<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Sziasztok.
3870x2-m van és megannyi driver telepítés,op telepítés után sem hajlandó a 2. mag megnyikkanni.
Hibaüzenet vista,win7 error 43,xp:Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)
Tudna vki segíteni hogyan oldjam meg?
Normálisan kifejtett problémát nem is írt le, tõmondatokból meg nehéz megfejteni, hogy mi a gond, csak annyit írt, hogy gáz van a memóriákkal.
Helyzet a következõ.
Tegnap vettem egy hitachi 1Tb-os(sata) vinyot. Bekötöttem a meglévõ samsung 400gigás (sata) mellé. Amint betöltené a vindows-ot újraindul a gép... Lehúztam egyiket úgy sem jó, lehúztam másikat úgysem jó. A Régi vinyo amin op rendszer van az is újraindul még akkor is ha csak az van rádugva. Szétkaptam mindent. Kivettem Procit, gombelemet, régi vinyot rádugtam és xp telepítõ dvd-t boot-oltattam vele. Hol hibát ír ki hol elindult. Aztán utána ezt új vinyomnál is eljátszotta, feltettem vin7-et rá. Gondoltam minden okés rádugom a régit is. Erre minden meghal... két órát megint sakkoztam vele. Végül procit kivettem viszatettem és most régi vinyoval megy gép (kül nem is tudnák írni)
Most mitõl lehet ez? Nem birja egymást a két vinyó?
ciftec 400W-os tápom van.
Volt mikor rávolt dugva 160-as samsung
400gb-os sata samsung
500gb-os sata samsung
és nem volt gond...
Még anyit. Kikapcsoltam hogy ne induljon újra a gép ha hibát észlel így kiírta hogy ilyesmi a gondja:
1773 d:xpsp\base\boot\setup\arcdisp.c
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
All hail the double x!
De igen valószínû, hogy a 32 bites xp is beleszólhat.
Esetleg próbálj ki 64 bitest agy win 7-et 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Azt ugye tudod, hogy a 32 bites oprendszerek nem kezelik a 4 GB memóriát.
egy kis szösszenet:
"Második egy érdekes ''paradoxon'', melyrõl egyre többet lehet olvasgatni a fórumokon. 4GB memóriával szerelt konfigurációkban a Windows (emlékezzünk: a 32 bites XP-rõl van szó) kevesebbnek látja a valósnál, esetenként csak 3,5 vagy éppen 3 gigának."
http://logout.hu/cikk/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese/teljes.html
Lövésem sincs, hogy milyen vasad, és OP rendszered van, de kicsit guglizzál a memória kazeléssel kapcsolatban.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
De fogadok holnap úgyis ki találják hogy én tettem tönkre😊
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Miért van az,hogy egyik pillanatról a másikra azt írja ki a gépem,hogy nincs fent hangkártya driver,amikor ez nem igaz,hiszen én nem töröltem le semmit,és azóta más se nyúlt hozzá a géphez.Igaz le se tudnák törölni.Valakinek valami ötlete?Eset Smart Securityt használok,nem talál semmi vírust.Tegnap is ugyanez volt a problémám,egy rendszervisszaállítás megoldotta a problémát.Valakinek van valami ötlete,hogy mi lehet a gond?
http://goo.gl/gd6Zi5
Hiába tépjük a szánkat, nem fogja fel, amit írunk.
All hail the double x!
http://goo.gl/gd6Zi5
bios már frissítettem szart se ért😄
Az meg semmit nem jelent, hogy az alaplapod viszonylag új :/
BENCÕ: nem olvastam vissza a gondod bevallom, de az a baj, hogy nem látja a ramot a géped? Mert akkor szerintem alaplap lesz a bibi...
Nekem is az volt. Lehet korlátozva van a kapacitása vagy csak bios frissítés kell neki vagy csak lehet egy lendületes dobás a kuka felé.. 😊
Olyan hangja van minden zenének, mintha kazettásmagnóról menne és (gondolom már hallottatok olyat )húzná a szalagot. Ilyen érdekes meg nem magyarázható hangon😄D
Ilyenkor mit lehet kezdeni? Alaplap 3-4 hónapja volt cserélve tehát még viszonylag új, elvileg akkor ( gondolom én ) még nem kellene semmi bajnak lennie.
Húzd ki-dugd be, mozgasd meg. (mármint a csatlakozásokat 😛)
Nem foglalnád össze, hogy igazából mi is a még meglévõ problémád?
Mert így teljesen olyan a hangzás mintha a kishangszórókon is jönne a mély aztán így torzít..de mondom eddig még sosem volt ilyen!
Köszi.
1 giga 800mhz csx cl4