172
LOTTÓLÁÁÁZ!!!!!!!!!
-
#84 Miért érdemelné meg bárki jobban a pénzt a másiktól ? -
#83 Nekem kellett volna pedig az a pénz -
#82 Vagy valami putri cigány, és felhúz belőle egy szép, ízléses kis palotát valahol a BAZ-megyében. -
TheZsenyka #80 Poén lenne, ha nem jelentkeznének érte... -
#79 Hát nem semmi!!! sok mindenki lenne most annak a valakinek a hejében többek között ÉN is :) -
TheZsenyka #78 Költse gyógyszerre... :)
(Arghhh, irigylem...) -
[Walaki]D`Lair #77 szarok én bele, pont ezért nem örülök más ember örömének. Mert szarok rá. -
#76 ánforcsunetli jesz -
#75 and most ppl do :) -
#74 ha vki így érzi magát jól, hogy idegesíti saját magát, hát tegye. -
#73 :) deccdövéj Coine pajti :) -
#72 haszon haszon haszon pénz pénz pénz....szarjunk a világra, mert miénk az ötös.....yeah, grat. -
[Walaki]D`Lair #71 Mi hasznom származik belőle? -
#70 "Elvitték a hárommilliárdot
Index - 2002. december 29., vasárnap 18:45
A Szerencsejáték Rt tájékoztatása szerint egy telitalálatos szelvényt
találtak az év utolsó lottóhetében. A nyertes kilencmillió forinttal kevesebbet kap ugyan az előre jelzett összegnél, de így sem kell szűkölködnie, a hónapok óta halmozódó nyeremény megközelíti a hárommillárd forintot.
Az év utolsó hetében több mint 13,6 millió ötöslottó-szelvénnyel játszottak. A Szerencsejáték Rt. kommunikációs igazgatója, Somorai László elmondta, köztük egy öttalálatost találtak. A főnyeremény az előre jelzetthez képest 9 millió forinttal kevesebb ugyan, de így is majdnem megközelíti a hárommilliárdot: adózás után 2,971 milliárd forint. Ha most sem nyert volna senki, a nyeremény a 3,2 milliárd forint körüli összegre emelkedett volna. A Szerencsejáték Rt. heti árbevétele - valamennyi játékot tekintve - összesen több mint 2,8 milliárd forint. A milliárdos a 3, 17, 20, 37, 40 számokat ikszelte be a szelvényen."
legyen minél kevesebb gondja ennyi pénzzel. -
#69 Ennyi zsugori pénzéhes embert....más örömének bezzeg nem tud örülni az ember ? -
#68 G!
Ez nem politika volt ... -
#67 nagyon szívesen :) látod, még kérned se kell... -
#66 Köszi, ISTEN vagy!
:) -
[Walaki]D`Lair #65 ne nekem mond én csak érdeklődtem...:)))
Amúgy köszi a csillagozást..... -
#64 nem annak tűnt. lehet a polityikában kifejteni az ilyesmiket, itt nem. -
[Walaki]D`Lair #63 Ez nem az volt...Globális átbaszás elmélet...az volt... -
#62 NINCS politika az általánosban. -
[Walaki]D`Lair #61 Hú a faszba de gyorsan kimoderálták....
Moderátorok: -
#60 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE minden álmom rombadőlt :///// -
[Walaki]D`Lair #59 ÚÚÚÚANYUAZÚRISTENMEG*****AZTABÜDÖS*****VILÁGOTAZT******MEG! AZTAZTBESZMEG*****ABUDOS*****ISTENITNEKI!!!!! -
#58 Basszameg. Tényleg? -
#57 Ne sírj, adok neked is belőle:)) -
#56 Mint hallottam, elviték a 3 milliárdot, ráadásul EGY ember ...
-
#54 Kíváncsi vagyok nyert-e vki. -
#50 3, 17, 20, 37, 40 -
#49 azok jönnek maguktol... -
#48 es a csocsos nenik hol maradnak?:] -
#47 45 67 30 14 57 -
#46 maj ha suprám lesz hirtelen meg gef fx es p5 öm mindegyik konzolal akkor tuti megnyertem -
#45 nem ugyhogy nyomhatjuk a száámokat:
83 43 7 9 30 -
#44 megnyerték most? -
Lantee #39 Hehe...most nézem, hogy van egy kettesem!! Egyetlen szelvénnyel játszom, és bejött az 50, meg a 85! hihihihi...itt valami elindult! :)) -
#38 eljött az én időm :D -
#37 Az ötös lottón legutóbb június 8-án találtak telitalálatos szelvényt.
jövőhéten (ezen) 3G a telitalálatos nyereményalapja -
#35 Én a munkatársammal úgy egyeztem meg, hogy ha ő nyer, akkor kapok egy Saab-ot, ha én, akkor ő kap egy Volvo-t. Nem tudja, hogy én nem lottózom...