<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer arra lettem figyelmes,h nem tölt be egy weboldalt(má nem tom melyik volt),mondom megnézem mennyi hely van a C:-n. 0kb..Mi a f*sz?Elõtte volt rajta 19GB.
Átmásoltam 47MB-t a másik meghajtóra és figyletem.Frissitettem kb 2 mpenként a C:-t,és mindig lement belõle 2mb.Picit vártam(3-4mp-5mb hopp.
Azért irok mert most is ez van és nem az elsõ eset(kb 4.) és nem tom miért van.Nem is találtam ekkora méretû mappát.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
winchester formázva op. rendszer újrarakva aztan meg nincs bootolható partíció gondolom nem árt partíciós táblát létrehozni de nem talalom hogy hol lehet
segítsetek pls
kössz
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Alacsonyabb frekin kezd, és léptetsd.
Ha instabil akkor jöhet egy lépték fesz! És ezt igy tovább!
3 modul nem a legjobb megoldás!
"Enhance compatibility with certain memory!"
De mivel 1,9-en is instabil, 2. dolog lehet!
Az FSB és DRAM nincs összhangban, ezt finomhngolással lehetne beállítani (a CPU FSB-jéhez keresni egy olyan DRAM frekit, amin stabil 1,8V-on, esetleg 1,9-en)
Vagy át****tak, és nem 1066-os memóriát kaptál, hanem csak 800-ast, ha még garis a memória akkor kicseréltetni! Ebben az esetben nagyobb feszt kellene adni, de mivel nincs rajta hûtés ezért veszéjes!
Max adj neki 2V-ot és nézd meg hogy mit reagál rá a memtest!
Alaplap típusa: Asus P5QL Pro szerdán lett megvéve lecserélve a P5B-t.
AI tweaker-be minden auto-n van!
Memória értékek rendre:
DRAM timing control:
- 1st information: 5-5-5-18-3-52-6-3
- 2nd information: 8-3-5-4-6-4-6
- 3rd information: 14-5-1-6-6
Memory voltage: AUTO
Memória kingmax gyártó oldalán 1.8-2.1v fesz között mükszik!
Amúgy mi az alaplapod típusa??
Milyen idõzítésen mennek ha 800-on ismeri fel?és milyen amikor 1066-ra feltetted?? (CPU-z ben meg tudod nézni!)Csak mert ha megtaláltad azt a feszt amin stabilan megy a memória, akkor be kell állítani, egy jó idõzítést, mert gondolom most valami szörnyû idõzítést produkál!
1,8ig elmehetsz max! 1-es léptékkel emelj, és tesztelj!
connect3d Ati Radeon 9600 XT 128MB a videokártya.
Tehát ha veszel egy 800-ast akkor azt te is húzhatod 1200-ig (CSX CEC fan kit, vagy Corsain TwinX-eket, biztosan)
Az 1066-osokaz is csak 1200-1300-ig húzhatod maximum!
1066-ost kingtone, kingmax, samsung márkából érdemes venni, ha nem akarsz tuningolni!
XP SP3-nál.Érdekes....nálam gond nélkül megy.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Szóval: UAC-ot azonnal ki kell kapcsolni, ez tény,hogy elviselhetetlenné teszi a Vista-t ha be van kapcsolva.A sok hülye user miatt van benne.Túl biztonságosra akarták csinálni,ami sikerült is.UAC nélkül is.
2.500Ft/1GB ram árak mellett elég gyenge érv a memória zabálása hivatkozni.
Alapból azért használ relatív "sokat" a memóriából, mert betölti a gyakran használt programokat,hogy onnan gyorsabban töltse be neked, ha használni akarod.De ezt is ki lehet kapcsolni.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
mert amit ma müvelt.... az türhetetlen :|
practitioner of the forbidden arts of death
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
mikronetem van és most amikor volt az a nagy hóesés nemrég! akkor kiírta hogy gyenge a jel 1 vonal volt tudom hogy ha ilyen az idõ akkor szar!
másnap és azóta meg állandóan rossz a jel! 2 vonal néha kiírja hogy jó a jelerõssége de csak pár másodpercre!
az nem lehet a baj hogy ha kicsit elmozdult a parabola antenna!
kb 2 kmre van az átjátszó nem lehetne betenni közé valami erõsítõt? vagy
amit én is meg tudnék oldani!
fotográfik kolomp edisön :D
Üdvözlet!
tegnap miután feltelepültek az utsó vista 64 frissítések, kikapcsoltam a gépet. ma ahogy hazaértem, és kapcsoltam volna be, látom h totál máshogy néz ki az egész, minden szanaszét elállítódva, totál máshogy, mintha másik gép lenne :@
miközben próbáltam kitalálni h mi a fax legyen most, letöröltem 1-2 dolgot a géprõl: pl nero essentials, és aztán késõbb jött az ihlet hogy legyen mondjuk rendszervisszaállítás hamar. na most vagyok csak igazán szarban. miután letöröltem, visszaállítottam, látom h megint ott van a programok között, de már nem tudom letörölni újra! lefuttattam CCleanert, ki is szedett 1-2 szemetet a registrybõl, de még mindig ott feszít a programok hozzáadása\eltávolítása ablakban. valaki tud ezekre valami megoldást? gondolom ha megint telepíteném a frissítéseket, megint elbaszódna! :|
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5