64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Ja hát igen, ez kimaradt. De elég egyértelmű úgy gondolom. -
Külön partícióra kell rakni őket... -
miki10 #44919 a windows xp-t raktam fel előbb, de amikor a vistát raktam fel akkor a windows(xp) mappát el helyezte egy windows.old mappába és az lehet hogy az a baj? -
Sztem rossz sorrendben raktad fel őket. Először az xp-t kell, utána a Vistát. Ha először raksz Vistát (vagyis az újabbat), akkor úgy rémlik, ha utána xp-t is raksz fel, azt nem fogod tudni használni. -
Oké..köszi a gyors választ!
-
Max akkor ha túl sok feszt adsz a memónak, rakd be nyugodtan. -
Sziasztok!
Az utóbbi időben a gépem elég furcsán kezdett el viselkedni..minden játéknál lefagyott, de úgy, hogy a képernyőn nem láttam semmit, szürke volt. Memóriaproblémára gondoltam, és szerintem igazam is lett. 2×512 MB memória van a gépben és a Memtest mind a két modulnál hibákat észlelt..kérdezem én..ez lehetséges hogy mind a 2 hibás? Nem a gép lőtte őket ki valahogy? Mert ma szereztem memóriát de félek ha berakom azokat is elcseszi. -
miki10 #44914 sziasztok!!!
a gépemen rajta van a xp és a vista és be kapcsoláskor nem hozza be azt hogy melyik windowt kivánom betölteni, mindig a vistát tölti be.
nem tudjátok hogyan lehet betöltéskor operácipos rendszert választani? -
Kerestem a BiOSba , de nem találtam semmit se, elég béna bios van ezen a hpn nem találtam semmit hogy le tudjak tiltani valamit is.Manuálisan kéne kapcsolni, de ugy nem kapcsol :( még a led szine se változik át, lehet hogy a kapcsolo romlott el??-de akkor a gép mértnem ismeri fel a HW-t:?...elszált , veszek ujat -_- ...de miből... -
Hi. Remélem tud valaki segíteni. Ma jött meg a megrendelt új alaplapom()Giga MA770-UD3. Be is szereltem, de egy érdekes probléma akadt. Az eddig tökéletesen működő Logitech vezetéknélküli billentyűzetem most az új alaplappal azt csinálja hogy a connect gombját benyomva mindig 1 bill lenyomását beveszi, és utána semmit amíg újra meg nem nyomom a connectet. Az elemek jók benne, driver hiba nem lehet, mert már a windows installerben is ezt csinálta(biosban eleinte jó volt de most pár átdugdosás óta már ott sem jó). Ötlet hogy mit lehet ezzel kezdeni? Vegyek új bill-t? :P -
Biosban nem lehet letiltani? Mert ha ott sem akkor valszeg elszállt...Manuálisan sem kapcsol be? -
Semmit, ott se látja [már-_- :( ] -
Eszközkezelőkben mit ír rá? -
Igen fenn, ugy volt hogy müködött, kikapcsoltam a gépet, másnap reggel be és pirosan világít az állapotjelző led kék helyett...ujrarkam a Drivert , nemjó, ujra a wint nem jó, valószinüleg elszált?:S -
Plusz a virtuális memória területet tedd át másik partícióra. Az XP sajnos most már a frissítések miatt igényli a 15 giga helyet :S -
Kapcsold ki a rendszervisszaállítást, avval is elég sok helyet meg lehet spórolni. -
gruber trans #44905 probálgattam mindenhogy de nem jo sehogy sem!
amugy csa függölegesen lehet betenni a jumpert vagy azta bigyot??? -
a particio 9,7 Gb. -
gruber trans #44903 (maxtor ATA) amugy lacee: probálgassam a jumpert amig nem lesz jo mert igy ahogy volt nem is indult el a gép!! -
Meg a jumpert beállítani ha IDE. -
Egy adatkábelt (IDE vagy SATA, attól függ milyen a vinyó), meg egy tápkábelt az áramellátáshoz. -
gruber trans #44900 Üdv ha a vinyomat bele akarom rakni egy másik gépbe mit kell rádugni(pontosan)?? -
vicktory #44899 Sziasztok az lenne a problémám hogy feltelepítettem a settlers VI játékot
és mikor elindítom kikapcsol a monitorom hang van de sötét a képernyőm
valószínüleg a képernyő frissítése rosszul van beállítva a játékban.Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám beállítani helyesen hogy be kapcsoljon a monitorom?Segítségeteket nagyon meg köszönném!!

-
#44898 Help!
A munkahelyi gépem nem látja a pendrive-om. Érdekes mert 5 perce még látta. Sajátgépben látom csak, de ha meg akarom niytni, asszondja formázzam :(
Mi a lehet vele? -
Drivere fennvan? -
Sziasztok, megint én, ujra raktam a windowst, de a WiFi eszközömeg ami a gépembe van beépítve, nem találja, lehetséges hogy tönkrement ??2 éves laptop.HP dv6134eu vegyek bele ujat? -
Csak azert mert sok mindent muveszet hozza talalni. -
mert most csak xp-k vannak raktáron :D
végülis teljesen mind1 csak kell nekem egy 64bites -
Lehet azt kulon HDD-re is rakni. A rendszerkezeloben pedig be tudod allitani hogy ne lassak egymast a HDD-k attol fuggoen melyiket hasznalod. Ha lehet egy hulye kerdesem akkor gyorsan fel is teszem ... miert pont az XP64 ??? -
szóval a már meglévő windows mellé kéne rakni
végülis van hely :D -
tmisi #44891 Ha egymás utáni partícióra teszed őket, akkor biztos megy, lehet választani a kettő közül majd. Külön vinyóra tételnél nem lehet, mivel boot vinyónak csak az egyiket állíthatod be a BIOS-ból (magyarul mindig ott kellene kapcsolgatni).
-
hi
van 2 vinyóm, egy 320as meg egy 160as.
A 320as az most nem lényeg, azon van az xp sp3, játékok, progik. Viszont a 160as-ra szeretnék 64bites xp-t telepíteni.
Kérdésem az lenne hogy nem fog e összeakadni a két oprendszer?
Amikor elindítom a gépet lehet majd választani melyik rendszer fusson? -
Jo lenne tudni mekkora a particio amin ax XP van. -
üdv! xp van a gépen. köszi a választ előre is... -
Mond azt hogy VISTA van a gepen ...... Ha igen akkor mondom mit kell csinalni , ha nem akkor egy kicsit gondolkodok es utana mondom mit kell csinalni. -
sziasztok! egy kis segítséget kérnék "takarításhoz". a C meghajton elég kevés a helyem, s a ccleaner segítségével töröltem a felesleges ideiglenes dolgokat de igy is kevés a helyem. ja a merevlemez ketté van particionálva. s az intézőben lévő programok törlése funkcioval is eltávolítottam pár felesleges programot s még kevesebb lett a helyem C meghajton! ezt nem értem miért? segítséget kérnék mivel lehetni minden feleleges dolgot törölni! köszönöm -
Majnem... Vista cd be, javítás, újraindítás és láss csodát működik :D Megin előbb írtam, mint hogy cselekedtem volna 
-
crosslink utp kábelt -
És szted a VGA a directx featureire épül, vagy nem? -
rumkola #44882 a vga nem tudja, nem a DX....
:D