<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Nagy az én problémám! Olyan módszer, konverter kellene, amivel számíógépre és/vagy CD-re juttathatok régi hi8(P5-60 8 MP)-as kazettáról filmet. Ebben legyetek valahogyan segítségemre, egy link, boltcím, szakfórum... bármi?!

Minden építõ jellegû hozzászólást elõre is köszönök!

Onuris<#vigyor2>
miket szoktál elinditani?
Pepsi Twist
Izé mizé...

Lenne 1 gondom, újra raktam a vinfosom, mindent ugyan úgy csináltam mint mindig, ugyan azok a driverek, ugyan azok a programok stb... na most az a bajom hogy most amik idáig mentek programok (pl.: 1 exe program, hogy csak 1 exe az egész) most nem mennek, program futtatási hibával leállnak (el sem indul) vagy ha elindul (csak 1-2 indul el) akkor faszán elindul de 3 sec után kb kivág az egész minden szó nélkül.

"NET"-re gondoltam de az fel van téve szóval az nem lehet gond.

Elõre is thx.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mikor vetted amugy az olvasot és mijen tipus?
Ha nem birod a vga bordán tartani a kezed és a gép meghüjül (ujraindulgat vagy leáll,játéközben csikok vagy egyszerüen képhibák játékok futtatásánál!) ahogy mondod miután felhuztad a feszt a vga-n akkor vedd picit visszább!
Metwork
Amúgy az lehetséges, hogy a RAM fesz emelése kihat a VGA-ra? Mert úgy vettem észre, hogy olyankor hülyül meg induláskor.
Esetleg a videókártyához nincs valami teszt progi amivel meg lehetne nézni, hogy van e valami baja?

I will use google before asking stupid questions.

Metwork
Tettem volna csak nem volt lemezem :)
Mindenképpen 64bit-et szeretnék, ha már megvan a 4 giga ram

Bandi 18
Ha mindenképpen 64bites rendszert akarsz felrakni akkor Vistát rakjál fel inkább.

Metwork
Meg is volt, elõször win7-et próbáltam, újraindulás után nem volt kép (kikapcsolt a monitor), aztán jött megint a 64bites xp, újraindulás után megint egy üzi villogott, hogy az optimális felbontás 1280x1024 60Hz ? , de se a monitor kezelõ gombjaival nem tudtam leokézni se a billentyûzettel, kikapcs kis idõ múlva bekapcs és magához tért.
Ez most mi VGA hiba?

Bandi 18
Ebbõl az :S

Akkár 6db wincsit is betehetsz.

Met
Faxa, leszedtem a Catalystet, hogy vissza rakom a gyárit.
Catalyst uninstall, restart csökkentett módban, driver sweper-el letöröl a driver, közben valami file-t nem talált. Win indít, catalyst telepít, restart, kék képernyõ rózsaszín négyzettel a közepén.
Csak utolsó helyes konfiggal indul el a gép de nincs rendesen fent a Catalyst.
Ebbõl win reinstall lesz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

EnZsolt
Akkor nem codec lesz, hanem kezd kipurcanni az olvasóm. Halleluja!

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

köszike:)
és 1xre leeht 2winyo a gépembe?legalább addig míg áthúzom a dolgokat a másikra?
Bandi 18
De a feszt hagyd 2V-on.

Bandi 18
Akkor BIOS reset és a TDU bugos :).

Met
Átraktam az idõzítést auto-ról manualra 5-5-5-15-re.
El se indult a játék, restart után a monitoron nem támogatott felbontás figyelmeztetés jelent meg.

EnZsolt
Új fejlemény, kiderült, hogy a DVD-ket egyáltalán nem játssza le, a CD-ket igen. Codec problémára gyanakszom, fel is tettem egy újat, a régit letöröltem, de még mindig nem jó :(

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

hát ja! mert ha müködik neki akkor egy fix renszerhiba és egy telepités!
EnZsolt
Már kijött régen egy javítás, ez pedig a frissiben megjelent Gold Edition, amivel problémám van. Bár sok helyen olvastam vele gebaszt, csak nem ilyet, szóval nagyon sanszos, hogy náluk van a hiba. Holnap kiderül, ha unokatesóm gépén sem mûködik a DVD.

szerintemeg ha mindenkinek ezzel van baja akkor kompatibilitási probléma azaz várhatjátok a javitocsomagot ehez a játékhoz!
EnZsolt
Remélem is, mert akkor csak ki kell cserélniük :)

lehet hogy csak egyszerüen szarul irták meg a játékot.
EnZsolt

EnZsolt
Nekem is pont a Test Drive-val van bajom :)

kiki888
üdv
nem hardware, de mivel segítség topic talán itt jó lesz:

melyik program játssza le a .mkv kiterjesztést???
help, thx

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

duracellmumus
üdv!

ha már kibírt egy nyarat akkor valószínû nem a hûtéssel van baja...

elképzelhetõ hogy kiszáradt rajta egypár kondi és az okozza az instabilitást.
-javítása lehetséges 5-600-forintból megoldható.

-még egyszer, a 80c teljesen normális load állapotban...

Apunak mindig igaza van! Most is.

hát további jo játékot ha kiderült irj!
Met
Meg emeltem 2V-ra a memória feszültségét, most is kilép egy idõ után de nem fagy meg csak a TDU exe hibát észlelt és kilép winbe. 51 fokos volt akkor a VGA.

Event Type: Error
Event Source: Application Error
Event Category: None
Event ID: 1000
Date: 2009. 05. 26.
Time: 18:39:11
User: N/A
Computer: HOME
Description:
Faulting application testdriveunlimited.exe, version 1.1.66.1, faulting module testdriveunlimited.exe, version 1.1.66.1, fault address 0x00218112.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Data:
0000: 41 70 70 6c 69 63 61 74 Applicat
0008: 69 6f 6e 20 46 61 69 6c ion Fail
0010: 75 72 65 20 20 74 65 73 ure tes
0018: 74 64 72 69 76 65 75 6e tdriveun
0020: 6c 69 6d 69 74 65 64 2e limited.
0028: 65 78 65 20 31 2e 31 2e exe 1.1.
0030: 36 36 2e 31 20 69 6e 20 66.1 in
0038: 74 65 73 74 64 72 69 76 testdriv
0040: 65 75 6e 6c 69 6d 69 74 eunlimit
0048: 65 64 2e 65 78 65 20 31 ed.exe 1
0050: 2e 31 2e 36 36 2e 31 20 .1.66.1
0058: 61 74 20 6f 66 66 73 65 at offse
0060: 74 20 30 30 32 31 38 31 t 002181
0068: 31 32 0d 0a 12..

EnZsolt
a volt az folt akar lenni :)

EnZsolt
3 nap alatt, úgy, hogy végig a meghajtóban volt? Kizárt :)

De megnéztem természetesen, és se egy volt, se egy karc nem látszik rajta.

nem karcolodott meg vagy koszolodott el a dvd?
EnZsolt
Nem, nem szokott. És ilyen is csak most fordult elõ elõször. Nagyon remélem, hogy a DVD-vel lesz valami, mert akkor elküldöm a kiadónak, hogy cseréljék ki. Ha meg nem, akkor meg valahogy lesz. Az õ supportjuk is egyelõre tanácstalan, amíg nem próbáltam ki máshol.

Amugy szokott más hibajelenség is lenni a rendszerednél?
Hát ha egy dvd-röl van szo és nem fontos neked akkor ne is telepisd ujra de ha sok más hiba is elöfordul a rendszeredben és sürün csinál ehez hasonlokat akkor visszont jobb ha ujrahuzod a géped!
ha eddig igy birta hiba nélkül akkor hagyd igy! Ezekszerint birja a hütése! de mihejt ilyen hiba van vedd visszább!
EnZsolt
Nézem most vírusírtóval a gépet, egyelõre semmi. Azért egy firmware-t frissítettem a meghajtón. Lehet, hogy újra kéne tenni, de most nagyon nem jönne jókor, illetve egy nem mûködõ DVD miatt nem kellene :)

Lacee86
Hát eddig (15 hónap alatt, ebbõl kb. 14 óta túlhúzva) semmi hibát nem csinált, játékokban kb 20%-kal több fps-em van a tuningtól. Nincsenek játék közben foltok vagy ilyesmik. Mind1, azért vmi tesztet csinálok mindenképp.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

hát nekem is furcsa föleg az hogy néha a nérot feldobja! lehet hogy ujra kell telepiteni a rendszert vagy virusos! elöbb nézd meg virusirtoval ! ha nemegy telepistd ujra a géped!
Ne kisérletezz!!! Mert jobb hütés nélkül a vgad-ba kerülhet!
mikor kicsit lejebb hül a vgaproci, vagy vgamemoria (pár perc) akkor mikor elösször bekapcsolod a gépet akkor jonak tünik de legkésöbb a játék elinditásátol számitva perceken belül elöjön megint a hiba!!
Mert több feszt kap a procija vagy a memoriája mint amit gyárilag teveztek!!! ezért szoktak venni rá egy uj és sokkal nagyobb pl thermaltake bordát ventilátorral együtt!!! mert ez az ami elbirja vezetni azt a rengeteg höt ami ezek után keletkezik!!!!!
EnZsolt
Sziasztok!

A problémám a következõ. Vettem egy játékot, feltelepítettem, akadt. Javasoltak egy lemeztöredezettség mentesítést. Megvolt. Azóta viszont nem ismeri fel a DVD-t. Más CD-t, vagy DVD-t belerakva mûködik, csak ez nem. Máshol nem volt lehetõségem megnézni, így nem tudom biztosan, hogy a DVD a rossz. Bár furcsa, hogy egy darabig jó volt. Néha olyat is produkál, hogy feldobja a NERO-t, mintha egy írható lemezt tettem volna be. Kérlek titeket, akinek van ötlete az ossza meg velem. Elõre is köszönöm!

Egy pár videokártyát tulhuztam és egyszerüen nem birják! van képhiba? mikor enyire tulhuztad és a játékban is? il futass le egy 3dmarkot ha ezekben hibázik!( csikosodás, ill rosszul kiszámolt értékek tehát mondjuk a játékban az autok meg a terep rohatul nem ugy néz ki ahogy kellene stb! ezen kivül még gép ujraindulás vagy leállás is elöfordulhat!
Lacee86
Duracellmumus tök mást mondott... Most akkor mi van?<#wow3>

igen! Sokk! ugyanis szépen lassan kezdhet tönkremenni a vgad!!!
Vedd inkább vissza egy kicsit és attol tovább kibirja! az a biztos hogyha anyival veszed vissza a vga-t hogy ne hibázon a gép és a kezedet is azért rajtatudd tartani!
zeli
oks, köszi szépen!
Neked is Bandi!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kifli
nemnagyon próbáltam, de melegedni nemnagyon melegszik szal szerintem lehet tuningolni is
Lacee86
És húzni is jól lehet?

kifli
nem 3850 valamivel erõsebb
Lacee86
Értem, köszi.