64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
gregtom6 #48403 Azért még segítene vki? Lacee86, sietnem kell a döntéssel, sorry, ha nem volt normális a válaszom. -
pff kezdőtőke. 
hát valahol el kell kezdeni ez igaz
-
KB 1000 FT :D -
#48400 a-a semmi se kuka:)
Hibásként még el lehet adni,van rajta pár alkatrész ami ér még valamit pl:a venti
És akkor már meg is van a kezdőtőke 1 új karihoz:) -
Ilyet nem javítanak. Memóriahiba kész kuka ennyi. -
#48398 Az én lapimat is anyiért nézték meg anno 1 hete a buzi tolvajok,pedig garos volt meg minden! -
nemnem,ö azt mondta 2-3k-ért megnézik,és ránézve kinyilvánitják hogy ez biza kuka. -
#48396 Esetleg garba visszaviszed a routert és ott menézik neked:) -
Na most kész, vége. Az asztalon kint ugy villognak a szinek, mint ahogy a Windows Media Playerben azok a jelek szoktak. A böngészőt alig nyitja meg, most épp egy másik roncs gépről írok.
EGy ilyet szerinted szervizben 2-3k-ért megjavítanak?:D Kétlem. -
Igen sajnos nagyon úgy néz ki h hardverhiba, csak a biztonság kedvéért azért tényleg jó lenne kipróbálni más géppel. -
#48393 Sztem rakj arra a kártyára 1 új ventit!
Olyasmit amilyen az ujabakba van,tóód automatán szabályozák magukat:)
Vagy vidd be 1 szervízbe és olyan 2-3k környékén megnézik neked -
#48392 BasszusXD
Télleg ott volt 1 pipa!
NAGYON NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha te nem vagy még itt kilódnék:) -
Na igen, de nem igazán van kézközelbe más gép. De szinte biztos, hogy VGA, mert a játék minden színben játszik, csk abban nem ami kéne, majd összezuhan, és ujraindításkor a biosz is zöld csíkos. Ez meg nem lehet driver hiba :P (amugy azt is probáltam már). -
megnézed van-e pipa az automatikus ujrainditásnál,ha van vedd ki
innen -
#48389 oksa visszaálítom.
amm mien ablakra gondoltál? -
#48388 az lg nem nagy márka.
sztem vidd vissza gariba vagy csere. -
Hali!
Az lenne a problémám hogy ha 4-5 percig megy az LG Lcd monitorom akkor egyszercsak elsötétül a kép!
Ha kikapcsolom meg vissza akkor csak egy pillanatra van kép de ha hosszabb ideig pihen akkor bírja megint 4-5 percig.
Mi lehet a hiba oka?
A válaszokat előre is köszönöm. -
bevan kapcsolva hogy legyen ilyen ablak?
amugy visszakell állitani alapra az egészet,ugy megnézni megy-e jól.
-
"De nem fogtad fel, amit írtam." Ez szted normális válasz?? -
#48384 jaa,ilyet nem ad ki:)
Csak néha amikor kikapcsolom a gépet fogja magát és visszakapcsol:D
de nem úgy simán,hanem elkezdi járatni a ventiket és nem ad képet.
Itt mi lehet a baj???
Esetleg a procit húzzam vissza gyári órajelre?
Vagy az alaplapot hütsem le?
PLZ HELP ME -
etá -
#48382 nincs mit:) -
#48381 nincs mit:) -
#48380 mien kék ablak? -
kék ablak,talán többet mondana,ha bevan állitva. -
n3whous3 #48378 router mostanában lett berakva, amióta lett 2 gép a házban, majd azt s megnézem, kösz a tippet, valahogy eszembe se jutott -
#48377 plz help!
Még mindig csinálja a gépem ezt az ujrainditási szart!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt még mi okozhatja?
Vírus?
Esetleg az alaplap melegedése?
A válaszotokat nagyon de nagyon de nagyon várom!!!!!!!!!!!4 -
gregtom6 #48376 De neked most mi bajod? Én csak arra válaszoltam, amit írtál, és nem volt semmi durva benne. Nem akartalak megsérteni, lehet, h így jött le.
Szóval 14-ért az a pár cucc megéri, úgy értelmeztem. De jobb lesz a régi konfigomtól? És választ kérnék a többi kérdésemre is.
-
#48375 Akkor vagy hálókártya vagy router vagy szolgáltató,én nekem még nem volt gondom ilyesmvel......... -
eddig is oda raktad nem?:P
de nézd meg ezt,tán segit -
n3whous3 #48373 van olyan torrent, ami jön simán maxon. Plusz nem maxon is volt, hogy kiakadt bizonyos torrentektől :C Hát meg http-n keresztül eddig se volt gond. -
#48372 Nem lehet hogy a hálókártyád most kezdett el szarakodni?
Tóód a terhelés miatt. -
#48371 Akkor gondolom a középső bordára kell rakni a ventit ugye? -
n3whous3 #48370 #48359? -
Még azt csináld meg, h vkinek a gépébe tedd be a videokarid, és próbálj játszani vele! Aztán kiderül majd, h a VGA-e a ludas. -
#48368 14-ért ilyen cuccokat??
Honnan lopta,a Tescobol?????

Amúgymeg a többiektöl az lenne a kérdésem hogy hol van az alaplapomon az a pont amit hűteni kell???Van rajta 1 borda amire rávan írva h gigabyte és az hűtöttem 1 kis ventivel de nem mutatott fokcsökenést,pedig a borda hűvös volt.
ez a lapom -
normálisan is lehet válaszolni, ha meg a haverod olyan kurva okos/ügyes akkor meg ne itt nyavajogj -
Vegyél vissza öcsém! Írtam választ, nesze. Ha haverod be tudja mindezt szerezni 14-ért, akkor szerezze; de akkor nyilván azt is tudja amit itt kérdeztél. Úgyh legközelebb ne írogass ide! -
Na itt vagyok. Lemértem játék közbe a hőmérsékletet, de nem jutottam el sokáig. Kb. 3 perc játék után kép behalt, nagy nehezen ki alt+tab-oztam és megnéztem a hőmérsékletet: 74 C volt. A kari ellátja az alapvető funckiókat, mint pl a böngészést, de ami nagyobb jellegű, azt nem viszi.
Mondtátok, hogy ha hőmérséklet jó, akkor garanciával vissza. Na igen, de kb 3 hete telt le a 2 éves garancia. Mintha ezek a szarok óra mű pontossággal szarnának be. Szal nincs mese, ki kell cserélni a VGA-t? Csak azt nem értem, hogy eddig semi jele nem volt, minden tökéletesen működött, majd ma reggel csak úgy beszart.
Ja igen, lefuttattam egy teljes nod32 keresést, és talált vmi vírust az Acrobat reader fájljai között. Azóta kitöröltem, és utána csináltam a hőmérséklet tesztet. Attól még közre játszhat?
Nagyon remélem hogy van valami magyarázat, nem akarok pént költeni új karira. :S -
gregtom6 #48364 De nem fogtad fel, amit írtam. MAXIMUM 20-at költenék erre a 3 dologra, és csak az számít, h jobb legyen, mint az előző konfig teljesítménye.
És ismerősöm közben kijavította, azt a 3 dolgot nekem be tudja szerezni 14-ért.