<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Köszi amúgy a segítséget.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
NE haragudjatok lehet hogy nem ide kéne írnom de úgyemlékeztem hogy van ilyen topic aztán mégse találtam.
Na arról van szó hogy kicsit fejleszteni szeretném a gépemet és az a most benne lévõ AMD Athlon 6000+ procit és a Gainward GeForce 8600GT 256MB videókártyát szeretném eladni. Mind a kettõ 2 évnél fiatalabb szerintetek mennyiért lehet elpasszolni?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Esemény forrása: Service Control Manager
Esemény kategóriája: Nincs
Esemény azonosítója: 7026
Dátum: 2009.04.07.
Idõ: 13:49:54
Felhasználó: -
Számítógép: BIZ
Leírás:
A következõ boot- vagy rendszerindító illesztõprogram(ok) nem indult(ak) el:
i8042prt"
4hó 3 és 7 között vagy 50szer szerepel :S a leírás mit takarhat? Újrahúzás mególdhatja?
Amugy : Control Panel > System ( Computer > System Properties)
ゾルターン
Lenne egy nagy problémám. Szeretném újrarakni a Windowst(már félig összeomlott), de nem akar összejönni. Ha a Sajátgépbõl futtatom a telepítõt azt írja ki h nem folytatható a telepítés, mert a gépen levõ Windows újabb... BIOS-ból pedig, nos az a helyzet h nem tudom megnyitni a BIOS-t mert vezeték nélküli billentyûzetem van és az csak a Windows felállása után aktíválódik. Kérlek ha valakinek van ötlete szóljon!
This problem was caused by a missing driver for Realtek RTL8168/8111 Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (rtlh86.sys, rtlh64.sys), which was created by Realtek Semiconductor Corp.
Légyszives, ha tudtok, segítsetek! Köszi szépen.
Kerestem a BIOS-ban wake on lan menüt de nem találtam.
Ez alaplap hiba vagy táp?
I will use google before asking stupid questions.
igen, a windows bejelentkezõ zenét még eddig mindig kibírta, tehát az OP rendszer az mindig betölt, bár egyszer volt olyan, hogy betöltés után feljött valamilyen buborék, nyilván valamilyen hanghatással és már le is fagyott. De alapvetõen mindent tudok csinálni a gépemen amihez nem kell hang.
és a windows bejelentkezõ zene az le van tiltva, vagy azt lejátsza és nem fagy? :D
esetleg próbálj meg egy régi drivert hátha, vagy egyszerûen szerezz 1-2 ezerért vhonnan egy hangkártyát és ne foglalkozz vele
bár hátha tud vki vmi okosabbat is mondani, de elég vicces a cucc :D
Az lenne a problémám, hogy lefagy a gépem amint valamilyen hangot meg kellene szólaltatnia (pl. játék, mp3)de úgy, hogy csak resettel tudom újraindítani. Pl. játék elindul, de amint jön egy hanghatás pl. focisjátéknál megszólal a bíró sípja, vagy mp3 lejátszásnál egy-két ütem után rögtön lefagy. Hangkártya nincs, az alaplapit használom Realtek AC97 Audio ALC655. A ramot és a videókáryát most cseréltem benne, feltettem az újabb drivereket. A régi Realtek driverrel volt fagyás játék közben, de csak egy bizonyos idõ után, volt, hogy 2 percig ment, de aztán újraindítás után akár órákat is. Az új driverrel viszont már a fenti jelenséget produkálja. Ha hardveresen letiltom, akkor semmi gond megy minden, játék stb. csak ugye minden hang nélkül. Hardveres ütközés nincs, úgy egyáltalán nem találtam semmilyen hibát, mégis fagy.
Konfig: MSI 865PE Neo-2PS, GeiL 2x512 RAM dualban, Leadtek Geforce 7600GT, Intel P4 2,8 MHz, FPS 500 Watt, Samsung 940BW
Megköszönném ha valaki tudna még valami ötletet, esetleg mit próbáljak még ki, vagy mi lehet a gond?
a 4 gigás pindrive-ot szinte azonnal felismeri
Gép: MSI K9A Platinum, Kingston 2GB 800MHz RAM, AMD Athlon 64 4800+@3GHz, Sapphire Radeon HD 2600 XT 256MB, Chieftec 450W.
THX elõre is!
van egy - két gondom:
1. van egy giga ram a gépemben 3 részletben 2*256 +1*512 nah a gond az h csak 256ot ismer fel a gép egy ki-bekapcs után
2. a windosban nem tom visszaállítani a rejtett mappákat hiába állítom vissza nem alkalmazza
3. ez most jelentkezett elõször a videókártyám a bekapcsoláskor nem adott jelet 2 óra ki-be huzigálás után gyõztem és jó lett
ötlet??