<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
1 Hónapja bõvítettem a gépem:
Asus M4a78pro alaplap
AMD Phenom2 X3 720be proci
4GB Corsair 1066Mhz ddr2 ram
Ati 4670 vga
2db vinyó (200+80)GB
és az egész egy 480 Wattos tápon
A probléma a következõ: 3-4 hétig tökéletesen ment, de az utóbbi idõben nem kapcsol be amikor megnyomom a POWER gombot. Felvillannak a LED-ek, a procihûtõ megmozdul egy pillanatra de azután síri csend. Az alaplapon zölden világít az állapotjelzõ lámpácska, de azon kívül semmi.Várok 2-3 mp-et, megint megnyomom, ekkor abszolút semmi nem mozdul. Eddig azt csináltam, hogy tápot lekapcsoltam, vártam egy picit, visszakapcs, megint megnyomtam a bekapcsgombot és elindult a gép. Amikor ez se ment többszörös megismétlõdéssel, akkor kihuzigáltam a kábeleket, megmozgattam mindent a gép belsejében hátha érintkezési probléma van, majd vissza az egész, és ezután elindult.
tl;dr Megvettem a gépet, összeraktam, ment normálisan, mostmeg nem akar bekapcsolni mikor megnyomom.
Miért csinálja ezt a gépem?
Íme az új adatok,játék közben
Csak sajnos marha hangos a venti,kell venni egy halkabbat..ebben tudtok segíteni,melyik lehet erre a célra jó?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Megtenné szerintetek?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Aztán én most ugye kipróbáltam az új játékokat,és hát lelövik..
És a géped amióta megvan ezt csinálja hogy kikapcsol?
Megbízható fajták: Gigabyte, Chieftec, FSP, Enermax.
Esetleg vehetnél rá egy nagyobb/jobb hûtõt.
(AMD SUX :P)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az alaplap is eléggé melegedik, de valószínû, hogy a processzor fûti fel azt is.
MÁSODIK KÉP!
A Hobbyd leirásából meg nyugodtan vedd ki a számítógépek szerelését :P
második kép CPU.
100 fok nem kemény?
Csoda, hogy mûködik még :P
Nézz rá a hûtésére.
És ilyen volt gridezés közben,gyorsan kiléptem és úgy néztem
Gyönyörûen fut a gépemen a Race Driver: Grid,és a Sim City 5 is,kb fullon,viszont kb 15-20 perc játék után fogja magát a gép,és kikapcsol... Már utánajártam,és arra sikerült rájönni,hogy melegedési problémák vannak,ezért is kapcsol ki a gép..hogyan tudnék ezen segíteni? Beszereljek egy plusz ventillátort?És ha igen hová/hogyan?
Köszi!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mit gondoltok?
Jó ár?
És jó minõség? Még nem volt Samsung merevlemezem. Kell tartani tõlük?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |