64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
jézusom
-
Egy kicsit lelog a V10 a laprol ... attol felek belelog az 5.25 helyere. -
Ez az az egesz ebbe :
-
miezazerőmű itt vazze :DDD -
Ez ala befer a OCZ Reaper HPC ??? -
Ó yeah. megint nem jó a WLAN :D el van ez bszódva, szerintem szét kell szerelnem és meg kell piszkálgatnom.. -
Megjavult a WiFi .:D:D:D:D lol .hazajövök pokerből, benyomom és müködött, nézem uj hardver telepítése:D -
"monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok" Miert is van erre szukseg ? -
manhunt1992 #44953 Sziasztok!!!Az lenne a nagy kérdésem, hogy eddig az eszközkezelőben normálisan kiírta a monitorom márkáját.Most pedig azt írja, hogy alapértelmezett monitor.És nem engedi bekapcsolni ezt a beállítást:A monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése.Miért van ez?A segítséget előre is köszönöm szépen!!!!!! -
húzd újra a vindózt... -
bios version 1302 ; a memoriara figyelni kell mert az okozhat problemat ... erdemes OCZ-re cserelni. -
Phenom 9500 futa asus m2n-sli deluxon. Annyi hogy BIOS update -
amdopteron #44949 Hallo van egy asus m2n alaplapom 570 ultra chipes kezelné ez a 9600as phenom procit????légyszi vki nagyon fontos lenne halli köszi.. -
Üdv!
Múltkor elszaródott az xp-m. Telepítő cd be -> javítás. Ezután minden oké. A drivereket újra raktam a biztonság kedvéért :D Viszont azóta neten nincs hang. Mondjuk ha nézek egy youtube videót akkor nincs hang. Pulsz a windows hangok is eltűntek :| Máshol mindenhol van hang... (msn, gta iv...) Már frissítettem a hangkártya drivert, de így se jó. Mit csináljak? :/ -
értem, köszi -
Gondolok arra hogy az XP alol letiltod azt ami a 64bit-es van , a masiknal forditva. Nekem szuper jol mukodott ... amikor inditod a gepet a bios ugyis rakerdez melyiket akarod inditani. -
Ha mar fent van a 2 oprendszer akkor mind a kettoben az eszkozkezeloben egyszeruen letiltod a megfelelo hardvert ... ennyi az egesz . Amikor az oprendszereket hasznalod nem fogjak egymast latni kvazi nem tudsz belebarmolni egyikbe sem. Nekem anno amikor igy hasznaltam volt 1 harmadik HDD es arra tettem a filmeket kepeket zeneket es igy mind a 2 oprendszer alol el tudtam oket erni. -
abban tudnál segíteni hogy ott mégis hol?
Gigabyte GA-EP43-DS3L alaplapom van -
tegyétek fel a vistát formázzátok meg a vinyót vele (vista telepítőbe) aztán már menni fog rá az XP -
sz4bee #44942 Oké köszi.Ma este még laptopon megnézegetem, hogy vannak ezek a dolgok aztán holnap megnézem hogy mennek a filmek.Remélem sikerül megcisnálni mert nagyon szép képet ad csak az a baj hogy szaggat.Köszi a segitséget lehet, hogy holnap is lesz pár kérdésem remélem akkor is lesz segitség:) -
Lehet a rossz lejátszó miatt is, meg hogy rosszul lett kódolva.
Próbálkozz először 720p-s filmekkel majd 1080p-vel. -
sz4bee #44940 Igen tényleg...feltettem a codecet és teljesen elrontotta a képet.Majd holnap tudok csak kiprobálni ujra a Tv-t mert mennem kell.Szoval akkor FFdshow, xvid, divx, mediaplayer classic.És a szaggatás a gép miatt lehetséges vagy a rossz lejátszo program?Mert ugye a jobbik eset ha rossz programmal probálkoztam... -
Akkor nem szóltam :). -
ja azt még fel szoktam rakni csak kimaradt :) -
És az a h264-es kódolású filmeket pont nem játssza le amivel kódolni szokták a HD filmeket :D. FFdshow, xvid, divx, mediaplayer classic, ezeket használom és minden megy :) -
Valszeg a vinyód a ludas, azt nem ismeri fel a BIOS és azért vacakol annyit. Próbáld másik kábellel, vagy a vinyód egy másik gépen ellenőriztesd le a HDTune-al (error scan része) -
ja elbasztam sry, nem codecken kéne mennie hanem a gépeden :)
codeck pakkokat meg nincs értelme nagyon felpakolni mert csak szar lesz tőle az egész
ffdshow még okés, a többi állt csak bajt okoz, énmég ffd-t se raktam fel, de bátyám belekontárkodott a gépembe :|
de semmi parám nem volt vele, am xvid-divx-ac3 és kalap -
Teszteljétek a ramot memtest86-al lehet hogy ez a baj. -
sz4bee #44933 Akkor elvileg a gépemen menni kéne?Pentium D 3,2 , DDRII 2GB , 9800GT.Probáltam több lejátszoval majd utánanézek máshol is meg majd körbekérdezgetek hátha lesz megoldás.Köszi a segitséget azért és ha valakinek van más ötlete az légyszives segitsen. -
baca01 #44932 Erre valaki?
-
szedj le vmi spyware írtó progit, pl spyware terminator (ingyenes, tud amgyarul is, én ezt használom) és futtasd le -
elvileg azon a codecken mennie kéne
ffdshow-t próbálj meg feltenni hátha azzal jó lesz, a sok codeck packot meg szedd le a csába -
sz4bee #44929 Lehetséges, hogy a gépemmel van a probléma? -
hentesferi #44928 Sziasztok :)
Ismerősömnek van egy laptopja , és egyszerűen nem engedi feltelepíteni az xp-t ... csak a Vistát "szereti" , elkezdené telepíteni az xp-t , és telepítés előtt mindig kék halál várja... pedig úgy vette , hogy nem volt rajta semmi se telepítve , hanem full csupasz volt az vinyója , de akkor sem engedte már ... :S
miért lehet ?
Köszönöm előre is a válaszokat :)) -
czs1 #44927 sziasztok! segítségre lenne szükségem. Két napja a következőket produkálja a gépem:
bekapcsolás után a szgép LEd-je folyamatosan világít, mintha 1000-rel dolgozna a gép, de egyáltalán nem jön be semmi. Normál esetben a monitort suspend üzemmódból a gép kapcsolja be automatikusan, de most ez sem történik meg. Egyszerűen nem indul be a bootolás. Majd többszöri reset után egyszercsak beindul, és tökéletesen működik minden. Majd a következő gépindításnál kezdődik minden előröl.
Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a baj? Alaplap, táp, winyó, vagy esetleg valami vírus (Norton Antivirus nem talál semmit!)?
Előre is köszi!
czs1 -
sz4bee #44926 De szerettem volna.Pentium D 3,2 , DDRII 2GB , 9800GT 512.VLC-vel probáltam, aztán tettem fel CCCP codec-et, Meida Player és Zoom playerel probáltam. -
azt nehogy eláruld milyen gép meg milyen lejátszó program -
sz4bee #44924 Sziasztok! Azt szertném kérdezni, hogy a HD film mért szaggat a gépen.Nemrég vettünk egy LCD HDready Tv-t és szereztem hozzá HD filmeket de nem tudom nézni mert szaggat.Ha valaki tud segiteni az legyen kedves segitsen nekem, elöre is köszi. -
baca01 #44923 Sziasztok!
Mitől lehet lassú a net a gépemen?
Úgy értem van a házban 3pc meg egy laptop. Ezekből 2pc-n meg a laptopon is 5Mbit/s gyorsaságú a letöltés és 760kbit/s gyors a feltöltés kb a speedtest.net szerint, és a 3. pc-n meg csak töredéke a letöltés ezeknek az értékeknek, 1-2Mbit maximum. Többször is lemértem a nap külömböző szakaiban. Hetek óta ez van. Ezek szerint nem a szolgáltató a ludas, mert a többi gépen meg jó a net.
Mi okozhatja? Lehet a tűzfal? Eset Smart Security 3.0 van fent.
Előre is köszönöm! -
shakwill #44922 Hali! Nézegettem a tűzfalam naplóját, és ez az IP cím: -85.66.78.116:3327- tíz, húsz másodpercenként kezdeményez portvizsgálatot a gépemen. IP locator szerint HUBUBUDA budáról. Lehet, hogy off a kérdés, de tudtok valamit erről a "cégről"?