Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Lacee86
    Hi! Feltettem egy játékot, konkrétan a Godfather II-t, és elég fura gond van vele. Szakaszosan szaggat: ezt úgy értem, hogy 10-15 mp-ig 50 fps, utána pár mp-re lemegy 10-15-re, utána megint fel és így tovább. Gyalogosan is csinálja, csak nem ennyie durván. Ha nagyon leveszem a grafikát akkor is. A játék első küldetésénél még jó volt. Bár nem olyan sok fps-sel ment, de egyenletes volt. Azóta viszont gyakorlatilag játszhatatlan.
    Gépem lent olvasható. Tudom, h nem túl erős gép, a 8500 GT-t meg ráadásul nem is támogatja a játék, de akkor miért volt jó az elején?? Ja és hiába húztam a procit meg videokártyát, ugyanez. Legújabb VGA driver fent van. Kipróbáltam azóta más játékot is, de azok továbbra is jól mennek. Vajon mi zavarhatja, vagy mi lehet a gondja, vmi ötlete van vkinek?