64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Qkac01 #55725 Sziasztok!
Szükségem lenne a szakértelmetekre! Milyen tömörítő progit érdemes használni? Winrar? Van belőle teljes verziós progi? Köszi a segítséget! -
balcsi70 #55724 Okés,és akkor majd nézni kéne hogy mi hány fokos? De honnan tudom hogy mi a normális? Majd írjam be ide hogy mi hány fokon megy?
-
Puhos #55723 Szia!
BIOS-frissítés volt? -
Számítógép -> érzékelő -
balcsi70 #55721 Mondjuk Everesttel.De ott ha elindítom mit kell nézni?Hol?
-
Na császtok!
Ma vettem egy AMD Phenom II x2 Black Edition 3,2 ghz-es procit és az a helyzet hogy amikor beteszem a gépbe akkor nem akar elindulni.Nincs kép ,nincs pittyogás semmi.Az alaplapom egy GA-m57SLI-s4.Amikor meg visszateszem a másik procit akkor meg elindul.
Kössz előre is! -
Túlmegszik valami. Csekkold AIDA-val vagy Everesttel. -
balcsi70 #55718 Sziasztok.Egyik ismerősömnek a gépe ilyeneket csinál:"van egy érdekes jelenség a géppel, most újra bejött.A számítógép dobozában valami,elkezd szirénázni (ti-ta-ti-ta-ti-ta).Van benne valami veszélyt jelző dióda?vagy mi lehet ez? Olyankor leállítja,és újraindítás után már nem szól. Mi lehet ez?"Köszönöm a válaszokat. -
Sziasztok!
Ilyet szeretnék venni, van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban?
Erről lenne szó! Sistergés mennyire zavaró? Mikrofon mennyire érzékeny?
Ennyiért megéri?
Előre is köszönöm!
Üdv
Falkon -
Ha jól emlékszem beírtad már a kérdésed a Radeon HD series topikba is, de ha nem válaszoltak rá, biztos csak figyelmen kívül esett a hozzászólásod. Javaslom hogy emlékeztesd őket ismét a kérdésre, mert okos emberek járnak oda, biztos tudják a választ.
Szerintem amúgy 2 6850-es működne együtt, mert egy generáció (6xxx). -
Ironman2 #55715 Help! Nagyon kéne a segitség.Be akarom állitani a porttovábbitást a routeren,a Tunngle miatt,rámegyek az -add-gombra,és az istenért se rakja a listába.Mit csinálok rosszul? Itt van a kép,és az a sor amit be akarok vinni.Valamit nem jol irtam be?
A Tunngle az 11155-ös portot használja -
steweee #55714 4830-am van, cserélni akarom. 6850-re gondoltam. kérdés az, hogy később ha crossfire-ben szeretném használni, azt megtehetem-e minden különösebb gond nélkül, ha veszek egy ugyanolyan 6850-et amikor már olcsóbb lesz ?
vagy van vmilyen kikötése a dolognak, vagy létezik külön CF kártya, stb....
mire figyeljek vásárláskor ?
vagy elég lenne ha vennék egy 4830-at a mostanihoz ? -
ancarian #55713 Sztem a wifid nem bírja a 60megás netet. -
Nem lényeg már, megoldottam. Szerencsére gyorsan tudomásomra jutott, hogy ha elkezdem tapicskolni az F12-t restart után, akkor előjön egy boot menü, ahol lehet választani eszközt a boot-oláshoz. -
ancarian #55711 Sziasztok!
Szeretnék külföldi sportcsatornákat fogni. Milyen műholdvevőt javasoltok?
Illetve mire van még szükség ehhez? Valamint kódolt tv adásokat is nézhetek ennek a segítségével?
Kérem azok válaszát akik jártasak ebben a témában! -
Sziasztok!
SSD-re Win telepítés alatt állok és van egy égető problémám.
Ugye SSD-hez jó, ha bekapcsoljuk BIOS-ban az AHCI funkciót, viszont ezután nekem a gép nem próbál meg DVD-ről boot-olni, hanem megpróbálja betölteni a jelenleg fent lévő Win-t.
Kikapcsolt AHCI mellett meg megy a DVD-ről bootolás.
Fogalmam sincs mi lehet a probléma. -
Üdv!
CdburnerXP szerint a Verbatim DVD-R lemez szabad területe 4487,81 MB
.ISO file mérete 4,697 Gb
Egyrészt nem értem miért ekkora az iso, vagy miért ekkora a lemez.. :)))
Mindenesetre ezt dobja:
-
Bal0924 #55708 Sziasztok!!
Win7 alatt.
Hogyan tudom beállítani egy programnak hogy az alapprioritása magas maradjon?
Van egy programom. ami állandóan visszarakja normál-ra, hiába mondom neki, hogy magas legyen a prioritása...
Valaki tud valamilyen segítséget adni? -
Köszi, holnap megcsinálom. -
mega91 #55706 Üdv, mindenkinek ! Segítség kéne...
Vettem egy Asus RT-N10 router-t és a netet 1 gépre és wifin konzolra szeretném megoldani.
{Upc 60 Mbit-es netem van, és eddig arra az egy gépre modemen keresztül ment a net.}
Végig mentem az asus Quick Setup-ján // routerként állítotam be, észlete hogy dinamikus ip, és levdtem wpa2 jelszóval a wifi-t.
De nem működik valami miatt, mert 2 percenként megszakad a net a gépen és wifin egyaránt...
Firssítettem firmware-t az alap 1.0.1.6 volt és most 1.0.2.1, de nem segített...
pls help
Köszönöm előre is! -
"Néha a BIOS-t is reseteli, nem mindig."
cserélj elemet. -
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy első indítás után egyszercsak leáll a gép. Hol windows boot előtt, hol közben, általában bebootolnia nem sikerül. Második indításra minden tökéletes, mintha semmi sem történt volna. Újraindítás után nem áll le. Ha kikapcsolom és mondjuk 1 órát pihen, akkor utána sem áll le, általában csak akkor, ha este kikapcsolom és 8-9 órát le van állítva egyhuzamban. Néha a BIOS-t is reseteli, nem mindig.
Alaplap: Jetway M25GT4 Series
Proci: DualCore AMD Athlon 64 X2, 1900 MHz (9.5 x 200) 3600+
Videókártya: NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB)
DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
DIMM2: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
Windows 7 homenál kezdte, most frissen telepített Windows 7 ultimate alatt továbbra is fenn áll a hiba. -
sanya200 #55703 Épp most néztem ma került fel a 11.3, pedig délelőtt még néztem akkor még nem volt fent.Amúgy meg mindig innen szedem le, a hivatalos oldalról.HD5770-m van nem tudom miért nem tetszett neki az új driver, de talán ez 11.3 már jó lesz. -
sanya200 #55702 Hát nálam a 11.2-es okozta a gondot amióta a régi van nincs kék halál.Bár az amd-ati le van maradva egy hónappal még mindig csak a 11.2-es van kint holott már március vége van. -
sehogy sajnos. -
gregtom6 #55700 Hy mindenki!
Vista alatt hogy lehet letiltani a Direct3D gyorsítást(vagy hardveres grafikus gyorsítás, vagy minek nevezik)?
Nagyon fontos volna, ugyanis a Vista nem igazán szereti az OpenGL-el működő programokat, és nekem fontos volna, hogy használni tudjam normálisan(bugosan jeleníti meg a dolgokat). -
Puhos #55699 Szia!
Én mindig a legfrissebbet rakom fel, és az AMD oldaláról töltöm le. Nekem még az új driver sosem okozott kék halált. A régit eltávolítom, és utána még lefuttatom a driver sweepr-t is, hátha marad még utána valami. Próbáld meg az AMD oldaláról a drivert leszedni.
Innen! -
sanya200 #55698 Tudtok ajánlani valami normális catalyst drivert?Korábban írtam hogy sok a kék halál és nagyon valószínű hogy emiatt volt.Úgyan úgy 6gb ram van a gépben és amióta visszaraktam a gyári catalyst lemeztől a drivert egyszer sem volt kék halál, már vagy 1 hete.Szóval az újak egy kalap szart nem érnek, amióta régi van nincs gondom, de a crysis vagy a lego star wars alatt nem mindig jó az animáció, szellemképes vagy milyen tőle.
Most 10.5-ös van fent és nincs kék halál csak 1-2 játéknál van egy kisebb bug. -
ricsa008 #55697 új Ultima Prime van fent -
Nekem Total Commander vmi régebbi verziójánál csinált ilyet. Újabbat tettem fel, és többszöröse lett a másolási sebesség, esetleg próbáld meg. -
ricsa008 #55695 sziasztok
egy amatőr kérdésem lenne
vettem egy 16gb-s Kingston Data Traveler pendrivet-ot
és 1000-1500 kb/s el másol rá a gép nem lehet valahogy gyorsabb műküdésre bírni mert a 4gb-s os ra is ugyanugy másol -
KAKOLUKIA #55694 Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0
4GB (mint mondtam) és nem számít az max. 25000-30000ft-ot költenék rá. -
Noodlee #55693 Milyen alaplapod van, a legfőbb kérdés ez.
Mennyi ramra lenne szükséged,mire kell a gép, és mennyit szánsz rá. -
KAKOLUKIA #55692 Helló!
Milyen RAM-ot vagyek?
Ezen a linken nézelődtem:
http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/memoria_ram/
(csak 4GB-os Kingstone a jó)
Itt a 400MHz sokkal drágább, mint a 800MHz. Miért? Minél kevesebb a száma, annál jobb?
+Típusát tekintve melyik a legjobb (DDR,DDR2,DDR3 vagy SDRAM)?
Egyébként azért kell RAM, mert VirtualBox-ban szeretnék egy új, Windows 7-s virtuális gépet (most XP-m van). Van esetleg valakinek tapasztalata ebben, az XP-t lecserélni nem szeretném, de jó lenne egy Win7 is. -
DIESEL DOG #55691 Sziasztok! Lenne egy nem hardware-es kérdésem ha nem bánjátok...
Egész véletlenül nem tudtok valami online TV szerűséget? Most nem az ilyen RTL Most meg hasonlókra gondolok, hanem egy olyanra ahol belehet fogni pl. a TV2-őt, Discovery-t, Nat.Geo-t, stb, stb, stb...
Ha valaki tud valami megbízható, normális TV-s dolgot és megosztaná velem, azért hálás volnék... :) -
Tóth Balázs #55690 Sziasztok!
Ma jött először elő ez a problémám.
Ha bármi videót nézek a neten, rádiót hallgatok vagy bármi hanghoz kapcsolódót és közben az egér görgőjét használom (akár másik lapon, de akár másik programban is), vagy a böngésző gombjait (pl. vissza, új ablak stb) használom, a hang borzasztó szaggatottá válik, gyakran még be is lassul. Csinálja minden böngészővel nekem.
Valaki találkozott már ilyennel, ismer megoldást?
Előre is köszi! -
meg egy kiegeszites:otthon Magyarorszagon a 15mbites net alatt is az ami ami kinn a stabil O2 mobilnettel,tehat ez sem lehet a bibi -
koszi a valaszt..
a szitu az,hogy ezt mar kb a 3. laptop produkalja velem,es csak WINxp alatt.linux alatt semmi gond.
mindegyik gep inteles,core duo,2gb rammal,es nem fut semmi alkalmazas a hatterben sem.ergo: a gep hideg es alapon jar.
az iment eppen egy samsung drivert szedek le,es tolti is,,hivatalos oldalrol,de kozben beugrottam a legfrissebb Nvidia driverert egy lapra...(ez is hivatalos oldal)..
nah,mikozben szedi az egyiket jol,a masik letoltes mar restartot kepez.
de van amikor fileket huzok innen onnan,:))egyszerre 4-6ot,es nem csinalja ezt...agyrem -
lviktor #55687 hali! adott egy Kingston 8Gb-os pendrive. a gond az, hogy elkezdek másolni rá (nagyobb dolgokat 1-2 Gb), és kb . 25-50% között teljesen leesik a másolási sebesség, majd megáll, és azt írja ki a Total Commander hogy: hiba!nem olvasható. Ezt most kezdte el csinálni. nemrég telepítettem windowst és azóta, előtte minden fasza volt.
Már minden lehetséges USB csatlakozóba bedugtam a gépemen (még USB 3-ba is), mindenhol ezt csinálja. az az érdekes, hogy kisebb dolgokat tudok rá másolni, de pár száz megabyte már gond. már megformáztam NTFS-re, Fat32-re is, de semmi. az ideg megöl! mi lehet a gond? tanács? hasonló eset? ja és próbáltam már más programokkal is másolni rá, Valaki segítsen, mert széttaposom.... :D THX
Win7 64bit
Viktor
-
Athem #55686 #55685 : 1. Én megfigyelném a gépemet hogy mennyi az energia forrása és hogy az adott esetben melyik memória telikbe ilyen esetekben, illetve figyelném a GPU,CPU,HDD hőmérsékeleteket is + az alaplapét.
2. Ha nem éri el egyikse a kritikus szintet, akkor javaslok egy teljes körű gép tisztítást, vagy letesztelni magát a gépet hogy miért csinálja ezt a jelenséget azaz go szerviz.