64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
SzocsA #58724 LEhet nekem is valami hasonló bajom van két hozzászólással lejjebb! Bár nem lassul a gép hanem kifagy! és nem csinál semmit! megfürödtem stb ugyan úgy volt megfagyva! 20 perc után is! a Num lock sem reagált!
Lehet a RAMjaim szartak be! az egyik játéknál kiírja hogy kevés a memória ezért lejjebb vette a játék a textúra minőségét!
Tegnap kezdte ezt csinálni délután elég sűrűn! kifagy! újraindítom, van amikor be se tölt! megnyomom a power gonbot kikapcsol, betölt az üdvözlőszövegig és megfagy!
először úgy volt hogy csak akkor fagyott meg mikor elindítottam a firefoxot! akkor csökkentett mód delete a program! újraindítom normálba az xpt jó! felteszem újra a firefoxot és mikor elindul lefagy!
mást nem próbáltam elindítani Tsen akartam beszélni a klántársakkal hogy mi van és ott is egyszer megfagyott!
firefoxból felraktam régebbi verziót és most jó! -
Sztem sem, mert ha nem elég a gépnek a kakaó a táp miatt, akkor egyszerűen leáll. -
nem okoz lassulást egy táp -
Strigori88 #58721 Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy ha a táp nem elég erős, az okozhat e lassulást a gépen ?(Nem vagyok szakértő, de én eddig úgy hittem ha a táp nem elég erős akkor a gép le áll mikor szüksége volna több áramra)Videókártya:GTX 550ti(1GB), Proci: AMD Athlon II X4 641-es (4x 2,8 Ghz), memória:4GB DDR3 1333, a driverek frissek és a konfig nem úgy teljesít ahogy elméletben kéne,
és mivel már másra nem tudok gondolni a 400W-os gyengécske tápban gondolnám a hibát.
A segítséget előre is köszönöm!
Strigo -
Cnut #58720 Megoldódott. Tényleg megadta magát, de szerencsére 9999999 próbálkozás után egyszer elindult, kimentettem amit kellett, hdd sentinel megerősítette, hogy vége és kész. -
cadmonadam #58719 Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mitől halhatott meg az egyik videókártyám: Geforce 7900 GT. Kivettem a gépből, majd 2 nap múlva visszaraktam, s azóta meg sem nyikken (egyáltalán nem kap jelet a monitor). Próbáltam másik gépben, ott is ugyanez. Lehet videókártyát javíttatni, vagy már kuka?
Köszi
Adam -
Atilorn #58718 Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy a laptopom ventilátora bekrepált. A szervizben mondták, hogy cserélni kell, ami 19 ezer+5 ezer szerelési díj. Egy jó ideig nem tudnék rá keretet fordítani, és érdekelne, hogy alternatív megoldásként megcsinálhatnám-e azt, hogy a laptopot az alsó fedele nélkül egy állványféleségre tenném, ami alulról nyitott, lenne alatta hely, így alátennék egy bika ventilátort, ami fújná alulról a levegőt. Előre is köszönöm a válaszokat -
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos egyik megoldás se segített. -
atiloki22 #58716 Most elkezdtem futtatni újból, és ismét talál hibákat. Akkor marad a szervíz, ugye? -
atiloki22 #58715 Az a helyzet, hogy ezzel a programmal már próbáltam, tegnap 6 óra alatt talált kb 6 hibát, de viszont ma már nem talál semmit. -
Üdv!
Ma cseréltek adsl modemet nálunk, és Zyxel P660HN-T3A típusú wifis modemet hoztak. A net működik, de a hátulján lévő 4 LAN csatlakozó közül csak az egyikkel megy. A másik háromba beduva sehogy sem akar.
A routeren a DSL csatlakozója ugyan olyan mint a LAN kábelé, és lötyög benne a telefonkábel csatlakozója. Lehet h ez nem jól érintkezik és ezért nem működik a másik 3 LAN csatlakozó?
Vagy manapság már olyan a vége a telefonvonalnak mint a Lan kábeleknek szokott, tehát az a nagyobb típusú? -
"Esetleg itthon le tudom-e tesztelni, hogy biztosan a ram-e a hibás"
memtest -el persze
-
atiloki22 #58712 Sziasztok!
Nemrég cseréltem le a ddr2-es ramomat (Kingmax 2x2 gb 800 MHz) ddr3-asra (Samsung 2x2 gb 1333MHz). Miután bekapcsoltam, nem indult, de szervízben bios frissítéssel elvileg megoldották,(bár így is csak 1066-osnak ismeri fel a gép) de most néhány óránként lefagy a gép. Az alaplapom Asus p5kc.
Esetleg itthon le tudom-e tesztelni, hogy biztosan a ram-e a hibás, ha igen akár ezt ki is javítani? Előre is köszi. -
A start menüben van egy Bluetooth Suite alkalmazás, de az el sem indul, még rendszergazda módban sem.
Tűzfal nélkül is megpróbáltam, de úgy sem megy. Fél percig világít az adapter, aztán elalszik. Az eszközkezelőben azt mutatja, hogy az eszköz megfelelően működik. -
Mindenképpen meg kell próbálni a start menüből elindítani.Általában felugrik egy olyan párbeszédablak hogy: A driver nem ment át a windows logo tesztelésen...stb.,ezt viszont jóvá kell hagyni különben az alkalmazás működésképtelené válik.Persze más alkalmazások (antivírus,akár a tűzfal) is blokolhatják. -
Üdv mindenkinek!
Tegnap vásároltam egy Trust 17772-es bluetooth adaptert. Telepítés rendben, felismeri a gép, viszont a kis bluetooth ikon nem jelenik meg, és a telefonokat sem ismeri fel. Egész éjjel tököltem az újratelepítéssel, a haszutmellémafor állandó olvasásával. Mindent jól csináltam lépésről lépésre, a gép mégsem hajlandó tudomást venni róla. Az eszközök között kijelzi, de csatlakoztatni semmit sem lehet hozzá.
Mit tehetnék?
Előre is köszi a segítséget! -
Cnut #58708 Sziasztok!
Kicseréltem az alaplapot (Asrock 970 Pro3-ra), processzort, memóriát a gépemben és azóta a belerakott 2 hdd-ből csak az egyiket ismeri fel. Mindkettő 1TB-os Samsung, csak az egyik 7200rpm (ezzel vana gond), a másik 5400rpm-es. Nem hinném, hogy a táp lenne szűk keresztmetszet (Trust 570W), mert az upgrade előtt 4hdd-t hajtott.
Amit próbáltam:
-BIOS, driverek, raid stb frissítés
-kábelek kicserélése a 2 hdd között és mindenféle kábelvariációk
-BIOSban a sata vezérlőt IDE, RAID módra átállítottam
-kihúztam a dvd olvasót, a jól működő hdd-t, gyengébb videokártyát tettem be, hátha táp
És semmi. Létezik, hogy a csere annyira megviselte volna hogy kimúlt?
-
Sziasztok!
A napokban elhatároztam, hogy újítok a monitoromnál.. Elsőnek egy TV/monitorra gondoltam... Mert van Ps2-m és szeretnék ugye jobb minőségben játszani. Ez miatt vennék olyat, amin van SCART csati.. 24", vagy 22". Lehetőleg LED, de jó lenne LCD is. Viszont néztem, hogy míg egy TV/Monitor eléggé drága, addig 40 ropiból, mert annyit szánnék rá, olyan monitort tudok venni, ami LEDes és megszólal... Nem tudom, hogy az megoldható-e, hogy sima monitorra kötöm a Ps-t.. És üzemel rajta... SCART-tal.. Eléggé macerás kérdést, de hátha tudtok segíteni... -
Tűzfal van-e? Hát a netkapcsolat meg van-e osztva? -
Ekos #58705 Üdv!
egy tl-wn321g -n keresztül csatlakoznék a pc re internet céljából iphone-ról, de nem igazán sikerül.
AdHoc hálózat létrehozásával próbálkoztam, a kapcsolat megvolt jelezte a telefon a wifi kapcsolatot,de a netre nem csatlakozott.
Ha van egy jó ötlet/megoldás köszönöm. -
Mi is így vagyunk vele. 32-es nem fér el, így ha tönkremegy a CRT, akkor vakarózhatok, hogy szerezzek egy jobbfajta 26-ost. -
Na mind1, ilyen vackot nem veszek mégsem. De nem igaz basszus, h mindenhol csak ezeket a böszme nagy TV-ket nyomatják, ezt a 26-os méretet meg alig látni... -
Lehet valami bennragadt cucc. -
Hali!
Tescoban nézegettem JVC tv-ket, felírtam a típusát. Itthon neten utána akarok nézni, máshol nem is látok ilyen terméket... JVC honlapjára felnéztem (link), a JVC létezik, h nem is gyárt tv-ket hivatalosan? :O Ez vmi teszkós szutyok lehet JVC felirattal? :/ -
Ám a C:\documents and settings\fiókodneve\local settings\temp mappában lehetnek ideiglenes fájlok a telepítés során,a lemezkarbantartó is jó segítség. -
Rendszer-visszaállítás? -
balcsi70 #58698 Sziasztok! Van nekem egy Advent 7209 laptopom,és ebbe szeretnék venni alaplapot(legalábbis keresgélni szeretnék) és ezt írta ki az Everest:alaplap.Ebből miket kell beírni mert én már mindenhogy próbáltam de nem sikerül találnom. Nem ezt kell keresni? :Alaplap neve "Intel Corporation MPAD-MSAE Customer Reference Boards" Köszönöm a segítséget.
Üdv. -
Nem hagyott semmit se a mappájában és a mentését is töröltem, de köszönöm a segítséget!
Más ötlet esetleg valakinek? -
Lehet, h még hagyott vmiket a mappájában. Nézz utána, és ha van még vmi, azt töröld le manuálisan. Meg a mentése is foglalhat helyet, bár az nem szokott sokat általában. -
Az is érdekelne, hogy vissza lehet-e valahogyan szerezni azt a fél gigát. -
Sziasztok!
Felraktam egy játékot, de mivel nagyon sok helyet foglalt (nem gondoltam, hogy ennyit fog) ezért egyből le is szedtem, de most kb. 0,5 GB-bel kevesebb helyem van, mint előtte.
Ez mitől lehet? -
Melegedés miatt is leállhat a rendszer, vagy egy beragadt gomb. -
McLos #58692 Adott 1 hp palivion dv 6960-as notbook ami nem kapcsol be. Bekapcsolasra reagal ledek villanak ventilator indul de rogton le is all. 1x sikerult elinditani akkor ment egesz nap kikapcsolta. Masnap ugyanez a hiba azotan nem indul. Aksia nem a legjobb de halozatrol sem indul. Mi lehet a problema? -
Érdekes, leszedtem a CPUID programot, ez majdnem 10 fokkal kevesebbet mutat, mint a másik tegnap este ugyanilyen tevékenység mellett. Pedig nem is sikerült kitisztítanom.
-
Mondjuk az is erőforrás igényes ha 480p-nél nagyobb felbontású videókat nézel benne.Szóval ha nem megy a tavaszi nagytakarítás akkor próbálkozz az előbbivel. -
Képet, pls. -
Nem változott semmit sajnos. Nem sikerült kipucolni a ventillátort és a hűtőket. Valahogy rá van építve az egész a gép aljára, azt pedig nem lehet levenni. -
Próbáld ki, mennyit számított neki. Rakd össze, és nézd meg most a hőmérsékleteket. -
Hát... Néztem videókat, én is nekiálltam. Kiszedtem minden csavart alulról, felül leszedtem és kitakarítottam a billentyűzetet. Viszont a gép alját nem engedte leszedni, így nem fértem hozzá semmihez. Fura... Remélem nem kell emiatt elvinnem szervizbe és költeni rá jópár ezret. -
Sajnos nem tudok segíteni, nekem is ez az első notim. Csak hallottam, h ilyenkor érdemes kipucolni. Mindenképp kérdezz meg olyat, aki tapasztalt ebben már.