64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
galik #55565 Sziasztok!
Biosfrissítéssel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Az új procit/core2 quad Q8300/ nem ismerte az alaplapom. A bios frissítés megtörtént és véleményem szerint sikeresen, nem füstölt el a vas :D , de most sem megy az új proci, rendesen felismerte már a bios. Bootolási folyamat elég nehezen ment ÉRDEKES most már bootol sőt már a windows 7 is betöltődik előszőr nem, sokadszorra már betöltődik és most már megy a gép kb 5 percig, de a vége mindig ugyanaz KÉKHALÁL. A régi procival minden faxán megy. Hibás a proci? Na gondoltam kipróbálom a másik gépen ott sem ismerte fel ott is bios frissítés ott is simán ment minden, de a windows betöltésénél kb a félúton újra indul a gép. szóval 2 gépről volna szó. Bocsánat a hosszú irományért. -
Sziasztok!
Van egy 3.5ös sata2-es 500gigás samu vinyóm és ezt fogom külső vinyóként használni laptophoz! Azt mondták nekem hogy ezt használjam hozzá. De azt írták nekem hogy kell hozzá külső adapteres áramellátás! Ez mit jelent? ehhez vennem kell még valamit? vagy hogy van ez? nem értem amatőr vagyok sajnos! Segítsetek és magyarázzátok el lécci! Köszi előre is -
szudáni #55563 Sziasztok!
Olyan gondom lenne ,h van 1 toshiba lcd tv-m és 1 HP laptopom, a tv-n szeretném használni a laptopot mint monitort.
Nos vettem hozzájuk egy kábelt a laptopon a
HDMI be a tv-n a RGB/PC-be dugtam a kábelt (ami tán VGA) és nem jön elö a laptop kép a tv-n. :S?
Mi lehet a baj?
A tv Pc csatornára állitva. Mást nem tudok. Kérlek segitsetek már egy ideje bénázok. Köszönöm elörre is .
Segitséget a : [email protected] ra küldjetek látszives! -
tárgytalan, a sokezer error-os rammal egymagában bebootolva a windows-t az teljesen instabillá vált, a programok random leálltak, vagy be sem töltődtek
jaj de fognak nekem örülni a számtechboltban
-
kiderült, hogy a ram nem kompatibilis egyáltalán az alaplapommal, ezért kicserélték 2 db 1 gigásra, de megint gondokba ütköztem mert nagyobb dolgokat nem lehet telepíteni crc hiba, hibás fájl, stb. hibák miatt. Egyiket önmagában teszteltem 1,5 órán át memtesttel (5-ször futtatta le ezalatt a teljes tesztet) és nem talált hibát, a másik ebben a pillanatban is fut és már 30+ezer hibát ír ki. ha valóban hibás, akkor tényleg ilyen sok hibát kéne kiírnia? -
sztem ilyen nincs -
Ironman2 #55559 Melyik oldalon lehet látni hamachi szervereket,amik jelenleg futnak? -
akkor ez egy anomália :D -
ugyanaz a márka, kingmax -
ugyanolyan márkájú memó? -
visszavittem, náluk jó volt, be tudott bootolni rajta a gépük, de adtak helyette egy másikat
ugyanezt csinálja a másik is.
frissítettem már biost, adtam plusz voltot a memóriáknak, állítottam valamit az időzítésükön (5-5-5-18 helyett 5-5-5-15-re, nem igazán tudom mire jó ez, de hátha), megpróbáltam egy gyengébb videokártya mellett is, de mindig ugyanazt csinálja. vagy folyamatosan újraindul, vagy megfagy a kép mielőtt behozhatnám a biost.
valszeg az alaplap szar, de akkor meg miért van az, hogy az 1 gigás memóriákat a létező összes slotban hibamentesen kezeli, ezzel meg baszik működni? -
Ironman2 #55554 És a routert meg sem tudom hivni.(192.168.0.1) -
Ironman2 #55553 Segitsetek légyszi,mert megőrülök.Ilyenkor miért nincs internetkapcsolat a másik hálózaton?A tunngle szerint minden rendben,de a router nem adja át a kapcsolatot a másik hálózaton:
-
XYZolesz #55552 Hali mindenkinek!
Lenne egy olyan problémám, hogy néha a gépem lefagy és a speaker zúg egyfolytában és ilyenkor csak a restart segít rajta és utána megy rendesen vagy furcsa sistergő hang jön a hangszóróból!
Meg azt vettem észre, hogy ez a lefagyás általában akkor szokott előfordulni ha neten nézek videót!
A konfigom:
Alaplap : Biostar TP55
Proci : INTEL Core i5-760 2.8Ghz 1156 BOX
RAM : KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 Blu XMP KIT
Vinyó : SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB SATA2 HD502HJ
VGA : GIGABYTE GV-R687D5-1GD-B HD6870 1GB PCIE
Ház : Thermaltake Armor A60
Táp : CORSAIR CX500W
Ezt én is tudtam... azért kérdeztem hátha. de akkor mind1 azé köszi
-
tudtommal a média gombokkal nem lehet. csak a média player eszi meg :/ -
Heló mindenki
Olyan kérdésem lenne hogy a winampot lehet valahogy irányítani a billentyűzeten lévő + gombokkal?
(mint a windows media playert) -
szar a ram
esetleg biosfrissítés, de én egyből visszavinném a ramot -
hello
gigabyte ep35 ds3 alaplapom van, benne 2x1gb 800mhz ddr2 memória, ma vettem emellé még egy 2gb 800mhz ddr2 memóriamodult de nem tetszik neki. Végigpróbáltam mind a 4 memóriafoglalatot, de a gép egyszerűen be sem akar bootolni, ha csak az új 2gigás ram van benne, felpörögnek a ventilátorok, pörögnek egy ideig, majd a gép újraindul, se kép, se hang, se alaplapi sípolás. Ha beteszem mellé a régi 1 gigás memóriákat, akkor kicsit tovább jutok, de akkor meg egyszerűen megfagy a legelső képernyőnél, amikor kiírja, hogy "press DEL to enter bios setup blablabla..." és nem reagál semmire. Régi ramokkal még most is kifogástalanul működik a gép. 3 év garancia, meg tegnap vettem és viszem is ma vissza, de hátha van valakinek valami ötlete azon kívül, hogy hibás a memória. 64 bites windowsról meg tudom, hogy az kezel 3 giga memóriánál többet, de mint írtam addig nem tudok vele eljutni, így ne ajánlgassátok. -
ledoka #55546 lenne egy problémám ami pár játéknál jön elő pl: GTA4-nél elindítom és egyből ezt dobja ki
a probléma ez: A "0x00000000" címen található utasítás a "0x00000000" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezhető el a következő művelet: read"
mit kéne csinálnom?
köszi a segítséget előre is !! -
sok gomb nincs rajta, nyomjad mindegyiket valamelyik csak jó lesz
-
Na igen, de nincs zöld gomb. :) A 1022-esnél ott van. De ezen nincs. -
tudom...
azt írják, hogy nyomd meg, és tartsd nyomva a zöld(?) gombot -
Erről van szó:
-
pl? ez kb ugyanaz :D
-
Sziasztok!
A probléma a következő: adott egy HP 1020-as nyomtató. Hogyan lehet megtudni, azt hogy eddig hány oldalt nyomtattak a nyomtatóval? Egy "információs oldal" nyomtatására szeretném rábírni a nyomtatót alapvetően ami esetleg tartalmaz más adatokat pl. sorozatszám stb, -
van egy amiről tudom h hasonló ahhoz amit te akarsz. ez a Abrosoft FantaMorph -
gregtom6 #55538 Nem, nem így gondoltam:)
Hanem hogy például két majdnem ugyanolyan kép közé szúrjon be egy képet, hasonló elven, ahogy te írtad, csak nem olyan abszurd módon:)
Például oldalirányú mozgásnál az egyik képen 45fokos szögben, a másik képen 46fokos szögben tartja a karját, és akarunk egy képet, ahol 45,5fokos a kar és a törzs szöge pl.
2011 van, és nincs ilyen program?:D
Még ötletem is lenne, hogy technikailag egy ilyen hogy lenne megvalósítható(ha feltételezzük, hogy tényleg alig pár pixelen tér el 2 kép egymástól) -
cmsworld #55537 Tex fájlt szeretnék HTML-be konvertálni.
Lenne valakinek ötlete hogyan lehetne megoldani? -
szval hogy van pl 2 képed, ahol egyiken a jobb láb van elől, a másikon a bal, és te azt akarod, hoyg a program rakjon be a 2 kép közé egy harmadikat (magától generáljon egyet), ahol a 2 láb egymás mellett van?
ezt gondold újra... :D -
gregtom6 #55535 Hy all!
Nem tudom, h hol lehetne feltenni ezt a kérdést, így itt kérdezek(elvileg általános segítségkérő topik, mégis mindig hardvereset kérdeznek)
Szóval van nekem egy képsorozatom, ami gyakorlatilag egy mozgást tartalmaz, a kérdésem, hogy van-e olyan program, amivel a képsorozat két egymást követő eleme közé beszúr egy új képet, ami a 2 képkocka köztes állapotát mutatná?
Remélem érthető. Help! -
SzocsA #55534 és az optikai meghajtó sem jó mármint hiába teszek be akármilyen lemezt olyan minth üres lenne pedig a vezérlőpult/felügyeleti eszközök/számítógép kezelés/lemezkezelésnél látja ki is írja hogy hány mb van a lemezen! -
SzocsA #55533 még mindig nem tudom leformázni a winyomat visszavittem az üzletbe ott gyorsformázással megcsinálta a srác
itthon akarok particíót csinálni rá és váratlan hibát ír ki!
mi a probléma? -
HELP pls!
2 DVD-íróm van, pár hétig nem használtam őket. Most próbálok, de nem akarnak írni.
Behúzom az író progiba az adatot, képet vagy akármit, elindítom az írást, DVD író elkezd felpörögni, villog a led és nulla %-ról nem mozdul ki az írási folyamat.
Próbáltam mind a kettőt, többféle íróprogival, többféle lemezre. Nem megy.
Ha valakinek van ötlete akkor légyszíves írjon. Köszönöm. -
Dean Winchester #55531 mobilrack-et beleraksz ilyen dobozba amibe aztán ha meggondolod rakhatsz dvd írót és lesz külső dvd íród
de lehet kapni ilyen vinyo tartót is amibe belerakod a vinyod aztán usb-t bedugod a gépbe és kész -
sziasztok!
Van egy Samsung 500gb 7200rpm 16mb SATA2 belső vinyóm! Szeretném külső vinyóként használni ezt a vinyót kivéve a laptopomhoz, mivel a pc-met eladom de ez a vinyó nállam marad! Hogyan lehet megcsinálni hogy külső vinyóként használhassam? köszi előre is -
ha a gépi izére gondolsz ott nem lehet. ha beszélsz ügyfélszolgalatossal azzal nem tudom, de személyesen a legbiztosabb :D és meg fogja kérdezni, hogy melyik csomagot akarod, van az ingyenes (adatforgalom alapú), aztán vannak a havidíjasak. -
Nekem gyanús, hogy valami üccsi borult rá :) -
Dean Winchester #55527 1777 - 3as gomb majd mondja szépen a lehetőségeket :D
nehogy a kiscsaj fizetőset aktíváljon
-
mennyen be t-mobile-ba és kérdezze meg, hogy aktiválva van e az internetelérés. nekem se működött, elmentem és nem is volt aktiválva :D aktiválta a kis csaj és utána jóvolt :D