64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Dugj rá egy normális billentyűzetet. -
JAN1 #45321 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Szeretném újrarakni a Windowst(már félig összeomlott), de nem akar összejönni. Ha a Sajátgépből futtatom a telepítőt azt írja ki h nem folytatható a telepítés, mert a gépen levő Windows újabb... BIOS-ból pedig, nos az a helyzet h nem tudom megnyitni a BIOS-t mert vezeték nélküli billentyűzetem van és az csak a Windows felállása után aktíválódik. Kérlek ha valakinek van ötlete szóljon! -
mike33 #45320 Sziasztok! Valami nem stimmel a gépemmel, néha csak úgy újraindítja magát, vagy ha hibernálni szeretném a gépet, kb 5 perc után kiírja, hogy nem lett rendesen leállítva a windows, normál mód indítás kiválasztása után ez az üzenet fogad:
This problem was caused by a missing driver for Realtek RTL8168/8111 Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (rtlh86.sys, rtlh64.sys), which was created by Realtek Semiconductor Corp.
Légyszives, ha tudtok, segítsetek! Köszi szépen. -
A rendszernaplóban nézd meg nincs-e bejegyzés hibáról. Amúgy előfordulhat hogy valami vírus letolja készenlétibe amiből nem tudod feléleszteni. -
táphiba valszeg, faterék egyik irodai gépével is ez volt, miután átszereltem a tápomat semmi baja nem volt. -
Táp, vagy a házon a bekapcs gomb be van ragadva. -
Ki lett cserélve egy gépben a vinyó és az alaplap, egy MSI 945GCM478-ra. Azóta reggelre mindíg be van kapcsolva a gép.
Kerestem a BIOS-ban wake on lan menüt de nem találtam.
Ez alaplap hiba vagy táp? -
BIZ0906 #45315 Be sem akar kapcsolni a tápot ki kell kapcsolnom a villogás meg szűnik és bekapcsolom a tápot majd a gépet és így megy. Már szétszedtem meg össze raktam de nem tudom mi lehet a baj :( -
diegoam #45314 hát eddig még én sem :(
igen, a windows bejelentkező zenét még eddig mindig kibírta, tehát az OP rendszer az mindig betölt, bár egyszer volt olyan, hogy betöltés után feljött valamilyen buborék, nyilván valamilyen hanghatással és már le is fagyott. De alapvetően mindent tudok csinálni a gépemen amihez nem kell hang. -
hát ilyenről még nem hallottam :D
és a windows bejelentkező zene az le van tiltva, vagy azt lejátsza és nem fagy? :D
esetleg próbálj meg egy régi drivert hátha, vagy egyszerűen szerezz 1-2 ezerért vhonnan egy hangkártyát és ne foglalkozz vele
bár hátha tud vki vmi okosabbat is mondani, de elég vicces a cucc :D -
diegoam #45312 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy lefagy a gépem amint valamilyen hangot meg kellene szólaltatnia (pl. játék, mp3)de úgy, hogy csak resettel tudom újraindítani. Pl. játék elindul, de amint jön egy hanghatás pl. focisjátéknál megszólal a bíró sípja, vagy mp3 lejátszásnál egy-két ütem után rögtön lefagy. Hangkártya nincs, az alaplapit használom Realtek AC97 Audio ALC655. A ramot és a videókáryát most cseréltem benne, feltettem az újabb drivereket. A régi Realtek driverrel volt fagyás játék közben, de csak egy bizonyos idő után, volt, hogy 2 percig ment, de aztán újraindítás után akár órákat is. Az új driverrel viszont már a fenti jelenséget produkálja. Ha hardveresen letiltom, akkor semmi gond megy minden, játék stb. csak ugye minden hang nélkül. Hardveres ütközés nincs, úgy egyáltalán nem találtam semmilyen hibát, mégis fagy.
Konfig: MSI 865PE Neo-2PS, GeiL 2x512 RAM dualban, Leadtek Geforce 7600GT, Intel P4 2,8 MHz, FPS 500 Watt, Samsung 940BW
Megköszönném ha valaki tudna még valami ötletet, esetleg mit próbáljak még ki, vagy mi lehet a gond? -
És amikor újra bekapcsolod akkor nem tölt a win hanem egyből benn van? -
zsolti7755 #45310 ntfs-ben van formázva
a 4 gigás pindrive-ot szinte azonnal felismeri -
BIZ0906 #45309 Hi. A gépem egyszer csak fogja magát és kikapcsol de a power led villog. Mi lehet a baj? Úgy villog mint itt mikor írunk a kulzor. Tipp valakinek?
Gép: MSI K9A Platinum, Kingston 2GB 800MHz RAM, AMD Athlon 64 4800+@3GHz, Sapphire Radeon HD 2600 XT 256MB, Chieftec 450W.
THX előre is! -
Ja és egy pontos konfigot írj plz. -
Én tápra tippelek a 3-nál(Milyen tápod van?). A ramokat próbáltad egyesével? -
Malganis #45306 szoszi skacok!
van egy - két gondom:
1. van egy giga ram a gépemben 3 részletben 2*256 +1*512 nah a gond az h csak 256ot ismer fel a gép egy ki-bekapcs után
2. a windosban nem tom visszaállítani a rejtett mappákat hiába állítom vissza nem alkalmazza
3. ez most jelentkezett először a videókártyám a bekapcsoláskor nem adott jelet 2 óra ki-be huzigálás után győztem és jó lett
ötlet?? -
Hát szerintem az az 1TB marha sok neki. Nekem a 4 gigás pendriveomat is sokáig olvassa. -
lehet nemismeri az ntfs partíciót? milyen filmformátum van rajta? -
zsolti7755 #45303 hali!
nem tudom jó helyre írok-e, de remélem tudtok segíteni.
van egy LG HT202-es DVD lejátszóm amin van elöl USB és erre kötöttem egy Fujitsu Siemens 35EV821 1TB-s külső HDD-t.
namost erről akartam filmeket nézni, de valamiért a DVD nem ismeri fel (csak kiírja hogy keresés).próbáltam hosszabb ideig rajtahagyni, de így sem találta meg. Az USB-vel biztos nincs baj, mert utána a pendrive-ot egyből felismerte.
akinek van valami ötlete, hogyan lehetne megoldani, az írjon!!!
előre is kösz!!! -
rendben köszönöm -
Menj fel az alaplap oldalára és onnan. -
Soundmax inegrált hangkártyám van és ma kettétört ma lemeze xD Honnét tudnám leszedni a drivert? -
En a helyedben inkabb gyujtenek 1 uj gepre . Amugy HD3850 ... Nem tudom mennyi memoria van benne ( ha jol tudom max. 2GB megy bele ) ha csak 1GB akkor celszeru lenne +1GB meg. -
darkstrike #45298 thx nagyon ! -
Lehet bele VGA-t rakni ha ez a fő kérdés. PCI-E-s foglalat van benne. Berakod Biosban kikapcsolod az alaplapit és kész.
Nem tudom mennyit akarsz költeni rá, de szerintem egy Radeon HD4830 vagy HD3870 jó is lenne. (A többiek véleményét is várd meg). -
darkstrike #45296 http://www.emag.ro/sisteme_desktop/sistem-desktop-alpis-platinium-dual-core--pAlpisPlatiniumDualCore ebbe a szamitogepbe kene viedokartyat cserelni plz szojatok ha lehet(Sorry all de csak roman oldalon kaptam meg :S) -
gát nemsokat használtam, 2 filmhez kelett eddig asszem, előtte meg css region free-t használtam vagy mi az istent. NEmsokat másolok eredeti lemezről, max haveroknak. Én inkább hdd-n tartom a cuccokat :) -
Neked minden DVD-nel segit ??? Nekem a Sony-s filmeknel behal ..... -
Milyen perifériák vannak benne? Mert így semmit nem lehet találni róla. Tegyél fel egy everestet és nézd meg hogy mi van benne. -
darkstrike #45292 Csa all plz sekicsetek nekem egy kicsi !Van egy Alpis Platinum szamitogepem es megszertnem kerdezni hogy lehet e bene cserelni a vidokartyat !PLZ SOS
-
eredeti dvd-t akarsz másolni és akkor nemengedi? akkor anydvd kell neked -
Bendegoose #45290 Hali,
az lenne a gondom, hogy van egy LG GH22NS30-as dvd író,ahol is azt mondja, nem lehet már régiót változtatni, és az 1 régiónál ragadt, hogy lehet ezt kiütni belőle?,
b.
-
Amiket felsoroltál (robbanás, zárt szobából szabadba kimész, több ellenfél, effektzuhatag stb.) azokkal tisztában vagyok, de ennél nem eszerint esik le. A procim amúgy kétmagos, csak az egyik legrégebbi típus. Más játék megy vele gond nélkül (pl. cod 4, cod 5, FEAR 2, Colin Dirt). De már amúgy a játék saját topikjában is érdeklődtem, másnál is akadnak gondok, úgyh vmi optimalizációs gond lehet. Majd patchcsel talkán megoldják. Azért köszi a választ. -
piamania #45288 Akkor megnyugodtam,hogy a hiba nem nálam van. -
pista89 #45287 Számítógép.exe XP-n létezik?
Mert ma lefuttattam az AVG-t és talált egy trójait ott. -
Inquisitor #45286 "Amúgy nálatok is lassú az sg?Alig akar bejönni nekem."
De, kb. minden második hívásra hibaüzeneteket kapok. Már amikor nagy nehezen bejön ... -
tmisi #45285 Sajnos a játékok egyáltalán nem nyújtanak kiegyensúlyozott teljesítményt, tehát bizonyos részeknél (pl. robbanás, zárt szobából szabadba kimész, több ellenfél, effektzuhatag) jelentősen ronthatják az fps számot. Ez persze gyenge gépeken okoz csak gondot, mert ott épp csak hogy fut a játék.
A 8500GT valóban nem egy erős darab (szerintem a 7600GS szintjét ha megüti), de az egymagos P4-gyel sem sokra mész manapság. A dual-core proci már alap.
Egyébként attól hogy nem támogatott még mehet rajta. Általában akkor nem indul el egy játék, ha valami alapvető hardveres dolog hiányzik (pl. SSE utasításkészlet, Shader Model 3 támogatás, stb.).
Nem ismerem a játékot, de ha véletlenül van benne DX10 és te azzal futtatod, akkor vedd le DX9-re.
Ja és minden felesleges háttérben futó programot kapcsolj ki (a tálcán az óra mellett láthatni is többségüket), ezek is lassíthatnak. -
Hi! Feltettem egy játékot, konkrétan a Godfather II-t, és elég fura gond van vele. Szakaszosan szaggat: ezt úgy értem, hogy 10-15 mp-ig 50 fps, utána pár mp-re lemegy 10-15-re, utána megint fel és így tovább. Gyalogosan is csinálja, csak nem ennyie durván. Ha nagyon leveszem a grafikát akkor is. A játék első küldetésénél még jó volt. Bár nem olyan sok fps-sel ment, de egyenletes volt. Azóta viszont gyakorlatilag játszhatatlan.
Gépem lent olvasható. Tudom, h nem túl erős gép, a 8500 GT-t meg ráadásul nem is támogatja a játék, de akkor miért volt jó az elején?? Ja és hiába húztam a procit meg videokártyát, ugyanez. Legújabb VGA driver fent van. Kipróbáltam azóta más játékot is, de azok továbbra is jól mennek. Vajon mi zavarhatja, vagy mi lehet a gondja, vmi ötlete van vkinek? -
piamania #45283 Mindig 4x-esen írom ki.Kiváncsiságból vettem az osanban egy másik dvd-t,azt se játssza le.Komolyan már csak az az ötletem maradt,hogy amíg nem veszem meg az új írót,addig nem írok ki filmeket,majd az újjal.Hátha mégis az íróval van valami galiba.
Amúgy nálatok is lassú az sg?Alig akar bejönni nekem.