DirectX 9.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolod.hogy még várja a választ ??
<#wow1>#wow1>
<#wow1>#wow1>
kicsit elkéstél a válasszal sztem XDDD
Ahova felajélja.
hi all hajátok a direct x et hova kel feletelepíteni????
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
van, pár játék parázik, és nem indul high-on csak mediumon (pontosabban csak fényforrások láccanak)
üdv
lenne egy elég kínos problémám
nekem 9.0c-m van, és minden dxdiag-futtatáskor kiír valami sound errort, a dirextc files-nál pedig 3 dll-re felkiáltójelezik és azt mondja hogy telepiccsem újra vagy frissíccsem. én frissitettem a lagújabbal, a 2006 februárival, de nem lett semmivel se jobb, a sima 9c telepitõ pedig nem telepit, mondván hogy már fennvan. szarfoscht meg nem akarok ujratelepiteni...
valaki valami 5let?
lenne egy elég kínos problémám
nekem 9.0c-m van, és minden dxdiag-futtatáskor kiír valami sound errort, a dirextc files-nál pedig 3 dll-re felkiáltójelezik és azt mondja hogy telepiccsem újra vagy frissíccsem. én frissitettem a lagújabbal, a 2006 februárival, de nem lett semmivel se jobb, a sima 9c telepitõ pedig nem telepit, mondván hogy már fennvan. szarfoscht meg nem akarok ujratelepiteni...
valaki valami 5let?
Az lenne a kérdésem hogy azt hol lehet megnézni hogy nekem jelenleg most mien Direct Xem van felrakva? meg lehet windowsból nézni vagy kell hozzá vmi más is?
pedig irják hogy XP-hez jó
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Érdekes!!
Én is felraktam,és tökéletesen fut minden!!
Fura egy program csomag!!
Én is felraktam,és tökéletesen fut minden!!
Fura egy program csomag!!
hi
én sajnos felraktama dx 9 et és azota akad 1,2 játék + az fps em is jocskán lecsökkent szal sztem ne rakjátok fel még !!!
a problémám viszont az hogy nemtom hogyan kell leszedni pls segitsetek.
megprobálta, játékcdröl a dx8.1 felrakni de azt irja nem lehet mert fent van! szal ötletek?
köfi elöre is
én sajnos felraktama dx 9 et és azota akad 1,2 játék + az fps em is jocskán lecsökkent szal sztem ne rakjátok fel még !!!
a problémám viszont az hogy nemtom hogyan kell leszedni pls segitsetek.
megprobálta, játékcdröl a dx8.1 felrakni de azt irja nem lehet mert fent van! szal ötletek?
köfi elöre is
*Posse*T.W.D*
Nekem ugyanaz a kártyám van mint neked, és 400 pont plusz lett az eredmény. Igaz, én újratelepítettem a rendszert (XP). Lehet, hogy a régi driverek és vezérlõk zavarnak be??
Ujra en...
telepitettem a catalyst 3-at! azzal sokkal jobb lett, am a korabbi szoftverrel joval tobb pontot ert el... Ugyhogy visszatettem...a dx-et is..
Egyelore en meg maradok a regi, jolbevaltnal...
telepitettem a catalyst 3-at! azzal sokkal jobb lett, am a korabbi szoftverrel joval tobb pontot ert el... Ugyhogy visszatettem...a dx-et is..
Egyelore en meg maradok a regi, jolbevaltnal...
hi! Leszedtem Dx9-et...
Radeon 8500LE-m van... Meg nincs lennt catalyst3.0.. Am nekialltam, hogy kiprobalom 3DMarkban (a peccsel) mi tud az uj Dx! Haat, erosen meglepodtem... a high detail-es cuccok 2szer annyi fps-sel mentek, mint Low Detail-esek.. A korabbi 7800 helyett 3069 pontot ertem el... ez remelem csak driverhiba.. majd visszaszolok, ha lennt vannak driverek... Na csao mindenki...
Radeon 8500LE-m van... Meg nincs lennt catalyst3.0.. Am nekialltam, hogy kiprobalom 3DMarkban (a peccsel) mi tud az uj Dx! Haat, erosen meglepodtem... a high detail-es cuccok 2szer annyi fps-sel mentek, mint Low Detail-esek.. A korabbi 7800 helyett 3069 pontot ertem el... ez remelem csak driverhiba.. majd visszaszolok, ha lennt vannak driverek... Na csao mindenki...
Ez tök érdekes, ezt én, Tovi írtam, valami nagy bug lehet a fórumon!!!
Visszavonták a végleges kiadás idõpontját ,a linket is levették.Mivel valami bibi még volt szegénykével.Igyhát kitudja mikor lesz ismét ,most már tényleg végleges verziójú dircetx 9.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8