    Légyszi segítsetek.
  • marsu
    Sziasztok.

Szeretnék venni egy nagyobb hdd-ét, mondjuk 500GB osat.
    Minden idés csatlakozás.
    Milyet vegyek? Belsőt, idéset, vagy satásat, és sata kártyát
    Vagy külsőt usbéset??

Ilyen a gépem:
    alaplap:asus p4s8x-x isi648 agp8 ddr33
    Cpu: intel p4 2400mhz/ 533 512 oem
    Hdd: samsung 120gb sp1203n
    Ram: ddr 1024mb pc 2700 333mhz
    Vga: inno 3d g4 ti4200-8x 128mb
    Nec 2500a

• rumkola
    szeritem az asus saját progijával , nem jut eszembe a neve...
  • rumkola
    gari? ezekre 2 év van....
  • systmatyk1985
    Hy!
    Lenne 1 nagy problémám!
    Van egy eeepc 900asom!tegnap windows telepítés után kiderült h behalt a 4gigás integrált ssd-m!windows telepítős többszöri próbálkozásra sem tudta formázni,és a másik ssd-re telepítés után windows-ból se engedi formázni!Hiába tiltom le biosban a windows akkor is látja és valami kegyetlenül visszafogja a rendszert!Mivel integrált ezért valszeg az egész alaplapot cserélni kellene!
    tudja valaki h mit tudnék csinálni?
    mennyi lenne a javíttatása?
    valahogy végérvényesen lelehetne tiltani a haldokló ssd-t?
    esetleg alkatrésznek még el tudnám adni?
  • Bandi 18
    Ezt mégis hogyan :D, max hardveresen lehet megoldani, de akkor is szétmenne a hűtő. Gondolj csak bele 12v-on megy most te adsz neki 20-at 24-et....Füst..
  • Shifter
    nem tudtok valami progit amivel át tudom baszni a gépem? mármint olyan értelembe hogy a proci hűtőm az max 2800al megy speed fannal de ha mondjuk 50 fokos vagy annál magasabb lesz akkor képes 4500at forogni na én ezt szeretném elérni :D meg oldható ez?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs szenzor a kártyán.
  • belarus
  • Solten
    de gaz (nincs a gpu-ban szenzor??)
  • belarus
    A gpu-z se mutatja ki nekem a höfokot.Csak a gpu core clock meg a gpu memory clockot mutatja.
  • miki10
    sziasztok!
    nekem van egy nyomtatom, és az internetről nyomtató papírokra olyan kis bettükel nyomtat hogy alig lehet elolvasni.

az nem tudjátok hol lehet átt állitani a betű mértet, hogy nagyobb betűvel nyomtasa?
  • csik01
    Hi! Na, még egyszer.
    A Spyware Terminator ezt találta:
    -RiskTool.PsKill.k file: C:/Windows/pskill.exe és
    -SPR/Tool.Hide.A file: C:/Windows/hidec.exe.
    Mik lehetnek ezek? (mielőtt valami kárt tennék)
  • Solten
    GPU-Z...

• Bandi 18
    Az everest ultimate vagy corporate kell, a home nem írja ki.
  • belarus
    Letöltöttem az everestet és az sem mutatja ki a gpu hömésékletét.Talán be kéne állitanom valamit everestben,hogy mutassa?
  • balint1111
    Ahogy Bandee mondja Everest az kimutat mindent.
  • Bandi 18
    Inkább everestet használj.
  • belarus
    Letöltöttem a speedfant és nem mutatja a gpu hömérsékletét meg a venti sebességét.Proci meg a merevlemez hömérsékletét mutatja de a gpu ét nem.Mi lehet a baj?
  • balint1111
    Elvileg a GPU-z kimutatja a hőmérsékletet. A Ventilátort meg a speedfan.
    Vagy Everest az mind a kettőtEverest
  • belarus
    Sziasztok!
    Nekem van egy Asus GeForce 9600gso vgam.Az lenne a kérdésem,hogy meg lehet e nézni valahol a vga gpu jának a hömérsékletét meg a ventilátor sebessgét.
  • Mnemomic
    Hi!

Furcsa kérdésem lenne. Adott egy Amd 4400+ proci Gigabyte K8NF-9 alaplapban. Na ezt megörökölte anyám, de neki elég lenne kisebb órajel is az alapnál (2,2 GHz). Sajnos ez az alaplap nem támogatja a CoolnQuiet-et legalábbis nekem nem sikerült rábírnom.

Ezért vissza szeretném venni a proci órajelét BIOS-ban. Szerintettek mit állítsak be? Vagy van vmi program erre esetleg?
  • lac556
    sajnos ujra kellett telepítenem a gépemet
    és mikor probáltam feltelepíteni a cd.ről a drivereket a következőt nem sikerült felinstallálnom
    realtek card reader driver (a telepítő azt irta a méretére hogy 0 kb) 5x végigment hogy 100x aztán lelőttem..
    realtek honlapján csak ilyen hd audio drivereket találtam nincs ötletetek hol találhatnám meg a drivert hogy működjon az 5.in1 kártyaleolvasóm?