64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
tmisi #45081 Én asszem hogy Cash Latency, azaz késleltetés, és minél kisebb annál jobb. -
Csinálj rendszer visszaállítást. -
Mindegy, megtudtam :) -
RAMoknál mi a különbség CL8 és CL9 között? Mi egyáltalán ez a CL? :) -
Sziasztok volna 1 nagy gondom a haverom áthozta a gépét hogy telepitsem fel neki a call of duty 4 et nem volt gépén daemon tools ezért raktam fel a gépére 1 et igy már indult neki a játék mondom ok gép összepakol haver hazaviszi. Kb 1 fél orra múlva hiv hogy nem bootol be a gépe hm mondom akkor hozd vissza megnézem .Másnap áthozza windows indit windows betölt majd vagy fél perc mulva azt írja hogy az NT AUTHORITY/SYSTEM LEÁLITJA a gépet. Nah puff mondom csökkentet modban indul a gép de pl nem tom az eseménynaplóban megnézni a hiba okát mert nem tudja valamilyen okból megnyitni csökkentet módban meg progikat sem enged telepitteni stb valakinek valamilyen 5let 
-
SlaCker #45076 Köszönöm a válaszokat!
Lacee86 nem vagyok gyík az ilyenekhez (annyira),csak azért kérdeztem hogy valakinek van e bevált drivere amivel igen jól megy a kari!Amúgy most már a 182.08at szedi le.
Worldtorrent nem tom mi a **** van az xp-vel! :( Hát vistát lehet teszek fel,de szerintem inkább várok 1-2 hónapot és akkor Windows 7. :) -
Renátó1985 #45075 Még annyit hozzátennék hátha fontos az alaplapi driverek nem voltak meg a géphez és ehhez a fajtához az asus honlapja nem is kínál drivert így innen onna gubáztam össze őket de a feledatkezelőben nincsenek ismeretlen hardverek tehát elvileg jó. A rendszer és a játékok is 1 vinyón vannak nem tudom ez lehet e gond.
videókártya csere után nem tettem új xp-t a proci pedig 53 fokos az alaplap 36
-
Renátó1985 #45074 Sziasztok 1-2 kérdésem lenen a profikhoz
vettem 1 gépet nem a legmodernebb DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) proci 2 gb ddr2 sdram 566mhz ATI Radeon HD 3650 256 mb-os ddr3-as videókártya és Asus P5LP-LE (Leucite3) alaplap
nah most a problémám az lenne hogy szaggatnak az olyan régebbi játékok is mint a rainbow six vegas totál minimum grafikai beálítások melett
inkább laggolnak mint szaggatnak vagy ha nem szaggat valami az néha ugrik egyet vagy csak nem dinamikus és tök mind1 mit állítok ugyanolyan szar marad
1-2 ötletért hálás lennék hogy milyen irányban kutakodjak mert teljesen tanácstalan vagyok
ja igen és új rendszer van xp pro a videókártya teljesen új a többi használt 550w táp a proci cooler is tök új a paszta is rendben van
24pines az alaplap táp csatija de a tápom csak 20-as elvileg ez nem gond de azért leírom hátha
köszönöm előre az ötleteket -
ja, figyeli hogy ha elveszed a "gázt" és aztán hirtelen "padlózod" akkor csinál-e valami errort :) -
Valtoztatja a tesztprogram a terhelest stresszeli a CPU-t igy vizsgalja hogy hibazik e ( remelem jo magyarazom. ) -
Ok, rajtam lehet röhögni, de nem értem 

Akkor ez ok?
Sorry, de láma vagyok ilyenben... -
Benne van a neveben >>>>> STRESS <<<<<<< Mint amikor gaz froccsot adsz
( nincs jogsim ne rohogjetek )
-
Sziasztok!
Igazából nem tudtam hova írjak ez ügyben, de a stabilitás tesztnél mitől lehetnek azok a kihagyások, vagy ez normális?
Előre is kösz.
-
WorldTorrent #45068 Nekem is szokott ilyen lenni Xp-n , de nekem Ati kartyam van es silkroad-nal szokott kifagyni , nekem is megy fagyas kozbe is a zene es van amikor csak a video kartya programja kuld hiba uzenetet , de ez csak Xp alatt van , Vista alatt soha nem csinalt ilyet! -
Úgy érzem az én gépem egy negyedik típusú találkozás. Legutóbb vga-t kellett cserélnem,(x850xt -> x1950pro) mert játék közben kilehelte a lelkét az akkori kártya. A jelenség úgy nézett ki, hogy a gép ugyan elindult, csak a monitor nem adott képet. Hoztam helyette másik ati-t.
Ez tökéletesen működött egészen 3 nappal ezelőttig.
Nem tudom hogy az ATI tool mekkora ellensége a kártyámnak, de annak is van valami köze hozzá hogy elmegy a kép.
Úgy áll meg az egész, hogy a vga hűtőventije egyszer csak felpörög, monitor sötétség, vga hűtőventi vissza alap fordulatszámra, és áll a gép, csak a restart segít. Mikor nem volt elindítva az ATI tool akkor azt vettem észre hogy játék közben, egy bizonyos idő után eléri a 60fokot és a fentebb említett dolgok történnek.
Aztán ATI toolt leszedtem a gépről teljesen, majd visszaraktam.
Nem volt beállítva hogy windowsal együtt induljon. Mikor manualba elindítottam, monitor sötét, és szintén a fent említett dolgok történnek. Gépzsenit, vagy ördögűzőt hívjak? -
De amúgy sztem a legeslegújabb driver is ugyanúgy jó neki. 182.06 nekem ez van fenn. -
Kiválasztod a listából h GeForce 7series, meg h milyen oprendszered van, és kész. Elég egyértelmű. :) -
bekapcsolja a tv-t és az egyik csatornán tuti adni fogják -
SlaCker #45063 Sejtettem,hogy az Nvidia oldalát adod meg. :)
Az nem baj hogy nekem régebbi 7300 GT van és ezek a driverek nem jelentenek gondod neki?Mármint ugyan úgy kiszolgálják egymást?
Nem azt mondtam,hogy a driver miatt fagy! :) Csak annyi driver van és nem tom melyik lenne a tuti. Mindenesetre felteszem. :)
Ezt a fagyás dolgot még fent tartanám!Csak ötleteket vagy gondolatokat osztotok meg please! :) -
Driver után itt keresgélj. A fagyást passzolom, de elég fura lenne, ha driver miatt fagyna. -
SlaCker #45061 Kéne kicsi help! :)
Következő történik:-elindítok játékot (Wow)és megyeget majd egyszer csak kifagy!
Ez a kifagyás véletlenszerű.( van hogy azonnal van mikor 2erc után,de van mikor 10 perc stb.)A kifagyás az úgy történik hogy kimered a kép majd az egérmutató még egy pici ideig mozog majd az is kifagy,de a zene az megy a fagyás alatt is.Nem tudok mit csinálni mert van egy kimeredt képem és alatta meg megy a zene!Restart majd mikor ismét elindítom kifagy megint.Néha elkapja és akkor semmi gond.Amúgy az érdekesség hogy Counter Strike-nál nem fagy ki!Van játék aminél fagy,de van aminél nem.Szerintem ez videókártya gyanús,de nagyon!
Még valami,ha megkérhetnék valakit,hogy adjon már egy tuti Drivert Galaxy 7300GT-hez.DDR2 memóval bíró videókari. Tom hogy már kicsit elavult,de ez van! :D -
Hát a gépet lehet h bass6ja, mert valszeg annyi lenne a javítás, mint egy új. A macskát meg a 10-edikről ki az ablakon. (Pedig amúgy szeretem a macskákat, kint az udvaron...) -
online is tuti tudja nézni vhol, keresgélni kell a neten, vagy rákérdezni a forma 1 topikban -
#45054 -
krisz940122 #45057 #45052 ? fontos lécci segítsetek :( -
sok vga ciripel aminek semmi baja :)
enyém is, meg sokan mondták még erről a sorozatról h ciripel, természetesen a képszétesés már nem az :D -
Olyan problémám lenne, hogy ha szeretnék belépni a Felhasználói Fiókokba akkor előjön egy Internet Explorer parancsfájlhiba ablak és csak villog, villog és villog, nem tudok belépni. Ugyanezt csinálja ha futtatásban beírom, hogy gpedit.msc, annál is csak villog és villog... Mitől lehet ez??? -
Torrenten tuti fennlesz. -
Sziasztok!
Nah srácok elég nagy a gond...ez most vicces lesz valószínűleg, de akivel történt az eset, majd sírógörcsöt kapott.. =/ Szóval az történt, hogy a drágalátos macska lepisálta az LCD monitort, és az beázott...alul befeketedett, és színes csíkok látszódnak, és talán még terjed is felfele... Namost ilyenkor mi a teendő, már ha valamit is lehet tenni? Gondolom ez nem jön magától helyre, nem? :S Ha valamit tudtok esetleg, írjatok, fontos! Köszönöm előre is! -
krisz940122 #45052 császtok.nagyon fontos lenne ha segítenétek.a tesómnak nincs most lehetősége tv-t nézni ( magyar csatornákat nézni) külföldön van és mivel 7végén kezdődik a forma 1 nem tudja hogy hogy nézze.nem tudnátok olyan programot vagy oldalt (netezni tud) ahol tudná nézni?élőben vagy felvételről mindegy.vagy arra is gondoltam hogy itthon felveszem és ha hazajön megnézi.össze van kötve a gépem a tv vel tehát amit a monitoron látok azt a tv-n is látok.esetleg nincs olyan program amivel fel tudnám venni azt a gépre ami a tvben megy?a kábel a videókártyából jön ki és a tv elejébe megy :D lécci segítsetek mert nálunk a forma 1 nélkülözhetetlen főleg a tesómnál :D előre is köszi -
Nekem ha hidegen bekapcsolom, kb a boot alatt, néha picit tovább ciripel az FSP táp, de aztán elmúlik. Ez mi a fene lehet? Gondolom egy kondi, de nem fog nagyobb gázt okozni? Amíg csak 5 percig csinálja, nem zavar. -
sziasztok!
Néhány régebbi játékommal akartam játszani de ahogy elindulnak, kék halál: BAD_POOL_HEADER
mi ez?? -
ne használj vindóz 7-et -
hi! a winampot akármelyik verzióját rakom fel, hibát észlel és leáll!
mit tegyek? -
köszi, jövök eggyel nektek :) -
Hello, amikor bemegyek a D:/ meghajtóba akkor folytan telepít valami Advanced Filter and Codec Packot, de nem sikerül és ezt írja ki: Error 1309. Error reading from file
C:/Windows/Installer/Program Files/filtercodeckpack/QT/QT System/QuicqTime.qts
Verify that the file exists and that you can acces it.
Választási lehetőségek: Cancel, Retry, Ignore. Ilyenkor mi a teendő?
Valaki írja már meg hogy mit kell csinálni, mert kurvára idegesítő, hogy 10 mp-nként kijön... -
Mert túlmelegszik a kártya. Everest-el nézd a hőmérsékletet. Azt a tápot meg cseréld le egy 400-as FSP-re mondjuk. -
400W-os -
nevenincsen szar(ultra power) de nem esik szét a kép hanem elején jól megy a játék aztán "belaggol" az egész játék -
Milyen tápod van? Nekem az ciripelt anno. Az hogy szétesik a kép valszeg a VGA túlmelegszik.