Szex, Szerelem, KEMÉNYSÉG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A keményben meg nincsenek
Csak pár ártatlan képecske :-DDDDDDDDDDDDD
A kollekció kizárólag engem illet meg!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A hölgyek engedélye nélkül....
:-(((
Sorry
:-D
Nem tárhely kérdáse! Az nekem is van...

Én összeraktam.
Tehát a faterod -aki a jézuska- a fa alatt rakja be a cumóját egy kék mackónak, miközben az egészet kamerára veszi egy UFÓK által klónozott jézuska...
Ha jól sejtem errõl lehet szó...
azaz elraboltak az UFÓk és megnézettek veled egy klón kamerát és azon egy klón Jézuska (akit apádról klónoztak) adott neked ajándékot ???
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
most több lehetõség van:
1., a jézuska megkérte apámat hogy vágja placcra helyette a szajrét
2., a jézuska pont úgy néz ki mint apám (ráadásul ugyanojan kék mackóban jár)
3., apám a jézuska
4., átvertek és nincs is jézuska
5., lebuktott a kamerám és meghamisították a felvételt
😊
Amióta van Video In a PC-be, azóta hála Istennek bármikor meg tudom nézni az eksön felvételeimet!
Nameg a digi fényképeim is überfaszák!
Jelenleg 4 csajnak vannak a képei a gépemen, és mind mosolyog a kamerába miközbe van a szájukban valami....
IMÁDOM A MODERN TECHNIKÁT!!! :-DDDDDDDDD
Jól vissza lehetne nézni a szitnén Jézuska által hozott nagyképernyõs flat 100hz -es tvn az eksönt. Csak nekem soha nem lesz nõm 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Pl. én alig tudtam bemászni az ajándékomért a fa alá alig van hely... 😊)
Be csodaszépeket írtok ide srácok! A könnyem kicsordul!
De a fa alatti hard sex nem az igazi, ha egy rejtett kamerával nem örökíted meg az egészet.
Mégjobb, ha a kamera a kezedben van (márha elfér a tõgyektõl) :-DDD

Értem.
Kemény me attól lesz, hogy fenyõtûk állnak a farkadba.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
akár a kórházi ágyon is 😄
Riszpekk
nincs is jobb, mint egy kemény gruppen a fa alatt, az ajándékok közt fetrengve 😊))
persze elõtte nem árt kibontani a csomagokat, hátha valaki vibrátort vagy 1L-es vazelint ajándékozott, és úgy rögtön jobb a móka!!
Riszpekk