64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • torok6
    Sziasztok lenne egy problémám vistám van és a winyom mindig tölt valamit.Ez mitöl van? Normális ez? Már mindent kiprobáltam rajta de hiába. Meg még azt akkarom kérdezni hogy mi a külömség a 32bit meg a 64bit közöt?
  • Brand
    Nem és nem is tudtam, hogy ilyet kellene.
  • Shifter
    én erre szavazok :P

[ilyene van]
  • MR ME
    állt a gyártó oldaláról, de mondom nem kell túlcifrázni, vegyé rá ac frrezert és kalap, sztem jelenleg ezen a fórumon 10 emberből 8 ezt ajánlaná, teljesen elég neki és olcsó is
  • Szandikee
    a gép csak többszöri újraindítás(ki-be kapcsolás) után indul el. mi lehet a problémája?
  • belarus
    És a levegöszálitását,hogy lehet megtudni egy ventilátorrol.
  • MR ME
    hát nem a számát kell nézni hanem a levegőszállítás mértékét
  • belarus
    Akkor a lapátok száma az mindegy.
  • MR ME
    vegyél rá ac freezer 64-et és ne foglalkozz a lapátok számával :)
  • belarus
    Hali!
    AMD Dual-core 5000 processora kéne hűtö ventilátor.Azt szeretném megkérdezni,hogy melyik hűt jobban a többlapátos vagy a keveseb lapátos ventilátor?
  • balint1111
    Téli álmot alszik.XD
  • kiskenus
    halihóó
    nem tudjátok véletlenül hogy mitől lehet az hogy nem ébred fel a gépem alvó üzemmódból?lecsukom akkor elalszik és mikor felnyitom nem ébred fel hiába nyomom meg a power gombot...pls help
    köszi
  • biomage
    Bios elemet kivetted Ram csere után?
  • Brand
    Sziasztok!
    RAM csere után (800-ról 1066), valamit ki írt a BIOS, hogy valami voltage, gondolom voltot be kell állítani.
    Proci E8400
    Az alábbi kép alapján mit kell beállítani, vagy hagyjam így ahogy van?
    Sajnos a párom elutazott, ezért nem tudom megkérdezni tőle.

Köszönöm szépen.

• BiG G
    köszi, valószínűleg tényleg lőttek neki. köszi azért.
  • MR ME
    nem károsít semmit, én pl a power ledet am is lehúztam már rég mert nagyon vakít :/
  • Lacee86
    Hi! Hétvégén szétszedtem a gépem, mikor processzorhűtőt cseréltem. Azóta a gépházon a 2 LED (piros és zöld) nem világít, biztos rosszul dugtam vissza vmit. A kérdés, h ez ugye nem károsít semmit? Most nincs kedvem ezzel szórakozni, amúgy meg nem zavar h nem világítanak.
  • Italo4ever
    bocs, mert 2-ra is elcsesztem:( a 44782-es linkje a jó.
  • setuh
    minek kell mindent 2x elkuldeni?
  • Italo4ever
    bocs ez lesz az:

http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45-ds3r_10.html

EP45-DS3R
  • Italo4ever
    bocs ez lesz az:

http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45t-ds3r_10.html

EP45-DS3R
  • Italo4ever
    ez az alaplap:

http://www.giga-byte.hu/products/mb/specs/ga-ep45c-ds3r_10.html

linket nem enged még berakni, micsoda hülyeség ez.
    Szóval én ilyet nem olvastam eddig, de tény ha tele van a slot, akkor fagy meg kékhalál... nem tudom
  • setuh
    most akartam kerni epp egy olyan progit ami visszahozza az adatokat errefel latom h pont most linkeltek egy iet :D.
    szal ez a getdataback format utan is segit?
  • balint1111
    köszi megnézem hogy jó-e.
  • Solten
    link
  • balint1111
    Ahhoz kéne csak nem találok egy jót se.
  • josi
    getdataback

Ezekre az állományokra általában keresztet lehet vetni, scandisk, chkdsk működési elve miatt. Ha getdataback sem talál semmit az eredeti helyen akkor nem igazán lehetne tenni.
  • Solten
    XP-hez?
  • balint1111
    tudtok nekem egy ATI Mobility 9000-reshez drivert mert amit találok az nem jó.
  • BiG G
    Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy egyik napról a másikra eltűnt egy könyvtáram tele fájlokkal. Keresgéltem, de nem találtam. Aztán mégis meglett: a könyvtár neve egy 32kb-os fájlként él tovább, a tartalma pedig egy FOUND.000 mappában van, de ilyen fájlnevekkel hogy FILE0000.CHK, FILE0001.CHK és így tovább egészen 3053-ig (ennyi fájl lehetett benne).

Alkalmas programmal megnyitva olvasható az összes fájl (gondolom, párat megnyitva jó volt), viszont ennyit nem tudok visszanevezgetni. Szóval nem fájltöredékek, hanem teljes fájlok. Kérdésem, hogy milyen módszer lehet visszacsinálni a dolgot? tehát hogy visszakapják a nevüket és visszakerüljenek a helyükre.
  • fery02
    kisebb fajta, de mégis picit kényelmetlen problémám van: van egy routerünk, rá kábelesen csatlakoztatva kettő gép. Már kettő féle netet is osztottunk szét ezzel a routerrel, mindkettő esetben erről a gépről állítottuk be a routert. és mindkettő esetben olyan gond van, hogy a másik gépen gyakran van olyan, hogy gépelindítás után, szinte használhatatlanul lassú az internet, miközben erről a gépről nem fut semmi le- és felötlés. Az is érdekes, hogyha újraindítjuk, akkor viszont nincs semmi gond sem.
    Szóval számomra ez a rejtély most, hogy mit tesz ilyenkor neki az újraindítás, és egyáltalán mi okozza, hogy használhatatlan sokszor újraindítás előtt a net a másik gépen.
  • Bandi 18
    Kérdezd a gyártót de már volt itt fórumon olyan lap amibe ha feltöltötted mind a 4 slotot fagyott, és kinn volt a gyártó oldalán hogy bizony ez így fagyáshoz vezethet...
  • gurubefree
    Akkor miert tettek ra
  • Bandi 18
    Még az is lehet hogy nem támogatja a lap hogy minden slot foglalt legyen.
  • Balazs15
    császtok

Keresnék egy zenefelismerő programot szgépre...mint telefonra a Shazam vagy a TrackID...létezik egyáltalán?
  • Italo4ever
    Köszi szépen a segítséget, mondjuk ez elég "babramunka" lesz.
  • gurubefree
    Lehet de nem ajanlott ........ Nem okoz semmi kart csak egyszeruen lefagy vagy hulyesegeket irkal ... Szand ra az idot es addig ne csinalj mast.
  • gurubefree
    Elkepzelheto hogy a modulok kozul valamelyik a hibas. Azt csak ugy talalod meg ha kulon teszteled.
  • Lacee86
    Amíg tesztel a program, lehet vmi értelmeset csinálni a gépen (netezés, filmnézés, word stb.) vagy azalatt nem igen hajlandó másra?
  • Italo4ever
    neharagudj, de elnéztem, szóval az 1 GB-és memóriák is 800-sok, amikor vettem jól átcsesztek vele, pedig a dobozára is rá van írva, hogy tudja az 1066-ot, de a modulon csak 800 van :( BASSZUS.

Most azt csinálom, hogy az első foglalatba rakom egyenként és még 1 GB.vel is hamarabb bootolt a vista és a memtest is müxik.

Vagy akkor mit csináljak? Minden foglalatot próbáljak ki, mert lehet, hogy az alaplapon lesz a bibi? Pénteken vettem :(( és azóta csak a szopás van, eleinte kékhalál hegyek voltak (lentebb olvasható), sőt amikor a 4 foglalatban azonos 1 GB memók voltak, még a bios is szarakodott, szóval egyik üti a másikat, de viszont az is tény, hogy előtte AMD gépen volt és azzal sem volt addig gond amig a 2X2GB memóriát bele nem raktam, bár ott játék közben fagyott meg. Itt meg már az is nagy szó volt, hogy ha egyáltalán 5-10 percig ment az op rendszer, vagy egyáltalán bebootolt.

Szóval nemértem az egészet, azt is észrevettem, hogy a telepítés is tovább tartott, de a játékok viszont mennek maxon.