64012
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
egodzzo #59847 ok, megnézem este, kösz. -
Blum #59846 Ha van tuning,akkor tegyel vissza mindent defaultra.
De ez elott probald meg csokkentett modban inditani a Windowst (bootolas elott surun nyomogasd az F8-at.) -
Blum #59845 Ez siman lehet szoftveres problema is. Ahogy ismerem az AMD drivereit,ez egyaltalan nem meglepo. Driver Sweeperrel pucold le a komplett VGA drivert es rakj fel 1-2 regebbi verziot. Ha tovabbra is fennall a hiba,akkor VGA vagy alaplap hiba lesz,ebben az esetben erdemes lenne masik konfigban megprobalni a dolgokat. -
szaszmarci #59844 hello
egy olyan gondom lenne miszerint az újonnan összetákolt gépem,néha azt csinálja inditasnal,hogy a windows betöltése után mikor az üdvözlő képernyőjének kéne jönnie ott kikapcsolja a monitort. de nem mindig ! Amikor kikapcsolja akkor is betölt a win mert a hangszórón hallom hogy a win bejelentkezett.mi lehet a hiba ? win 7 64 ultimate van fent. Alaplap z77 extreme4 I5 3570k proci Corssair force gt ssd .Corssair vengance 1600 ddr 3 8Gb rammal . -
Ja, beraksz helyette egy másikat... De ha minden más jó akkor kizárásos alapon az alaplap a szar. -
MaRee #59842 Lefuttattam a windows memory diagnostic toolt, az nem talált problémát, bár kételkedem a hatásosságában. Lefuttatok egy memtest86+ -ot és meglátjuk. Ha az se talál, akkor esetleg az alaplapot le lehet ellenőrizni valahogy? -
Vagy az alaplap. -
MaRee #59840 Legújabb kékhalál valami MEMORY_MANAGEMENT. Ez meg a PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA megy felváltva. Ezekszerint akkor lehet hibás a memória vagy ilyesmi gondolom.
-
De hátha majd más tud valamit mondani rá, de szerintem ha VGA biztosan jó akkor alaplap.(de azért áttehetnéd VGAt is egy másik gépbe hogy ott van-e gond) -
Nem, teszteld le egy másikkal, nem elég egyértelmű a hibajelenség. -
egodzzo #59837 Vagyis vigyem vissza garba, és cseréltessem az alaplapot? -
Akkor alaplap. -
egodzzo #59835 Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy config -ot:
asrock h77m-itx, xfx 7850 1gb, i5-3350p, fsp hexa 400w, 8gb corsair vengeance
Sajnos véletlenszerűen dobál fekete képernyőt amely 1-2 mp ig tart, majd magától visszaáll a kép.
A rendszer az adott idő alatt is üzemel, megy a hang, fogadja az input -okat egér bill -ről. Csak a képernyő megy el másodpercekre játék közben is és simán csak ha böngészek a neten akkor is.
Kábeleket ellenőriztem, minden a legfrissebb, semmit nem overclock -oltam, Windows 7 64bit van rajta. Küldtem rá vga stress test -et 2.5 perc alatt 73C -ig melegedett (74% -ig küldte a ventit), de hiba nem volt.
-
MaRee #59834 Megcsináltam mind a két tisztítási módszert, de semmit nem talált. :\ Pedig kb ugyan azok a "tünetek",mint amit írnak. -
[URL=http://support.microsoft.com/kb/897079/hu]"Random programleállások" illetve BSoD hibaüzenet problémára ilyen jött ki.[/URL]
Érdekes... -
MaRee #59832 Minden drivert újra installáltam, most eltűnt a taskbarról a lenti probléma, viszont random programleállások vannak néha még mindig, meg olyan szintű fagyások, hogy semmire nem reagál a gép. Ja, meg egyszer újra is indult csak úgy magától. A kékhalál azóta nem jelentkezett, de valami ilyesmi volt asszem, hogy PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. -
Alaplapi driver telepítve?
Milyen kóddal kapsz kékhalélt? -
MaRee #59830 Friss windows telepítés után szarakodik a gép, a taskbarnál a 'hardver biztonságos eltávolítása' ikonnál a HDD van írva, az eszközkezelőben pedig két sárga felkiáltójeles van:
SAMSUNG
SM buszvezérlő
Ebből a samsung szerintem a telefon usb kábele lehet de nem tudom miért írja, mikor működik, az SM buszvezérlő pedig nem tudom, hogy micsoda.
Emellett az Everest nem ismeri fel az alaplapot (Gigabyte P61-S3), lehet ez a baj? Egyébként meg folyamatosan baszakodik a gép mióta újra raktam, random programok leállnak, vagy kék halál. A windows update minden frissítést felrakott.
-
Soksok órára áramtalanítva lett minden, és most jó. -
Net bejön a modembe. Onnan megy a routerbe, ahonnan tovább a gépbe. Este óta a wifi működik, a net a gépen nem. Mi lehet a gond? Mindent ujrainditottam már többször is. -
RAMyMamy #59827 a folyamatos recsegés elmúlt, most már csak akkor csinálja, ha a hangerőt állítom. Plusz a bal oldal kicsit mintha halkabb lenne, mint a jobb.
a gépház előlapi csatlakozóját használom, ahogy írtam, fejhallgatóval és a windowsban, a lejátszóeszközöknél csak ezt tudom beállítani, hogy adjon hangot. viszont most kipróbáltam, hogy ha közvetlen a hangkártyára csatlakoztatok valamit, úgy abszolút nem szól semmi (ilyenkor hangszóró/sztereó keverőre állítja magát). ahogy bedugok valamit, reccsen egyet bal oldalt és ennyi. a win7 szerint működik, elméletileg szól, csak gyakorlatilag nem.
mi lehet a baja? -
Igen, wifi. -
Blum #59825 Oszinten szolva,fogalmam sincs. Soha nem foglalkoztam ezzel,azt tudom hogy en eddig VLC-vel vagy SplashPro-val barmit letudtam jatszani bamrilyen kodek nelkul. -
köszönöm, nekem nem dobta ki a kereső a win 7 fórumát...A kodeket azért kérdeztem mert találtam döbbfélét is win 7-hez, nem igazán értem, azokat kinek ajánlják/készítik akkor, esetleg komoly videókészítőknek/vágóknak lehet szüksége rá? -
Blum #59823 Win7 topik
Semmilyen kodek nem kell mar. -
nem találtam Win 7-es fórumot, ezért itt kérdezném meg, hogy milyen kodek pakkot ajánlotok 64 bites Win 7-hez? Egyáltalán kell ehhez kodek pakk, mert eddig minden filmet lejátszott kodekek nélkül is! -
Wi-fit használsz? -
Hello, egy jó pár hónapja küzdök azzal a problémával, hogy lefagyogat a gépem,elmósodott hang kíséretében, elnémul, de pár perc után visszarázódik. Egy Asus K52 notebook-ról van szó, minden gyári. Először azt gondoltam, hogy a windows-szal vagy vmelyik hardverrel van gond, de feltűnt, hogy a fagyás/megállás csak netezéskor jön elő. Skype-nál letöltéskor, komolyabb adatforgalomnál, nagy mennyiségű képet tartalmazó weblapok betöltésekor szokott előfordulni. Az a furcsa, hogy kiszámíthatatlan van, hogy 2 órát is tudok skypeolni fagyás nélkül, van hogy 10 percenként befagy, úgy, hogy semmi más nem megy a háttérben.
Tapasztalt vki hasonlót vagy van ötlet mi lehet a probléma? Hálókártya kizárható, mert amikor a router mellett vagyok nincs semmi ilyesmi, csak amikor távolabb megyek tőle.
Köszi. -
ludilud #59819 Sziasztok.Üdvözlök Mindenkit .Egy elég furcsa kérdésem lenne amelyben szeretném kikérni a véleményeteket.Kérlek segítsetek ha van valamilyen ötletetek a dologgal kapcsolatban.TEHÁT:Adott egy kb 1 hónapos asztali számítógép amiben egy Asus p8 Z77M típusu alaplap van.2 nappal ezelőtt éppen interneteztem a gépen amikor a rossz idő miatt hírtelen pillanatnyi áramszünet lépett fel,melynek következtében a gépem netezés közben hírtelen leállt,majd rögtön újra is indult.Ezt követően úgy gondoltam,hogy megvárom amíg egy kicsit javul az időjárás.Ezért a teljes gépet áramtalanítottam bele értve a modemet is amit a netezéshez használok.Amikor a gépet ismét használatba akartam venni újra áram alá helyeztem.Be is kapcsolt a gép hiba nélkül működik is.Viszont amikor bekapcsolás után nekiálltam internetezni kb. fél óra internetezés után feljött egy kis ablak amin az állt, hogy 30 másodperc múlva bontja a kapcsolatot,mivel 20 percig tétlen volt a kapcsolat.Az lenne a kérdésem,hogy szerinted miért kaptam én ezt az üzenetet?Szerintetek nem amiatt van,hogy károsodott/meghibásodott az alaplapon lévő integrált hálózati kártya?(a netezéshez az alaplapi integrált hálózati kártyát és egy DSL360R típusu modemet használok ami tiszta új).Véleményetek szerint ez a hiba HARDVERES eredetű vagy csak egy pillanatnyi internetbeállítási hiba ami a rendszer(bele értve a modem is) ideiglenes áramtalanítása miatt lépett fel.Igazából arra lennék kíváncsi,hogy nincs-e baja az alaplapi hálózati kártyámnak vagy a modemnek.Azt még hozzá kell tennem,hogy ezt az üzenetet 2 napja kaptam és azóta egyszer sem jelent meg újra,de azért mégis kíváncsi lennék,hogy mi lehetett a hiba oka szerintetek.Még annyit megjegyeznék,hogy védelem szempontjából a gépben egy chieftech ctg550-es táp van,valamint egy APC P5B GR surge protector-os túlfeszültségvédős elosztóból kapja a gép az áramot....A válaszaitokat előre is köszönöm...Hálás vagyok.Igazából szeretnék megnyugodni,hogy nem a hardvereimmel (alaplapi hálózati kártyával vagy a modemmel) van a baj....Köszi... -
Angolul Projector Settings a cucc neve, ahol állíthatod, magyarul is valami hasonló lehet. -
Win 7! -
Oprendszer?:) -
Van a gépem és van egy 3D TV-m amin a filmeket szoktam nézni!
Eddig ugy volt hogy ha bekapcsolom a TV-t és rávan köve a HDMI kábel akkor a PC-n az asztal (tehát a start menü ikonok meg minden) az maradt a pc-s monitoron a TV-n pedig csak a pc-s háttérképem volt semmi más! Oda csak áthúztam mindig a lejátszot és néztem a filmeket.
Most olyan gondom van,hogy valami nagyon elállítódhatott,mert a pc-n csak az alsó start menü marad a TV-re meg átkerülnek az ikonok és a TV kikapcsolása után összevissza kerülnek vissza a pc-s asztalra :(
Valami ötlet hogy hogyan tudom visszaállítani az eredeti állapotot? -
Hali
Egy E6550 alap órajelen van a gépben.
DE a gép nagyon lelassult, elindítottam egy superpi-t, de azt amit az én E6750 alapon 15s alatt csinált, azt ez az E6550 7perc45mp alatt.. Ez jelentheti azt, hogy bexart a proci, vagy az alaplap hiba is okozhatja? -
Akkor hagyd ott a régit ha nem melegszik túlságosan a vga. -
EvolutionGamer #59812 Próbáltam még 2 HDD-vel, de ugyan az... -
Puhos #59811 Üdv!
Másik lemez? -
azzal az a baj, h nem töltené ki a távolságot -
Nem jó ha simán pasztát raksz a helyére? -
EvolutionGamer #59808 Üdv, tudna valaki segiteni alaplap ügyben?
Megjött az Új MSI Z68 lap, bekötöttem mindent JÓL!!
és elindítom, kéri a CD-t, hogy tudjom Bootolni beteszem,
egy enter után restartolja magát, és kezdődik előröl az egész
ez ment 10x, aztán kiirta hogy reparing, vártam 30 percet,
kiirta hogy forduljak valakihez,merthogy gond van a starterral
aztán restartoltam megint kiirta a 3pontot
-betenni a cd-t
-restartolni
-és hogy windows a többit elintézi
ennyi, ha valakinek esetleg volt hasonlo vagy ért a dologhoz nagyon meghálálnám...
U.I.: H67-es chipsetet cseréltem Z68-ra