Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Italo4ever
    neharagudj, de elnéztem, szóval az 1 GB-és memóriák is 800-sok, amikor vettem jól átcsesztek vele, pedig a dobozára is rá van írva, hogy tudja az 1066-ot, de a modulon csak 800 van :( BASSZUS.

Most azt csinálom, hogy az első foglalatba rakom egyenként és még 1 GB.vel is hamarabb bootolt a vista és a memtest is müxik.

Vagy akkor mit csináljak? Minden foglalatot próbáljak ki, mert lehet, hogy az alaplapon lesz a bibi? Pénteken vettem :(( és azóta csak a szopás van, eleinte kékhalál hegyek voltak (lentebb olvasható), sőt amikor a 4 foglalatban azonos 1 GB memók voltak, még a bios is szarakodott, szóval egyik üti a másikat, de viszont az is tény, hogy előtte AMD gépen volt és azzal sem volt addig gond amig a 2X2GB memóriát bele nem raktam, bár ott játék közben fagyott meg. Itt meg már az is nagy szó volt, hogy ha egyáltalán 5-10 percig ment az op rendszer, vagy egyáltalán bebootolt.

Szóval nemértem az egészet, azt is észrevettem, hogy a telepítés is tovább tartott, de a játékok viszont mennek maxon.