!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de ha leirod nekem pontosan mit csináljak menni fog😊
kössz elöre is
Lenne egy olyan kérdésem, h azt méirt kezdte el a gépem csinálni, hogy amikor beindul a játék akkor beáll egy 3-5 mp re de nem mindig..csak néha napján ez minek lehet a hibája? konfigom alul látható
(márha nem satás)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
van egy dvd irom(kölcsönbe kaptam)és kicserélem az enyémre ami csak olvaso de az irót nem ismeri fel a gépem!miért??
elöre is köszz a helpet
Valami történt az oldalammal.Füleki Pictures - Oldalam. Az van, hogy az explorer és a mozzilla nem nyitja meg, de az opera nevû böngészõ igen. Mi a fene történt? És hogy lehet kijavítani? SEGÍTSÉG! (e107 system website tartalom kezelõt használok)
De k*rvajó géped van istenem....
Ha a VGA-d másik gépben hibátlan, akkor lehet alaplap, ram vagy tápegység is.
Ramot egyszerûen le lehet tesztelni a MemTest68 programmal.
Megírod egy cd-re az image-t, bootolsz róla. Hagyod hogy 3x-4x végigfusson. Ha nincs piros sor akkor hibátlan a ram.
Kockás kép VGA-ra utal. De lehet hogy csak nem kap megfelelõ tápot. Milyen és hány Wattos tápod van?
Géped stressz tesztelésére a Prime95 programot javaslom. Ez VGA-t nem használ. Csak procit és ramot tesztel windows alatt prímszámok keresésével. Használd a torture test opciót.
Nagyon tetszett, ahogyan a gépemet távolról irányítva megjavították. Még a levelező programom használatát is megmutatták! Az Internetem sokkal gyorsabb lett és minden vírus eltűnt. :: www.pcvilag.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amikor parancssorba be akarok írni valamit (pl. ipconfig/all), akkor mindig azt írja ki, hogy: "A megadott nevet (ping) a rendszer nem ismeri fel
belsõ vagy külsõ parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.
És akármit írok be mindig ezt írja ki... Mi a hiba? :S
(Ha újonnan veszed akkor persze nem 😄 mert már sokkal jobbak vannak a piacon)
PSN: s3ctorHU
Van egy p4-esem, tegnap játék közben egyszer csak újraindult a gép és utána a monitoron nem volt kép, csak azt írta hogy NO VIDEO INPUT. Volt itthon egy másik alaplapom is, tök új, beleraktam azt és ugyanaz a helyzet, akkor is ha az integrált video-ba dugom a monitort és akkor is ha a video kártyába. A vezeték jó, mert ha rádugom a notira ott egybõl felismeri a jelet és mutatja a képet. Próbáltam már mindent de nem tudom elképzelni se hogy mi okozhatja.
Valakinek esetleg valami ötlet? 😊
Köszi
PSN: s3ctorHU
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
http://goo.gl/gd6Zi5
Eddigi ASUS lapjaim támogatták (P4P800SE, P5😎
A páromnak van egy Fujitsu Siemens Amilo Li1705 típusú laptopja Celeron M520 1,6Ghz processzorral, 512MB DDR2 Samsung Rammal, VIA Chrome9 HC IGP video vezérlõvel, és egy 80GB whinchesterrel.
Elég lassúcska kis gépezet, de amire neki kell arra pont elég.
Az én Eee Pc 1000H gépembõl kivettem az 1gigás 667Mhz DDR2 Apacer ramot, mivel bõvítettem 2giga Geil-el, és arra gondoltam hogy ezt az 1gigát beleoperálom a FUSI-ba az 512 helyett.
A mûtét sikeres volt, de az 1GB helyett csak 768MB-ot lát a gép a Windowsban és a BIOS-ban egyaránt. (BIOS-t frissítettem a legújabb verzióra).
Kérdésem hogy a VIA integrált videovezérlõje csíp le a ramból 256MB-ot és ezért ír ki a gép mindenhol 768MB-ot, vagy mindössze ennyit kezel a gép?
Elõre is köszi.
Az hogy a Bios felismeri tiszta sor 😊
Egy kis segítség kéne! Van egy SpeedLink Blue Lighning Racing Wheel SL-6680-as nem ffb-s kormányom. Mûködött évekig, aztán egyszercsak nem... Windowsban konfigurálom 4 gombos, 2 tengelyû-nek, ahogy kell, majd a speciálisnál összezavarodik, és a kurzor (nem az egéré, hanem a kormányé ugyebár) pattog össze-vissza megállás nélkül. Ha nyomok egy alaphelyzetet, akkor a pattogás megáll, de enyhén balra és feléfelé áll a kurzor remegve.
Így még részben játszható is Deadzone-k beállításával, de nagyjából 1 perc játék után a kormány szoftveresen kiakad, megjegyzi a balrát és a gázt és mintha nyomva tartanám, úgy marad, ellenkormányzásra sem reagál...
Nincs ötlete valakinek, ezt hogyan lehetne kiküszöbölni? (Már szétkaptam egyszer a felsõ (kormány) részét, abban látszólag nem volt hiba, viszont a testet nem tudom szétszedni, nincs elég hosszú csavarhúzóm (lehet, hogy venni kéne, no 😄)
Köszi elõlre is!
Intel Celeron 2.93 @ 3.5 ATi Radeon 9550 256 2 x 512 mb ddr
58.3 GB nem lefoglalt
lehet ezt egyesíteni?
és ha igen hogyan?
vista és xp volt rajta
most formázáskor csak 130GB-ot lát.
s ata vinyó