64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#48523 Figyu, ha most meg tudod venni 14-ért azt amit írtál, akkor mit variálsz? Az ilyen mittoménmilyen megoldások nekem se tűnnek túl jónak. -
gregtom6 #48522 Ki mondta, h olyat akarok venni? -
#48521 #48504 valaki plíz -
#48520 Ha ő szart akar venni akkor szart vesz ennyi -
gregtom6 #48519 De tulképpen én csak azt kérdeztem, h Inteles lapoknál van-e ilyen, meg az a kérdés, amire válaszoltam ebben a hsz-ben. a meghajtó-gond. Arra help. -
#48518 Hát jó, én szóltam. Rengeteg a gond az AGP/PCIe DDR/DDR2 DDR2/DDR3 hybrid lapokkal is. -
gregtom6 #48517 Nem kalapáccsal csinálják ezeket a lapokat se, h ne működne, komoly elektronika itt is jelen van. Ezeket azért ellenőrzik, mielőtt piacra dobnák. -
#48516 Majd megnézzük mennyire gazdaságos mikor nem működik normálisan. :) -
gregtom6 #48515 régi konfigban 3 optikai megh., szalagkábellel sorba kötve, ment mind. Új konfigban(ism. rakta össze)be van dugva a meghajtó fehér és szürke szalagkábel, megh. működik, gép nem találja, nem segített hardver hozzáadása.
(bocs a címszavas hszért, másolva van) -
gregtom6 #48514 Tákolmány? Minden gép tákolmány, mert külön vannak az alkatrészek benne. Arra nem is gondolsz, h ez mennyire gazdaságos?
visszatérve 48508#-ra help, mások véleménye is ugyanolyan fontos. -
#48513 Hurrá, tákolmány rulz. ;D
Ilyen szarságot biztos nem csinálnék. Intel oldalon asrock lapról sem tudok, másnak meg biztosan nincs. Inkább vennék új lap+proci, mint ilyen tákolmány legyen a gépemben. -
gregtom6 #48512 mi? az Asrock 939sli32-esata2 igenis bővíthető am2-re.
Venni kell hozzá egy asrock am2 cpu board-ot, frissíteni a biost, beletenni a procit, és átkapcsolni a lapot. Jobb, mintha új proci miatt új lapot is kéne venni...
Intel oldalon is kéne h legyen... -
#48511 Hogy lenne már bővíthető am2re?:D Intel oldalon tuti nincs ilyen lap. Ilyen hybrid lapot amúgysem vennék, mindig csak a gond van velük. -
gregtom6 #48510 PL egy rakást?:D Pl Asrock 939sli32-esata2 lap alapból 939-es,de bővíthető am2-re. Meg úgy majdnem az összes ASRock lap ilyen, de van Gigabyte-ból is. -
#48509 Nincs ilyen. Hány olyan lapot látsz, amin többféle processzorfoglalat van?:D -
gregtom6 #48508 És van olyan lap, amely az LGA 775,és 1156,vagy 1366 -al van kompatibilitásban? Tehát van rajta LGA 775, és működtethető rajtuk frisebb (NEm 775-ös proci?
-
#48507 Nincs olyan lap amibe belemenne a 939es procid meg később am2/am3as proci is. -
gregtom6 #48506 Rámenne arra a 939-es Athlon 3500+ procim? Mert ha nem, nem kell... -
gregtom6 #48505 valamint
GA-MA770-UD3
Ez a lap elbizonytalanított, és jobban megérné-e, ha az ism.-től csak a memet venném, majd ezt a lapot újonnan, és erre rámenne talán a 939-es procim, vmint egy aM3-as proci is a jövőben. -
#48504 Hát asszem akkor nekem belül kell összekötni,mert kívül nincs semmiféle jack:(
Milyen kábel kell a belső összekötéshez? (ha jól tudom audio kábel,ez lenne az?)
-
#48503 Nekem az oldotta meg a hang gondom, hogy az országnál, amikor ki kellett választani, hogy hol vagyok, Izlandot adtam meg Magyarország helyett. :) -
#48502 Össze kell kötni a karit a hangkártyával. Én régen jack-jack kábellel oldottam meg kívül. Ha van egyáltalán jack kimenet a tv kártyádon, akkor a hangkártya digitális bementébe kell bedugni és lesz hang. Ha nincs, akkor belül kell összekötni, de azt nem tudom hogy kell. :D -
#48501 Szúrd be az antennát. Indítsd el a hozzá adott progit. -
#48500 találtam egy jó kis progit,műxik is:) Viszont hang az nincsen -
#48499 Keress vmi TV-néző progit a gépre, pinnaclenek van, valami pinnacle pc tv nevű, de nemtudom, hogy más tv kártyákkal is működik -e. -
#48498 Közben bedugtam a kártyát,nem kellett semmit rákötni.. Fel is raktam a drivert,most hogyan tovább? -
#48497 Amit most akarsz venni, abba a Q9000-es négymagos procikat is bele tudod tenni, az asRockod meg egy elég régi lap, csak sima DDR ramokkal, abba max kétmagosat tudsz belerakni. -
#48496 Gondolom PCIba bedugod, és azta hátsó három színes szart meg koaxba (?) -
#48495 Rakok róla egy képet is,ha az segít
-
#48494 Medion 7134 -
#48493 Milyet pontosan? -
#48492 Sziasztok!
TV-tuner kárty bekötéséhez/telepítéséhez tudtok valami útmutatót a neten?Vettünk egyet és fogalmam nincs hogyan kell megcsinálni:D -
#48491 vki ? -
#48490 Hova raktad be?
Miért nem akarod formázni? -
blami #48489 Hali mindenki! Lécci segítsetek, mert már nemtom mit tegyek... Beraktam a vinyót, felismerte, de amikor megnyitnám, azt írja hogy "nincs formázva,formázza most?" Ezt persze nem szeretném . Mi a teendő? -
gregtom6 #48488 És a 2 lap közül melyikbe tehető maximálisan erősebb proci?(fontos:Az asrock lap am2 sockettel bővíthető)
Sajna hiába a cpu kompatibilitási lsita, ha nem tudom abból, melyikre tehető erősebb proci? -
Lacko86 #48487 sziasztok!
Az mitől lehet, hogyha a monitoromon nézek 1080p-s filmet akkor ott semmi baja, ha viszont a hdmi-dvi kábellel összekötött tv-n akkor néha belassul a film lejátszása?válaszaitokat előre is köszi! -
#48486 Sziasztok!Van 1 TP-Link TL-WR541G/TL-WR542G ilyen routerem,és az érdekelne hogy tudok 1 gépet letiltani rajta?Úgy h ne legyen rajta a hálózaton egyáltalán. -
#48485 Az alaplap teljesen jó, akár 4 magos procit is tud kezelni. Itt van a CPU kompatibilitási lista, meg a lap pontos adatait is megtalálod.
A CPU sztem nem igazán jobb mint a régi, bár hallottam olyat is, h ezek a Celeron dual core-ok nem is olyan rosszak, mint ahogy gondolná az ember.
Na szóval, ha tényleg megbízható helyről van a cucc, akkor megéri a 14 ezret sztem. -
gregtom6 #48484 Nos, pontos adatok: (a kari változatlan lenne: Sapphire Radeon HD4670 512 ddr3)
14-ért megéri ez a konfig?(használtan megbízható helyről)
Gigabyte GA-G31M-S2C
2Gb DDR2
Intel Celeron E1400
és erősebb gép ennél?
AMD Athlon 3500+
ASRock 939SLi32-esata2
2gb ddr
Arra lennék kíváncsi, h megéri-e, valamint, h erősebb procira bővíthető-e az az alaplap később, mint az én régi lapom?(pl az ASRock-os lapom AM2 foglalalttal bővíthető->jobb proci tehető bele)
A 2 proci közül is melyik az erősebb?
Kösz a választ. Lehetőleg minden kérdésre választ várnék ebben a hsz.-ben.
Az alaplap romlott el, szóval abból kötelező újat venni, de csak 25-öt költenék most max gépre. Nekem csak játékra kell, szóval a lényeg, h később minél erősebb procira lehessen bővíteni, de most ne kelljen procit vennem újat.
TELJESKÖRŰ válasznak örülnék.