<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy az én problémám! Olyan módszer, konverter kellene, amivel számíógépre és/vagy CD-re juttathatok régi hi8(P5-60 8 MP)-as kazettáról filmet. Ebben legyetek valahogyan segítségemre, egy link, boltcím, szakfórum... bármi?!
Minden építõ jellegû hozzászólást elõre is köszönök!
Onuris<#vigyor2>#vigyor2>
Lenne 1 gondom, újra raktam a vinfosom, mindent ugyan úgy csináltam mint mindig, ugyan azok a driverek, ugyan azok a programok stb... na most az a bajom hogy most amik idáig mentek programok (pl.: 1 exe program, hogy csak 1 exe az egész) most nem mennek, program futtatási hibával leállnak (el sem indul) vagy ha elindul (csak 1-2 indul el) akkor faszán elindul de 3 sec után kb kivág az egész minden szó nélkül.
"NET"-re gondoltam de az fel van téve szóval az nem lehet gond.
Elõre is thx.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Esetleg a videókártyához nincs valami teszt progi amivel meg lehetne nézni, hogy van e valami baja?
I will use google before asking stupid questions.
Mindenképpen 64bit-et szeretnék, ha már megvan a 4 giga ram
Ez most mi VGA hiba?
Catalyst uninstall, restart csökkentett módban, driver sweper-el letöröl a driver, közben valami file-t nem talált. Win indít, catalyst telepít, restart, kék képernyõ rózsaszín négyzettel a közepén.
Csak utolsó helyes konfiggal indul el a gép de nincs rendesen fent a Catalyst.
Ebbõl win reinstall lesz
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
és 1xre leeht 2winyo a gépembe?legalább addig míg áthúzom a dolgokat a másikra?
El se indult a játék, restart után a monitoron nem támogatott felbontás figyelmeztetés jelent meg.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
nem hardware, de mivel segítség topic talán itt jó lesz:
melyik program játssza le a .mkv kiterjesztést???
help, thx
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
ha már kibírt egy nyarat akkor valószínû nem a hûtéssel van baja...
elképzelhetõ hogy kiszáradt rajta egypár kondi és az okozza az instabilitást.
-javítása lehetséges 5-600-forintból megoldható.
-még egyszer, a 80c teljesen normális load állapotban...
Apunak mindig igaza van! Most is.
Event Type: Error
Event Source: Application Error
Event Category: None
Event ID: 1000
Date: 2009. 05. 26.
Time: 18:39:11
User: N/A
Computer: HOME
Description:
Faulting application testdriveunlimited.exe, version 1.1.66.1, faulting module testdriveunlimited.exe, version 1.1.66.1, fault address 0x00218112.
For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Data:
0000: 41 70 70 6c 69 63 61 74 Applicat
0008: 69 6f 6e 20 46 61 69 6c ion Fail
0010: 75 72 65 20 20 74 65 73 ure tes
0018: 74 64 72 69 76 65 75 6e tdriveun
0020: 6c 69 6d 69 74 65 64 2e limited.
0028: 65 78 65 20 31 2e 31 2e exe 1.1.
0030: 36 36 2e 31 20 69 6e 20 66.1 in
0038: 74 65 73 74 64 72 69 76 testdriv
0040: 65 75 6e 6c 69 6d 69 74 eunlimit
0048: 65 64 2e 65 78 65 20 31 ed.exe 1
0050: 2e 31 2e 36 36 2e 31 20 .1.66.1
0058: 61 74 20 6f 66 66 73 65 at offse
0060: 74 20 30 30 32 31 38 31 t 002181
0068: 31 32 0d 0a 12..
De megnéztem természetesen, és se egy volt, se egy karc nem látszik rajta.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mert több feszt kap a procija vagy a memoriája mint amit gyárilag teveztek!!! ezért szoktak venni rá egy uj és sokkal nagyobb pl thermaltake bordát ventilátorral együtt!!! mert ez az ami elbirja vezetni azt a rengeteg höt ami ezek után keletkezik!!!!!
A problémám a következõ. Vettem egy játékot, feltelepítettem, akadt. Javasoltak egy lemeztöredezettség mentesítést. Megvolt. Azóta viszont nem ismeri fel a DVD-t. Más CD-t, vagy DVD-t belerakva mûködik, csak ez nem. Máshol nem volt lehetõségem megnézni, így nem tudom biztosan, hogy a DVD a rossz. Bár furcsa, hogy egy darabig jó volt. Néha olyat is produkál, hogy feldobja a NERO-t, mintha egy írható lemezt tettem volna be. Kérlek titeket, akinek van ötlete az ossza meg velem. Elõre is köszönöm!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Vedd inkább vissza egy kicsit és attol tovább kibirja! az a biztos hogyha anyival veszed vissza a vga-t hogy ne hibázon a gép és a kezedet is azért rajtatudd tartani!
Neked is Bandi!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.