<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdõ vagyok.
Azt szeretném kérdezni:
Van egy 200GB-os vinyóm, miért csak 130 Gb-ot lát a Win XP telepítéskor?
Friss telepítés után is csak 130 GB helyem lesz.
A többi hol van?
Hogy lehet ezt megoldani?
Köszi elöre is!
#44593: Akkor vegyél AGPs vidkarit meg DDR ramot ide vinyóval..
http://goo.gl/gd6Zi5
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Akármilyen fps-t tolok, nem esek mûködni az iránytógombok, elsõsorban a W. Egy ideig (2-3mp) megy, de aztán megáll a karakter. Nagyon zavaró. Valaki tudna segiteni? Windows Vista 64bit
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Epp most video kartya driver frissitest csinalok, szoval az aq kerdes h a regit le kell venni vagy most az uj felulirja ??? Mi tegyek??? Hogy kell leszedni a regit?
http://goo.gl/gd6Zi5
Lenne egy olyan problémám, hogy van egy samsung usb-s winchesterem. Bedugom, felismeri minden ok, viszont ha valamit másolnék róla, akkor egybõl szétkapcsol, mintha be se lenne dugva. Használtam már a vinyót, akkor nem volt vele gond. Kipróbáltam mindegyik usb porton, de semmi.
Légyszi segítsetek.
Szeretnék venni egy nagyobb hdd-ét, mondjuk 500GB osat.
Minden idés csatlakozás.
Milyet vegyek? Belsõt, idéset, vagy satásat, és sata kártyát
Vagy külsõt usbéset??
Ilyen a gépem:
alaplap:asus p4s8x-x isi648 agp8 ddr33
Cpu: intel p4 2400mhz/ 533 512 oem
Hdd: samsung 120gb sp1203n
Ram: ddr 1024mb pc 2700 333mhz
Vga: inno 3d g4 ti4200-8x 128mb
Nec 2500a
fotográfik kolomp edisön :D
fotográfik kolomp edisön :D
Lenne 1 nagy problémám!
Van egy eeepc 900asom!tegnap windows telepítés után kiderült h behalt a 4gigás integrált ssd-m!windows telepítõs többszöri próbálkozásra sem tudta formázni,és a másik ssd-re telepítés után windows-ból se engedi formázni!Hiába tiltom le biosban a windows akkor is látja és valami kegyetlenül visszafogja a rendszert!Mivel integrált ezért valszeg az egész alaplapot cserélni kellene!
tudja valaki h mit tudnék csinálni?
mennyi lenne a javíttatása?
valahogy végérvényesen lelehetne tiltani a haldokló ssd-t?
esetleg alkatrésznek még el tudnám adni?
ಠ_ಠ
nekem van egy nyomtatom, és az internetrõl nyomtató papírokra olyan kis bettükel nyomtat hogy alig lehet elolvasni.
az nem tudjátok hol lehet átt állitani a betû mértet, hogy nagyobb betûvel nyomtasa?
A Spyware Terminator ezt találta:
-RiskTool.PsKill.k file: C:/Windows/pskill.exe és
-SPR/Tool.Hide.A file: C:/Windows/hidec.exe.
Mik lehetnek ezek? (mielõtt valami kárt tennék)
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Vagy Everest az mind a kettõtEverest
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Nekem van egy Asus GeForce 9600gso vgam.Az lenne a kérdésem,hogy meg lehet e nézni valahol a vga gpu jának a hömérsékletét meg a ventilátor sebessgét.
Furcsa kérdésem lenne. Adott egy Amd 4400+ proci Gigabyte K8NF-9 alaplapban. Na ezt megörökölte anyám, de neki elég lenne kisebb órajel is az alapnál (2,2 GHz). Sajnos ez az alaplap nem támogatja a CoolnQuiet-et legalábbis nekem nem sikerült rábírnom.
Ezért vissza szeretném venni a proci órajelét BIOS-ban. Szerintettek mit állítsak be? Vagy van vmi program erre esetleg?
és mikor probáltam feltelepíteni a cd.rõl a drivereket a következõt nem sikerült felinstallálnom
realtek card reader driver (a telepítõ azt irta a méretére hogy 0 kb) 5x végigment hogy 100x aztán lelõttem..
realtek honlapján csak ilyen hd audio drivereket találtam nincs ötletetek hol találhatnám meg a drivert hogy mûködjon az 5.in1 kártyaleolvasóm?
-RiskTool.PsKill.k file: C:/Windows/pskill.exe és
-SPR/Tool.Hide.A file: C:/Windows/hidec.exe.
Mik lehetnek ezek? (mielõtt valami kárt tennék)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nekem már volt olyan hogy magától mozgott az egér, vagy ki-ki nyílt a DVD tálca!De vannak amik jelszavakat lopnak, stb.
Szóval lehet!
A másik meg lehet hogy a háttérben dolgozik valami ami foglalja a helyet!
Esetleg letöltés (akár Spybot is tölhet le marhaságokat)!
A kettõ nem azonos! A vírusírtók nem mindig látják a spy-okat!
Ezért én úgy szoktam hetente egyszer csökk.módban netkábel ki, és lefuttatom a Spybot-Search and Destroyt, és a Terminátort!
És KIS9 mellett még igy is talál Spybotot!