<b>!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérõ topic</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
am igen, ha nem pwm-es akkor fullon megy a venti
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
Asus P5Q-EM , Intel Core 2 Quad Q8300 , 3 GB DDRII , Nvidia Geforce 9600GT 512 GDDR3 , 250GB
szerint.
Nem kell-e valamit a BIOS-ban beállítani?
A konfigom: Alaplap: GA-EP35DS4 (Giga-byte)BiosF6 Ram:800Mhz 2x2GB KLDE88F-B8HS5 (párban) Proci: Intel(R)Core(TM)2DuoCPU [email protected]
Lenne egy problémám kazettáról venném át a lagzit a gépre az rca dugón keresztül.A winfast pvr2 2.0.3.28. programmal avi formátumban de a felvétel 20gb-ot foglal a gépen pedig még csak 1h vettem fel.
Ha dvd vagy mpeg2 kiterjesztésben veszem fel akkor meg az a problémám ,hogy nem találok egy magyar programot amivel könnyen megtudnám vágni a filmet 2darabba hogy ki tudjam írni dvd-re(dvd v. mpeg2 formátumban 9gb 4h).
Nem akarnám konvertállni se.
Abban kérném valaki segítségét, hogy hol tudnám beállítani a programban (hogy kisebb legyen a formátumnak a mérete de a minõség ne romoljon?
valami egyszerû vágó programot is ajánljatok már magyarul mert azt se találok ami mpeg-t vagy dvd formátumot tud vágni?
Válaszotokat köszi elõre is
Szerintetek mi lehet a baj,hogy csak egy magot ir minden,az eszkozkezelo meg rendesen irja,de most az everestben pl mag helyett dioda lett nem ertem az egeszet, 1 hetes laptop...

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgõ vonat lámpáit, a mozdonyvezetõ pedig három idiótát a síneken...\"
proc: intel core 2duo E8200 2666 mhz
memória: CSX 2x2048Mb DDR2 800Mhz CEC FAN KIT
alaplap: gigabyte ga-p35-ds3
vidkari: gigabyte geforce 8800 gt
Coolermaster ház RC 331 KKN1 Gp elite benne 2 zalman házhûtõ
samsung dvd író
TÁP!!! Corsair VX450W
kb 2 éves, használt, vinyó nélkül(mert azt megtartanám)
szerintetek mennyit ér ez a konfig? köszi elõre is:)
"The AGI
http://shaman.uw.hu/articles/bios_jelzesek.html
Szeretnék elmesélni egy történetet. 2-3 hete lehetett hogy a processzorhûtõ elkezdett nagyon zajos lenni, mondom sebaj veszek helyette másikat, addig itt van ez a passzív hûtõ, berakom azt. Aztán egy hete nem mindig akart bekapcsolni a gép. Egy hosszú sípolással fejezte ki nemtetszését. Elõször arra gondoltam, hogy végzetesen túlmelegedett a processzor és emiatt nem kapcsol be, de azért próbálkoztam tovább. Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, úgyhogy megpróbáltam megtisztítani a HDD kontaktokat, mert volt már olyan hogy nem ismerte fel az egyik merevlemezt. Jójó hülye próbálkozás volt, elismerem. A gépet hagytam egy éjszakán át "pihenni", másnap kifogástalanul mûködött. Megnyugodtam. De ez egyre gyakrabban megtörtént, míg tegnap már sehogyan sem sikerült mûködésre bírnom. Fogtam magam, és elkezdtem megtisztítani a csatlakozópontokat, HDD, Ram, ezek után már nem csak egyet sípolt, hanem "- - - -" szerûen. "jesszusom, még jobban elrontottam" gondoltam magamban, de aztán észrevettem hogy a ramokat rosszul raktam vissza, megigazítottam és már megint csak egyet sípol. Ez minek a jele lehet? Processzor? Alaplap? Videokártya?
Kérlek segítsetek, Hardverguruk. Elõre is köszönöm.
Be happy. :) Running!
Azóta szenvedtem vele nagyon sokat, megkérdeztem máshol is, arra jutottunk, hogy lehet meghalt az alaplapi IDE csatlakozója... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello.
Van egy gépre kötve SATA csatlakozóval egy HDD és IDE kábellel 2 olvasó.
A probléma, hogy bárhogy jumperolom, vagy ha csak egy olvasót kötök be, akkor sem érzékeli a BIOS... :S Csak a winchester érzékeli.
A BIOSban 4 hely van neki (2 db IDE master és slave, 2 db SATA master 1 és 2).
Bárhogy próbálom, nem sikerül. Próbáltam úgy is, hogy a winyót átkötöm SATA2-re, akkor azt rögtön felismerte. De az olvasókat nem akarja. Áttettem egy másik gépbõl a mûködõ olvasómat, azt sem ismerte fel... valami ötlet? :)
Elõre is köszönöm.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Megosztás mint anyamtyukja.dipmap.com - korábban ezzel mûködött.
van egy rendszer, két szerver van benne, az egyik 2003, a másik XP Prof.
Na, ezen ment egy GeoVision kamera rendszer, míg meg nem halt.
A jelenség, hogy belülrõl a hálón belül minden látszik, de kívülrõl nem lehet hozzáférni, sehogy, a tulaj meg nézegetné a kamerákat netrõl.
Állítottam a tûzfalon, hozzáadtam kivételeket, távoli asztaltól és a GV-tõl kezdve még a karácsonyfát is, a legnagyobb haladás az volt, hogy bejött az egyik kameranézegetõ sfw nyitólapja, de a bejelentkezésbe már belehalt.
Ötletek? Kösz, ha segítetek!
Isti
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Seagate ide hdd-hez vettem külsõ házat, ezt valahogyan win 7re is lehet használhatóvá tenni, mert a win 7 nem ismeri fel (unknown device és semmi mást hibaüzenetet vagy egyebet nem ad) ( nincs is rajta a kompatibilitási op. rendszerek közt. a win 7)
elõre is köszi
every damn day
ha nem értettem jól a kérdésed, akkor, fogod magad, biosba elsõdleges bott eszköznek kiválasztod a hdd-t
vagy win7 dvd be, javítás menübe, pedig aszem van megoldás rá, hogyha a boot szórakozik, persze elõtte töröld le az xp összes maradékát.
Segítséget szeretnék kérni. A gépem nem indul el csak csökkentett módban. Mikor bekapcsolom elkezd csíkozódni, lásd majd a képeken. Normál módban tölti a windows majd fekete képerõnyõ és kikapcsol a monitorom készenléti üzemmódba. Csökkentett módban is csíkos és 640*480-ról nem lehet megváltoztatni a felbontást pedig széles képernyõs monitorom van. A boot is csíikos. Kivettem a vga kártyát majd visszatettem, kiporszívóztam az egész gépet, mert elõször arra gondoltam, hogy valami érintkezési hiba lehet. De már 20 bekapcsolás után is ezt csinálja.
Vírus elvileg nincs rajta a héten volt nod, spybot, adaware futtatva. A nod egyébként állandóan mûködik.
Asus p5kc
2*1gb geil memória
geforce 7600gs vga kártya
A gép több éve tökéletesen megy. Tegnap csinálta elõször de akkor még csökkentett módban nem volt csík majd újraindítás után jó lett. Ma újra ez lett vele de már csökkentett módban is rossz.
Mivel tudom megnyitni a .eml kiterjesztésû fájlt?Kaptam e-mailben egy ilyen fájlt ,de nem jeleníti meg a tartalmat.Gmail-es mél címrõl van szó.
Lenne egy elég idegesítõ problémám... egy pár napja nagyon belassult a gépem, így újra raktam a win7-et. De körülbelül 2 óra alatt rakta föl, és ugyan olyan lassú minden, semmi "nem válaszol"!!! És már mindent próbáltam... Sata kábelt is cseréltem...
A winyóm: Samsung HD322HJ (1 éves, szóval nem hiszem hogy baja van!)
Ha valakinek van tippje! Elõre köszi!<#help>#help>
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Van egy olyan gondom, hogy elromlott a hangszóróm. Emiatt össze szerettem volna kötni HDMI kábellel a videokártyát és a monitoromat, mert a monitoron van valamilyen hangszóró és az jelenleg elég lenne.
A probléma az hogy így nagyon rossz a képet kapok, az a baj vele, hogy homályos, egyáltalán nem olyan szép éles mint a DVI kábellel.
win7 64 bit-em van, 24 colos 1920*1080-as felbontású a mmonitor (nem tudom hogy ez számít-e)
Meg lehet ezt oldani valahogy?
\"fingjál bele a rencerbe\"
mit rontottam el?
a foglalási egység mérete mekkora legyen 1 TB nál? hagyjam alapértelmezetten