<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shifter
3 eres igen 1 kis segítség hogy tudnám vezérelni? milyen progival? :D

&#3232;_&#3232;

[HUN]FaTaL
Igazad van rosszul olvastam el, bocsi. Így viszont nem tudom mi lehet a probléma:(

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Márkafüggõ nem konkrét kártya. Pl. x1650prokból a Sapphire vezérelhetõ volt, a HIS nem. Nézd meg hány eres kábel megy a vgan a ventitõl, ha 3, akkor vezérelhetõ.

Shifter
X550 nem tod hogy vezérelhetõ-e? mert ennek gyári betegsége hogy a venti 1 idõ után kerreg mint állat... már 1x lett cserélve a venti de az is elkezdte 3 hónap után...

&#3232;_&#3232;

Igen, biztos sok van, bár ezen azért meglepõdnék, ha még léteznének ilyenek! A kártyák amirõl beszélek 8800 - 9800 - 280 GTX. És mint említettem a problémám az automata ventillátor vezérléssel van, vagyis ha elindítok egy játékot, akkor nem pörög fel a venti, csak alapjáraton ketyeg!

[HUN]FaTaL
Igen, csak a tápod bírja :) (400W minõségi elég). Egyébként milyen procid van hogy 4870et akarsz?:)

Szóval akkoris simán elfutna ha beleraknéd egy hd4870 1gb gddr5 ös videokarit? :D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[HUN]FaTaL
HDD lesz :(

Gyocsika
Sziasztok, nagy gázban vagyok!

A másik gépemen ûjraakartam telepíteni az XP, mert mostanában állandóan lefagyott... egyszercsak volt egy kattanás, és megállt a gép... és már nagyon sûrûn csinálta, Ezért most újraakartam rakni, és végzett is a telepítéssel, de amikor betöltené a windowst, megint egy az a kattanás, és gép megálll:!:S

Ez mi lehet? :S A winyó mehetett tönkre?

Elõre is köszönöm!

[HUN]FaTaL
Egy csomó videókártya van aminek nem vezérelhetõ a ventilátora.

#43042: AsROCK oldalán nézd meg. Egyébként nem tökmindegy? Az összes kártya kompatibilis az 1.0-val is és semmivel nem lassabb. A 2.0 csak több áramot képes adni a kártyának, de a középkategóriától felefelé tökmindegy, mert ígyis-úgyis kell kiegészítõ tápcsati.

Hi!

Annyit szeretnék kérdezni hogy ASRock NF6-GLAN alaplap tudja e a PCI-e 2.0-át mert infót úgy sehol sem találtam róla, és gondoltam hátha ti tudjátok. :D

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Üdv! A gondom az lenne, hogy a legutolsó vga driver frissítés után megszünt az automata ventillátor vezérlés a vga kártyán, csak alapjáraton ketyeg (700 rpm). Régebbi driver visszarak, müxik, gondoltam driver hiba. Igen ám, de azóta beraktam két különbözõ kártyát a gépbe és azoknál már régebbi driverrel sincs ventillátor vezérlés, csak manuális! Érdekesség, hogy az everest 0-nak látja a vga venti fordulatszámát! Ha tudna valaki segíten, megköszönném, mert nekem már nincs ötletem, hogy mi a tök lehet!

Bandi 18
A kikapcsolom a gépet és csak újraindulra nekem a megoldás egy víruskeresés volt. AVG meg is találta azóta nincs ilyen gondom, az meg hogy gém közben melegedés lesz valszeg, Nézd a hõmérsékletet újraindulás után Biosban egybõl ott láthatod a prociét, Winben meg egy újabb Everestben a VGA-jét.

Barny
<#eljen><#vigyor0>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

norbi56
Nekünk mosómedve van:D

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Barny

A hatterben kulonben a gorenyam lathato:D:D:D

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

norbi56
Proci melegedés sztem elég zsír van rajta?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Sziasztok!

Lenne pár problémám!Az Oblivion-nal kezdtem el játszani de az egyik résznél ahol egy nagy sereg van ott elkezd akadozni.Aztán leáll a gép és újra indul.Lehet hogy a tápot túlterhelném?
A másik pedig az hogy ha kikapcsolom a gépet,rá 2 perccel újraindul.
Valami ötlet?

Elõre is köszi!
sziasztok!
hogy tudom meg csinálni hogy két monitor ugyan azt mutassa?
n3whous3
eszi a gépet a hideg ::::)

nemtom, nekem ez ilyen csapágyas dolognak tûnik

púúúúú

Bandi 18
Ja valami venti adja ki a hangot, nekem a mobile rack szokott hangoskodni olyankor megkenem kicsit és csöndben is marad :)

LoDMaSt
Nekem a táp szokott ilyen fura hangot kiadni: Megütöm/belerugok egyet, és elmúlik a hang.

@ Hellomarci

The Protector
Sziasztok.Koleszos vagyok és csak 7végén jövök haza.A szobám ajtaja mindíg csukva van és nincs hozzám befûtve így rohadt hideg van a szobámban.Hazajöttem és bekapcsoltam a gépet és úgy kerregett mint egy mosógép.Alig akart elindulni.Olyan hangos volt h átmentem a lakás majdnem a másik végébe és onnan hallottam.Vmit lehet ez ellen tenni?Vagy károsítja a gépet ez a rohadt hideg?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok!

Nagyon kellene egy kis segítség a hozzáértõktõl!
Tegnap megjött az új gépem minden tökéletesen mûködött(játékok,benchmarkok,programok). Reggel azonban mikor bekapcsoltam fekete képernyõ és semmi más, resetelés után 3 kis pittyenés aztán kidog megint egy fekete hátteret egy oldal szöveggel.
Valami ilyesmiket írt: valami probléma lépett fel valami hardver digitális aláírásával, vagy esetleg kártevõ van a gépen stb... A végefelé meg azt javasolja, hogy tegyem be a telepítõlemezt és javítsam a rendszert.
Nem minden kikapcs meg bekapcs után jelentkezik de valami gond van és nagyon zavar!
Eredeti Vista Ultimate 64bitem van!
Elõre is nagyon köszönöm a segítséget!!!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

MR ME
ja sry, túl sokat írtál, nem olvastam el rendesen :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Danecay
Hi!

Valami rokonuktól kapták õk is, akinek nincs meg hozzá a driver lemez. Nincs rajta olyan címke ami elárulna bármit is. Ilyen van pl., hogy CE M-101, továbbá Made in P.R.C. (az hol lehet?), és egy minõséggel kapcsolatos címke.

Bandi 18
Ha boltban vette vagy vették neki akkor vigyék vissza hogy nincs hozzá driver és adjanak. Esetleg még az alján rá lehet írva a pontos típusa, ott nézted már?

Danecay
Köszi, de írtam hogy:
"Természetesen, ha driver telepítése során a keresés az interneten opciót választom akkor sem talál semmit."

MR ME
próbáld meg esetleg a winfos drivertelepítõjénél neten megkerestetni vele, hátha úgy megtalálja...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Danecay
Tisztelet!

Egyik ismerõsöm kapott egy webkamerát, csak úgy magában, driver és más kiegészítõ nélkül és megkért, hogy nézzem már meg, hogy be lehet e üzemelni valahogy. Az a helyzet, hogy nem igatán találok a kicsikéhez drivert. A kamera valahogy ÍGY néz ki, annyi különbséggel, hogy a fekete mûanyag részére rá van írva, hogy MexxCOM vagy valami ilyesmi. A link alatt található drivert ugyan letöltöttem, de hiába telepítettem, ugyan úgy kérdõjeles USB kamera maradt az eszközkezelõben. Megtaláltam MÁSHOL is, igaz már itt nem kóddal van jelölve, hanem azzal amit tud, tehát "Kinamax 6-LED Infrared Night-Vision 1.3 MP MegaPixel Webcam with Built-in Microphone"
Nem tudja esetleg mi féle ki féle ez a kamera, ill. honnan lehet hozzá olyan drivert letölteni amivel mûködik is? Természetesen, ha driver telepítése során a keresés az interneten opciót választom akkor sem talál semmit.
Elõre is köszönöm.
Beírtam már ezt a webkamerás topicba de itt csak többen megfordulnak mint ott :)

Bandi 18
Bekapcsoláskor nyomkodd a del billentyût (vagy amit kiír induláskor nem mindig lehet egyes lapoknál az F2 vagy éppen F12) akkor tudsz a BIOSba belépni, de ha még ezt sem tudod akkor inkább ne piszkáld. Amúgy mit szeretnél? Procit húzni?

belarus
A biost hol találom meg a gépben.

Viktorr
Sziasztok!
Flashget-tel kapcsolatban lenne egy kérdésem: Miért van az,hogy max 256 kb/s tölt,amikor 4 megás netem van? Bármit töltök mindig 256 kb/s a max.
Hoygan lehet feloldani ezt a korlátozást?

Bandi 18
Biosban lehet állítani. De a tartósan magas hõmérséklet is károsítja a procit.

belarus
És hány foknál kapcsolnak ki?

szucsy89
harmince..öö háromszázezer
Bandi 18
Már nem olvadnak lekapcsolnak, van bennük egy ilyen védelmi mechanizmus, de jobb vigyázni!!

n3whous3
OLVADNI? Mit érdekel ez téged? :D

púúúúú

belarus
Sziasztok!Lenne egy kérdésem.A proceszorok magjai hány fokon kezdenek megolvadni?

[HUN]FaTaL
Nekem 32biten sem volt problémám vele, igaz az UACot kikapcsolva használom, mert biztonsági szinten az xpvel sem volt gondom. Az XP x64 gyakorlatilag egy server 2003 desktop verzió, csak arra alkalmatlan formában, ráadásul a driver ellátottság sem valami jó (vistan jobb).

n3whous3
Ha már 64 bitest kell választani, akkor lehet, hogy vista a nyerõ, de ebben én nem vagyok jártas

púúúúú

az hogy lehet ha huzom a procit és nem emelkedik a memó irás másolás olvasás-i sebessége??

Hat az sp1-es vista lehet jo.. azt meg nem probaltam de a Vista Ultimate-t probaltam a regi gepemen

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

[HUN]FaTaL
Azok közül akik szidják a háromnegyede még nem is látta a vistat csak divatból fikázza, esetleg kipróbálta 10 percre. Most jönnek elõ ezek a dolgok hogy kérdezgetnek a win7 topicban olyanokat, ami vistaban ugyanott volt, de azért a másik topicban látod hogy fikázzák a vistat, pedig még életében nem látta.

MR ME
hát amennyien szídják elhiszem...

[HUN]FaTaL
Aki xp x64el szenved sikeres ember nem lehet :)

n3whous3
én is

aki a vistát használja, sikeres ember nem lehet

púúúúú

MR ME
énis, vistát át is ugrom :D

[HUN]FaTaL
64 bites xp tré, aki 64 bitezni akar az Vista vagy w7beta..Egyébként meg ajánlott a 64es xphez az sp3 (windows server 2003 sp2)

varom a windows 7-et:)

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!