<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyen mint a képen csak a bal oldali) na most ha ezt lehúzom akkor megy forog minden egész sokáig de nem csinál semmit csak fekete a kép...
nos akkor ez biztos a táp?
ಠ_ಠ
Van 1 orbitális nagy bajom...
Nos annyi lenne hogy a gépem bekapcsolom majd 5 sec mulva minden szó nélkül leáll majd kb 5 sec mulva ujra indul és ez megy...
PLZ HELP
ja és ha kihúzom a tápot belõle és vissza dugom akkor magától bekapcsol... ehh HELP
ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Miért nem látni semmit a videón? Hang, az van. Csak a mûködését jelzõ "csíkok" vannak körbe. Bezzeg mikor ugyanazt a kábelt (euroscart-rca) átkötöm a tvmre, van kép ahogy egy képmagnótól elvárható...
A kártya egy Pixelview BT878P+ rev. 9F . A képen látható programon kívül próbáltam virtualdubbal is, ott is ugyanaz az eredmény. Mindez egy teljesen új xp install a rendszerpartíció formázásával, vga kártya csere (nvidia->ati) után, még mindig az istennek se akarja rendes színekben nyomatni a vhs felvételeket. Próbáltam koax kábellel is, az eredmény ugyanaz.
Bocs, csak ki vagyok akadva, ha esetleg nem voltam érthetõ valahol.
Köszi a segítségeteket elõre is.
púúúúú
púúúúú
púúúúú
n00b azé nem vagyok, a lényeg, hogy nem is a sub/centerbe meg nem is a surround csatikba meg stb dugtam a cuccot, hanem az audio inputba (mondjuk nem csak 1 ilyen van). Gép kiírja, hogy érzékelt egy csatlakozást, beállítottam a típust, oszt ennyi. Nemtom tényleg :-| Mind1, késõbb megnézem, bár itt van ugye fél méterre elõttem, de most inkább mással foglalkozom :D
púúúúú
púúúúú
ha tudtok kozvetlen linket akkor kuldjetek vagy ajáljatok megfelelõ topikot.köszönöm elore is.
púúúúú
na annyi lenne hogy vannak ezek a neonok amik már tápegységrõl is mennek és hogy 1 ilyen fos 2 neont lát el na most mi van akkor ha a "2 dugo"-ba csak 1 neont dugok és a másikba meg 1 ventillátort? ez így menne? mert sokan kérdezték de nem tudtam rá választ adni mivel még sosem találkoztam ezzel a megoldással :D
(olyan-ok szoktak ezzel trükközni akiknek csak 1-2 4 tûs dugó van a lapján, mûködik? vagy mindenkit röhögjek ki hogy nem megy? :D)
púúúúú
púúúúú
1. döglõdik a merevlemez (hallgasd meg hogy rendesen felpörög-e és nem ad-e ki kattogó hangot vagy egyéb zörejeket)
2. szarakszik a táp (bár elég jófajta)
3. BIOS frissítés nem sikerült (már ha csináltál mostanában)
4. Van egy eszköz csatlakoztatva az alaplapra, amit nem ismer fel rendesen.
Amúgy milyen géprõl van? (konfig)