Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Úgy érzem az én gépem egy negyedik típusú találkozás. Legutóbb vga-t kellett cserélnem,(x850xt -> x1950pro) mert játék közben kilehelte a lelkét az akkori kártya. A jelenség úgy nézett ki, hogy a gép ugyan elindult, csak a monitor nem adott képet. Hoztam helyette másik ati-t.
Ez tökéletesen működött egészen 3 nappal ezelőttig.
Nem tudom hogy az ATI tool mekkora ellensége a kártyámnak, de annak is van valami köze hozzá hogy elmegy a kép.
Úgy áll meg az egész, hogy a vga hűtőventije egyszer csak felpörög, monitor sötétség, vga hűtőventi vissza alap fordulatszámra, és áll a gép, csak a restart segít. Mikor nem volt elindítva az ATI tool akkor azt vettem észre hogy játék közben, egy bizonyos idő után eléri a 60fokot és a fentebb említett dolgok történnek.
Aztán ATI toolt leszedtem a gépről teljesen, majd visszaraktam.
Nem volt beállítva hogy windowsal együtt induljon. Mikor manualba elindítottam, monitor sötét, és szintén a fent említett dolgok történnek. Gépzsenit, vagy ördögűzőt hívjak?