Szex, Szerelem, KEMÉNYSÉG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
egyik nap msn en belbotlottam egyik haverom hugába...
14 éves de töbnek néz ki! kértem küldjön magárol képet mert régen jártam arrafelé.küldött éz ezt a mondatot irta mellé: aztán nem rosza haszálni! Kérdeztem hogy mi nála a rossz meg hogy honnan tudja hogy rossz?! Ügyesen kitért a válaszok elöl! :/
tessék használni a képzeleted! 😉
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094876004
rossz helyen keresed a mumusokat, az önkínzók tökéletesen boldogok, ha a saját testükbe éles fémtárgyakat dughatnak, ha potenciális sorozatgyilkosok után kutatsz, ajánlom figyelmedbe a hajszolt életvitelû, szexuálisan kielégítetlen, esetleg karrierista férfiakat, akik a munkájuknak köszönhetõen olyan szinten eltávolodtak az intim társadalmi érintkezés tudományától, hogy csak erõszakkal juthatnak pinához (vagy éppen faszhoz, mindegy már nekik)
Riszpekk
Szerintem egy ideig állj le a low-budget alsó-Hollywoodi filmek túladagolásával 😊
Miért kínozna bárkit halálra egy szarimádó?????
Riszpekk
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.
pff😄
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
amugy ha a csaj is benne van meg a srac is 14 ev utan az nem buntetheto...
-the invisible-
Már bocsi! Lehet én vagyok a hunyó, de nem igazán értem, hogy ezt a szûk látókört mire értitek!?

-the invisible-
Nem tudom, hogy 14 vagy 16 éves kor után nem büntetnek ha sexuális kapcsolatot létesítesz 1 ilyen korú lánnyal
No igen! Számomra is elég hihetetlenek voltak ezek a dolgk😊
Hisz még csak 19 éves vagyok és én is csak mostanában tapasztalom ezeket a dolgokat! Amúgy Hajdú - Bihar - megyei vagyok! De biztos, hogy máshol megvannak ezek a dolgok csak nem beszélnek róla! Fõleg a nagyobb városokban! De már büntetik is a prostikat is + azt is aki kuncsaft! Szóval csak óvatosan😊
Sziasztok!

tudom mi aza shemale, csak aszittem annak a roviditese az s/m
Pas: haat, nemtom, tizedikben en mar beszelgettem szexrol osztalytarsnoimmel, es nalunk ez teljesen normalis. most miert? tok termeszetes dolog... nem akarok leszolni senkit, de szuzen en is olyan nagy misztikumnak tartottam az egeszet... aztan rajottem h semmi extra nincs benne, azon kivul persze hogy kiba jo dolog 😄DD a csajoknak is, csak vhogy azt nevelik belejuk hogy a szexrol beszelni rossz, megmutatni amid van rossz, stb. de ez egy ido utan elmulik bennuk amint rajonnek hogy nem igy vannak a dolgok.
csakhat a szulo felti a kislanyat, es ezert inkabb valotlan dolgokat nevel bele...
na mind1, nekem se tetszik, de ez van...
-the invisible-
Ahol én lakom ott teljes mértékben nyiltan megy az egész! Ezt úgy értem, hogy aki kurva arról tudja mindenki, hogy az és már vannak is állandó partnerei! S tudni kell róluk, hogy nem csak 16-17 éve csajokról van szó! Ezt onnan tudom, hogy mint írtam ezek a dolgok nálunk nyilt titkok! És az egésznek a fej egy bizonyos idõsebb emberke, aki futtat is lányokat, kortól, bõrszíntõl , bármitõl függetlenül! Ezért fizetést is ad! Ezt meg onnan tudom, hogy volt osztálytárs nõm is dolgozott nála! Jó mi? És a harmadik, hogy ahol lakom ott nagyon sok csoport alakult ki: Rockerek, Metal, Disco, motoros..., mondhatni minden stílus és minden csoportnak meg van a maga kurvája/kurvájaik! De sosincs balhé és ez szinte már nem is szégyenletes dolog nálunk! Nálunk a kurva nem csak kurva, hanem barát is! Van aki hivatásosan csinálja van aki egyszerûen szereti, ha kufircolják! Sõt még meleg (buzi)banda is van nálunk! De nem mondanád meg róluk annyira helyesek és nem látszik rajtuk!
Hú! Jó sokat írtam! Bocsi😊
Sziasztok!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nemakartam jót, megnyitottam 😄
szigprúan ontopik: 😄18?++++++!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Azt honnan tudod, hogy már melyik sz*pott bránert, megkérdezted tõlük, vagy haverok mondták,mesélték ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
van, amelyik 14 évesen már szexéhes szuka, van, amelyik 20 évesen még a hercegre vár
viszont 20 alatt többnyire a 20+ pasiknak van esélyük
Riszpekk
meg nem híresztelik el, hogy kinek a f@rkán csüngtek az elõzõ este. 😊)
amíg szeretik csinálni, addig nincs gond...

szal a suliba a csajok (középiskola 2ik /10ik) sose beszélnek sexrõl .. de még eroticáról se .. max. néha néha talán egymás közt .. de statisztikailag már mind szopott faszt .. és a legtöbb már nem is szûz. ez persze nem gond
de ugye legtöbben letagadják / kitérnek a válasz elõl .. kérdem akkor hogy "régen" ez hogy ment ? És mostanában máshol hogy megy .. 

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
-the invisible-