Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
hello
gigabyte ep35 ds3 alaplapom van, benne 2x1gb 800mhz ddr2 memória, ma vettem emellé még egy 2gb 800mhz ddr2 memóriamodult de nem tetszik neki. Végigpróbáltam mind a 4 memóriafoglalatot, de a gép egyszerűen be sem akar bootolni, ha csak az új 2gigás ram van benne, felpörögnek a ventilátorok, pörögnek egy ideig, majd a gép újraindul, se kép, se hang, se alaplapi sípolás. Ha beteszem mellé a régi 1 gigás memóriákat, akkor kicsit tovább jutok, de akkor meg egyszerűen megfagy a legelső képernyőnél, amikor kiírja, hogy "press DEL to enter bios setup blablabla..." és nem reagál semmire. Régi ramokkal még most is kifogástalanul működik a gép. 3 év garancia, meg tegnap vettem és viszem is ma vissza, de hátha van valakinek valami ötlete azon kívül, hogy hibás a memória. 64 bites windowsról meg tudom, hogy az kezel 3 giga memóriánál többet, de mint írtam addig nem tudok vele eljutni, így ne ajánlgassátok.