Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
SzocsA #58724 LEhet nekem is valami hasonló bajom van két hozzászólással lejjebb! Bár nem lassul a gép hanem kifagy! és nem csinál semmit! megfürödtem stb ugyan úgy volt megfagyva! 20 perc után is! a Num lock sem reagált!
Lehet a RAMjaim szartak be! az egyik játéknál kiírja hogy kevés a memória ezért lejjebb vette a játék a textúra minőségét!
Tegnap kezdte ezt csinálni délután elég sűrűn! kifagy! újraindítom, van amikor be se tölt! megnyomom a power gonbot kikapcsol, betölt az üdvözlőszövegig és megfagy!
először úgy volt hogy csak akkor fagyott meg mikor elindítottam a firefoxot! akkor csökkentett mód delete a program! újraindítom normálba az xpt jó! felteszem újra a firefoxot és mikor elindul lefagy!
mást nem próbáltam elindítani Tsen akartam beszélni a klántársakkal hogy mi van és ott is egyszer megfagyott!
firefoxból felraktam régebbi verziót és most jó!