<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee,Feri a karimnak volt baja,sajna nem volt készleten várni meg nem tudtam de hd3850 lett belõle,meg kapott 1 HKC 400w tápot a gép!!!Vélemény a tápról meg kariról?
[HUN]FaTaL
VGA helyett HD4650/HD4670, proci helyett pedig E5200 inkább, mert az már 45nm-s.

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
Lehet, hogy rossz a crack, ha másolt játékról van szó.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Sziasztok!

Amikor gépen elindítom a Virtua Tennis 3-at, megjelenik 1 (a) fekete kép és kiírja, hogy az explorer.exe hibát észlelt és ez a hiba paraméterei:

AppName: vt3.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: ntdll.dll
ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 0000120e

Tudnátok segíteni??? Elõre is köszi!!! :)))
<#rinya>szívás
Bandi 18
Új proci :)

vmit lehet tenni?:D
Bandi 18
Nem támogatja az adott progihoz a procid az SSE2-õt.

vki tud segíteni,ez mi?
Feri kösz a biztatást majd holnap kiderül,hogy megoldja-e a problémám!!Majd írok mi lett a szitu a segítségeket meg köszönöm mindenkinek. Pííííííísz
Már frissítettem,meg minden de még mindig nem jó!!Holnap megpróbálom a haver tápjával és ha megoldja a problémát akkor nem fogok a táppal fukarkodni!!!
Lacee86
Jobb klikk/ugrás folyamatokra: ezzel át tudtam válatni. 42 folyamatom van, ha külön nincs semmi progi megnyitva; de net, msn megy, ezeken kívül meg van egy csomó szar (pl. EA download manager, rockstar social club, easy tune, norton internet security stb.) tálcán jobb oldalt lent.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Ha már elõjött, nekem a feladatkezelõben egy ideje nincsenek fülek (pl. folyamatok), meg nincsen fejléce sem, tehát a tálcára letevés ill. bezárás ikonok is hiányoznak. Úgy tudom csak bezárni, ha csinálok az ablakból többet, akkor ugye tálcán egymásra pakolja õket, és csoportbezárással. Annyira nem zavar egyelõre, de érdekelne h vajon mitõl van, meg ha vki vmi megoldást tud rá, megköszönném.

Shifter
nálam 40

&#3232;_&#3232;

Bandi 18
Hát az elég sok :D. Nekem csak 36 fut. Víruskeresés meg spyware keresés ajánlott.

sziasztok!!
az lenne a kérdésem hogy a windows feladatkezelõbe a folyamatoknál nagyon sok folyamat van, és az a sok folyamat lassitsa a számitógépet?
vagy nem kell vele foglalkoznom?
amugy a folyamatok száma összesen 68 :S

válaszotokat elõre is köszi!
Sziasztok!
Valamelyik nap kaptam egy teljesen használhatatlan gépet, de vannak benne még mûködõ alkatrészek..
Tegnap szétszedtem a gépet és megfürdettem egyenként.
A kérdés: Azok az alkatrészek használhatóak lesznek valamikor?:D

Lacee86
Teljesen igazad van, csak mivel nVidiát írt, azért javasoltam neki. Megnéztem a tesztet, hát alázza rendesen valóban... Csuky tehát sorry, Bandeenak van igaza: Radeon 4650 GDDR3 a nyerõ.

Lacee86
Ja és 9500-ból is van GDDR3-as is, inkább azt, ha lehet, 1-2 ezer plusz még a GDDR2-höz képest.

Bandi 18
Nem értek veled egyet. PH-n tesztben is olvastam hogy a 9500GT-t a Radeon 4650 simán veri és árban ugyanannyi.

Lacee86
9400 GT helyett plusz 3-4 ezer Ft-ért inkább 9500 GT-t javaslok. 1 GB memória teljesen felesleges egy ilyen kártyára, a 9500 viszont gyorsabb (512 MB-os bõven megfelel). A floppy meg hát, hacsak nincsenek régi lemezeid ami feltétlen szükséges, akkor nem igazán kell.

Bandi 18
VGA helyett inkább ez
Táp milyen márka?
Floppy teljesen felsleges
Memória milyen márka?

oké köszi :)
fery02
Itt lehet többen fognak segíteni. Átlagos használatra szerintem jó, bár pl Crysis-t Magas beállításokkal nem hiszem, hogy bírni fogja. :)

Császtok lenne egy kérdés vennék egy ilyen gépet és kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert meghalt a másik gépem, régi is volt és most vennék újat átlagos használatra (játék, tanulás netezni)

* Processzor: Intel Dual Core 2.2GHz/1MB/800Mhz s775 E2200 - 1 év garancia
* Alaplap: Gigabyte GA-G31-DS3L - Intel G31 - 3 év garancia
* Videokártya: nVidia GeForce 9400GT 1GB GDDR2 OverClock - 2-3 év garancia
* Memória: 2GB DDR2 - élettartam garancia
* Merevlemez: 320GB SATA - 3 év garancia
* Optikai meghajtó: DVD író - 1 év garancia
* Floppy meghajtó: 1,44MB - 1 év garancia
* Kártyaolvasó belsõ USB2.0 - 1 év garancia
* Tápegység: 450W - 1év garancia
* Számítógépház: 1 év garancia
5,25" férõhely: legalább 3 db
3,5" férõhely: legalább 7 db (5 rejtett)
elõrehozott USB (2db) és audio (2db)
maximális méretek h x sz x m (mm): 460 x 185 x 440
* Billentyûzet: 101 gombos magyar PS/2 - 1 év garancia
* Egér: optikai 3 gombos PS/2 - 1 év garancia

Bandi 18
De nehogy megint Codegent vegyél ha tápot cserélsz. FSP, Chieftec, és ezekbõl elég a 400-as.

[HUN]FaTaL
Hagyd békén. Defragol vagy fetchel.

http://goo.gl/gd6Zi5

Üdv
Vista van telepitve és elgeszte azt csinálni amit nagyon nemszeretek! A vincseszterek akkor is dolgoznak mikor nem csinálok semmit!!!! indexelö kivan kapcsolva!!! valakinek van valami ötlete?

Shifter
igen nagyon hasonlit mikor a ram miatt kezd csíkozodni a kép :D

&#3232;_&#3232;

fery02
Szerintem még örülhetsz is, hogy egy ilyen erõforrás igényes játékot, mint a Crysis-t, el tudtad indítani azzal a "táppal". Azt még akkor is cseréld, ha amúgy semmi baja sincs a gépednek.
Szerintem a táp miatt lesz ez a hiba, mivel nem tud elég energiát adni a VGA-dnak, ezért ilyen rossz minõségû a kép. Azért is gyanakszok arra, hogy a tápcsere megoldja a gondodat, mert pl írtad, hogy filmnézésnél nincs gond. Filmlejátszás ugye sokkal kevesebben eszi az áramot, mintha játszanál.

proway
sziasztok. régebben írtam h vettem egy Q9400-et és ahhoz adtak gyári hûtõt...nade nekem volt az elõzõ procihoz egy Spire SP511B7-1 hûtõ, és nem tom hogy melyik lenne jobb a Q9400-hez... létszi segítsetek

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Bandi 18
Elõször is frissíts drivert, ha ezután sem javult a helyzet akkor egy másik gépben próbáld ki, mert sztem a VGA ramja hibás.

Lacee86 köszi azért,az a baj emiatt vissza se vihetem a kártyát<#gun> Holnap megpróbálom 1 450-es táppal hátha kiküszöböli a baj ha nem akkor teljesen ki leszek akkor akadva<#falbav><#violent><#boxer><#rinya>
Eh, nagyon hülye hiba okára kérnék pár tippet. Anyósomnak van egy 950-es Duronja (256MB RAM, XP SP2), és a gép baromira belassult. Sosem volt gyors, de most teljesen halál a gép. Egy Total Commander indításával percekig szenved.

AVG nem talált rajta semmit. A vinyó csak 20gigás, de a fele szabad. Viszonylag kevés program van telepítve. Ami nekem furcsa, hogy a nagy belassulás mellett a proci és a mem. kihasználtsága alacsony, a CPU ilyen 8% körüli.

Mi foghatja le ennyire a gépet? Mit csekkoljak? Nem egy erõmû, de vördre/netre bõven elég kéne hogy legyen...

Lacee86
Hûha, itt vmi tényleg nem ok. Bár nem láttam még ilyet, meg nem is nagyon értek hozzá, de ez alapján talán nem táp hiba. Mindenesetre a tápod cseréje elég aktuális lenne ettõl függetlenül sztem.

Sajna a képet csak így tudtam feltölteni,hogy mirõl is beszélek,eddig ilyen súlyos gondba nem ütköztem<#falbav>
http://data.hu/get/1223674/Ilyen_lenne_a_kep.JPG.html
Lacee86 gondolod a táp lenne a hiba?
Lacee86
Hát az táp finoman szólva nem igazán megfelelõ...

Feri mindent 1280x1024ben nyomom mert annyit bír az Asus(MM17D) monitorom.A karimhoz nem kell táp kábel se.Gondoltam arra is h a táp lehet gyenge mert 1 régi Codegen 300w.És van 2 winyó meg 1 író meg a kari!!Nem tom én se sajnos!
Bandee mindjárt rakok fel képet,csak most raktak 1 új rendszert!És amúgy melegedni nem melegszik túl mert a Control Centerben 40-43celsius fokon megy a karim és csak játék közben jön elõ,se filmnél se így nem látom,és olyanok ha jól megfigyelem a szemcséket akkor lefele folynak<#gunyos1><#szomoru1><#boxer>
fery02
Mivel nem ismerlek, ezért nem tudom, hogy milyen szinten értesz a dolgokhoz, szóval ne sértõdj meg, ha megkérdezem: Úgy is kockás, ha magasabb a képernyõ felbontás értéke?
Pl nálam is 19"-os crt-men a Doom 2 320*240-ben nekem is hasonló, szûnyogháló effektusként jelenik meg. :)

Bandi 18
PL belül egy IC lábát elengedte a forrasztás, felvált és hol érintkezik hol nem.

Lacee86
Elõször próbáld ki másik monitorral. Ha azzal is olyan, akkor a VGA a ludas, ha nem, akkor a monitor, illetve lehet h csak a kábel, ha jól értem. Akkor egy új kábel kell, azzal ki kell próbálni.

schrank
milyen forrasztásra gondoltál , ha lehet kicsit részletesebben köszike

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Bandi 18
Szúrj be egy képet.
Driverket próbáltad frissíteni, nem melegszik valami?

Bandi 18
Próbáld ki másik monitorral, így kiszûrhetõ a VGA. De valszeg a monitor lesz a ludas, vagy a kábel van megtörve vagy egy forrasztás elengedett.

schrank
szevasztok
a crt monitoromon sárga a kép de valamikor visszavált normálra de inkáb sárga mint ha nelylonon keresztül nézném ...
valakinek van valami tippje csak hogy monitor vagy vga -e ?
köszike

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sziasztok.Lenne 1 nagy problémán!!Nemrég vettem 1 gépet Asus m2n68 lap Athlon x2 5000+ 2 giga ram meg most 1 Gigabyte hd4670-et.Sp3 windows van a gépemen és ha valamivel játszok akkor olyan kockás a kép mint a szunyogháló<#falbav> Plíííz help me!!!
Az windowsokat csak fejlõdési sorrendben elõre haladva lehet feltenni. A te esetedben elõször az XP-t (C:) aztán a Vistát (D:). Szal kell egy teljesen új telepítés. Egyébként még megoldható ilyen virtual pc micsodákkal is, de ezeket még soha nem próbáltam.